Jump to content

Amd 8120 Αναβαθμιση

nikkolas

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Γενικά ισχύει..

Το Crysis το αγοράζεις από Steam

Επίσης μερικά παιχνίδια που αγοράζεις από το Steam,

αλλά μπορείς και να τα κατεβάσεις και να έχεις πρόβλημα

όπως εγώ με το Deus X

Saint Row The Thrid

Shogun

(Γενικά εγώ είχα πρόβλημα ότι ήταν AMD GAMING ENVOLVED)

Εκτός από Dirt3 φυσικα :p

Και δεν ξέρω τι Mobo έχει κιόλας

τα παιχνιδια επαιζαν πριν κανονικα, τα ξαναεκανα εγκατασταση και παλι τιποτα,Crysis k Crysiw Warhead,oxi to Crysis 2.θα περασω τα πατσακια και θα ενημερωσω

update:περασα τα πατσακια αλλα παλι δεν τρεχουν

Είναι σπασμένα ???

Και τι είναι αυτό που σου κάνει ??

Κάνε και ένα bios update που λένε παραπάνω.

Τα ρέστα για Ψύκτρα την SCYTHE MUGEN 3100 με διπλό ανεμιστήρα ρυθμιζομενων στροφών

Scythe Mugen 3 Rev. B | Skroutz.gr

Και επεξεργαστή τον 8320 τον Οκτώβριο .

8320??????????????τι ειναι αυτο?φξ?και αν ναι ειναι ιδιος με 825 και 8120?τι διαφορες εχει?

εγω να κανω μια ερωτηση παιδια για να μην ανοιγω και εγω θεμα...

σκεφτομαι να παρω και εγω εναν 8120 με μια μητρικη ud3 h ud5.. o ο λογος ειναι οτι χρησιμοποιω προγραμματα ηχου kai to firewire θα μου χρησιμεψει...τι διαφορα λοιπον εχουν οι μητρικες αυτες τησ gigabyte Gigabyte GA-990XA-UD3 | Skroutz.gr

Gigabyte GA-990FXA-UD5 | Skroutz.gr

Gigabyte GA-990FXA-UD3 | Skroutz.gr

παιζω και παιχνιδια και ενα μελλοντικο crossfire ειναι στα σχεδια μου με 2χ6850 η 6850κ6870..

ευχαριστω πολυ..

οι ud ειναι πολυ καλες και ποσο μαλλον η 5.

σε μια δοκιμασανε περυσι να τραβηξουν 1.5 και δε φετος 2κιλοwatt αλλα ηταν

και μονταρισμενο το συστημα τροφοδοσιας.

sli σηκωνουν και OC.

οι 2 fxa εχουν 8+2 και η ΧΑ εχει 6+2 οποτε μετα τροφοδοτικο να εχεις γιατι ο 8120 τραβαει!

δλδ να σου κανω μια ερωτηση...πιστευεις οτι ξιζει η μεταβαση σε αυτα τα δυο ? δλδ 8120 και ud5 ?

αρχικα πριν κανα 6μηνο ψηνομουν για 2500κ αλλα τωρα που βγηκα οι IB θεωρω κοροιδια να δωσω τοσα λεφτα για τον 2500κ οταν πριν 6 μηνεσ των εβρισκες 20 ευρω κατω...+ οτι για να παρω αντιστοιχη μητρικη σε ζ77 η ζ68 πρεπει να δωσω σαφως περισσοτερα...τι λες ?

Αυτό το γνωρίζεις εσύ. Αν έχεις να κάνεις δουλειά που επείγει δεν περιμένεις να δεις πότε και αν θα ρίξουν τιμές στα Ελληνικά μαγαζιά.

Τι σύστημα έχεις τώρα και δεν σε καλύπτει;

amd athlon ii x2 260

msi 760 e51

sapphire 6850

8gb ram

περιοριζομαι γιατι η μητρικη δεν εχει firewire

no gaming at all με τον επεξεργαστη..

+οτι με τρωει το χερι μου να παρω νεο μηχανημα.(επεξεργαστη μητρικη)

εχω βρει να πουλησω μητρικη επεξεργαστη..οποτε αρχικα σκεφτομαι να μεινω για κανα εικοσαημερο χωρις σταθερο κ να χρησιμοποιω το μακ μου.και απλα να παρω την μητρικη που η τιμη της εχει φτασει στα 154 που ειναι μια χαρα για αυτα που σου προσφερει....αρχικα ειχα σκεφτει να παω σε 965 ΒΕ αλλα μετα κοιταξα και το μελλον λογω των "8" πυρηνων των bd δεν εχω θεμα amd vs intel. εχουν περασει και τα δυο απο τα χερια μου.οποτε σκεφτομαι κιολασ να παω κ λιγο κοντρα στο ρεμυα των ι5 ι7 λογω και οικονομικων λογων...αλλα το βασικοτερο ολων ειναι οτι θελω η μητρικη να με καλυπτει κ να ειναι futureproof αγορα και για αυτο τον λογο κοιταω 990fx ud 3 ud5 και οχι 990x ud3κ εχω καταληξει στην ud5 λογω διαφορας δεκατριων ευρω...

Προσωπικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι με μητρικές άνω των 100€ εδώ και χρόνια (βασικά από τότε που μπήκε ο IMC στους επεξεργαστές) και αν ποτέ μου πέσει καμιά τέτοια στα χέρια θα είναι ή μεταχειρισμένη ή σε προσφορά στα μισά ή λιγότερα λεφτά.

