sobi Αύγουστος 28, 2012 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 Δλδ κατουσιαν ειναι δυο ιδιοι επεξεργαστες με διαφορετικους χρονισμους??δεν ειναι σαν i5vsi7 με το hyperthreading ???οι piledriver εχουμε εικονα ποτε περιπου θα ειναι ελλαδα προς διαθεση ??Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Αύγουστος 28, 2012 #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 Δε ξερω αν θα μπουν σε αμ3+ οποτε το ποτε θα βγουν δεν ειναι και πολυ της ουσιας.Αυτο που δε φαινεται, ειναι αν θα υπαρξει κανα φρεσκο αμ3+ με καλυτερη καταναλωση εστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Αύγουστος 28, 2012 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 οι vishera θα παίζουν στο 990FX..οπότε έχει και δυνατότητα upgrade... thats why I love AMD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Αύγουστος 28, 2012 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 Η αληθεια ειναι οτι απο οτι διαβαζω στο νετ διχαζει το αν θα παρουν τους νεους επεξεργαστες η οχι...οποτε μαλλον θα προχωρησω μεσα στον σεπτεμβρη σε αγορα ενος εκ των δυο εκτος κ αν μεχρι τοτε βγει κανα review με κανα spec ακομα πιο ενθαρυντικο για τους vishera..Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Αύγουστος 28, 2012 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 8150 = 8120 με λίγο αυξημένο πολλαπλασιαστή. Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να πας στον 8150, αφού ο πολλαπλασιαστής είναι ξεκλείδωτος και αλλάζει μέσα σε μισό λεπτό. Και 20 ευρώ διαφορά να είχε, εγώ δεν θα τα έδινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Αύγουστος 28, 2012 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να πας στον 8120, αφού ο πολλαπλασιαστής είναι ξεκλείδωτος και αλλάζει μέσα σε μισό λεπτό. Και 20 ευρώ διαφορά να είχε, εγώ δεν θα τα έδινα.8150 εννοεις!!κ εγω ψαχνω να δω ουσιαστικες διαφορες περα απο τον χρονισμο..κ κανω λιγη υπομονη για να δω με vishera τι κ πως.. Σημερα προμηθευτηκα τελικα την ud5 και εχω να.δηλωσω πολυ χαρουμενος και αν σε επιδοσεις τα παει ετσι οπως δειχνει σε εμφανιση στιβαρη κλπ θα.μαι πολυ ευχαριστημενος!!!Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.