Θα μπορούσες να ψάξεις για μεταχειρισμένο Χ6 αφού υποστηρίζει η μητρική σου (αν και την MSI δεν την πολύ εμπιστεύομαι σε αυτό, δηλαδή με 125W επεξεργαστές). Καρτούλες PCI/PCIe με firewire βλέπω κυκλοφορούν αρκετές και φτηνές με 10€.

Τώρα για τις παραπάνω gigabyte δεν ξέρω αν θα αγόραζα κάποια τώρα διότι ακόμα δεν γράφουν στο cpu support list ότι υποστηρίζουν τον FX8350 που είναι Piledriver και όχι Bulldozer. Μάλλον κανείς ακόμα δεν το γράφει, ούτε ASUS ούτε MSI κ.τ.λ.

Οπότε έχεις δύο λόγους για να καθυστερήσεις την αναβάθμισή σου. Την μείωση τιμών στους επεξεργαστές της AMD και τους αναμενόμενους μέσα στους επόμενους μήνες Piledriver με θεωρητικά αυξημένες επιδόσεις στα ίδια ρολόγια. Και έναν λόγο για να προχωρήσεις άμεσα. Να κάνεις ποιο εύκολα και ποιο γρήγορα την δουλειά σου. Προσωπικά πάντως θα αγόραζα την PCI καρτούλα με το firewire και θα άραζα 2-3 μήνες.

εγω να κανω μια ερωτηση παιδια για να μην ανοιγω και εγω θεμα...

σκεφτομαι να παρω και εγω εναν 8120 με μια μητρικη ud3 h ud5.. o ο λογος ειναι οτι χρησιμοποιω προγραμματα ηχου kai to firewire θα μου χρησιμεψει...τι διαφορα λοιπον εχουν οι μητρικες αυτες τησ gigabyte Gigabyte GA-990XA-UD3 | Skroutz.gr

Gigabyte GA-990FXA-UD5 | Skroutz.gr

Gigabyte GA-990FXA-UD3 | Skroutz.gr

παιζω και παιχνιδια και ενα μελλοντικο crossfire ειναι στα σχεδια μου με 2χ6850 η 6850κ6870..

ευχαριστω πολυ..

Κοίτα να δεις ! Στην κατοχή μου έχω την 990FXA- UD3 και την 990FXA-UD7 ! Είναι καλές μητρικές αλλά δεν νομίζω να χάσεις σχεδόν τίποτα από αυτά που προσφέρουν αν πας σε μια λύση με τα μισά χρήματα ...... που είναι η

ASROCK 870 EXTREME 3 REV 2.0 αξίας 71€ είναι η ιδανική λύση για ένα σύστημα που θα καλύπτει τις ανάγκες σου σε κάθε τομέα και crossfire κερδίζοντας πολλά χρήματα από το να πας σε άλλη λύση.

870%20Extreme3%20R2.0(m).jpg

Υποστηρίζει όλα τα νέα πρότυπα USB III, SATA III, E-SATA III, έχει 2X IE1394, έχει OPTICAL και SPDIF, ενώ υποστηρίζει CROSSFIRE 2X 8LANES που είναι χρηστικότατο.

- 2 x PCI Express 2.0 x16 slots (Single at x16 or dual at x8/x8 mode)

Είναι rock solid, με DIGI DRIVER MOSFED , φοράει EUFI BIOS που ούτε η 990FXA-UD3 δεν έχει τα δυο τελευταία.

ASRock > Products > 870 Extreme3 R2.0

Ρίξε της μια καλή ματιά, είναι από τις ποιο συμφέρουσες επιλογές !

οι ud ειναι πολυ καλες και ποσο μαλλον η 5.

σε μια δοκιμασανε περυσι να τραβηξουν 1.5 και δε φετος 2κιλοwatt αλλα ηταν

και μονταρισμενο το συστημα τροφοδοσιας.

sli σηκωνουν και OC.

οι 2 fxa εχουν 8+2 και η ΧΑ εχει 6+2 οποτε μετα τροφοδοτικο να εχεις γιατι ο 8120 τραβαει!

Λάθος τα λες... Και οι 3 μητρικές 8+2 έχουν GIGABYTE - Motherboard - Socket AM3+ - GA-990XA-UD3 (rev. 1.x)

Μεταξύ των 2 UD3 η μόνη διαφορά είναι ότι η μία έχει 990Χ και η άλλη 990FX. Άρα με το FX μπορείς να κάνεις 16x+16x crossfire ενώ με το X μόνο 8x+8x. Αν δεν σκοπευείς να ασχοληθείς με CF δεν έχεις λόγο να πας στην FX. H UD5 είναι μια σειρά πάνω, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει παραπάνω, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει τα έξτρα χρήματα που ζητάει :) Γενικότερα οι μικρές της giga (ud3) έχουν βγεί πολύ καλές.

ευχαριστω πολυ ολους για τις χρησιμεσ πληροφοριες σασ..εχω σκοπο να ασχοληθω με cf οποτε μαλλον θα προτιμησω την ud5 λογω ελαχιστης διαφορας στην τιμη..δλδ αναφερω ud3 fxa 140 vs ud5 fxa 154...και μετα απλα θα περιμενω να παρω τον επεξεργαστη...ισως αν η πτωση ειναι καλη για την τσεπη μου να παω σε εναν 8150 ειδαλως σε εναν 8120...γιατι να εχω υπομονη να την βγαλω 3 μηνες με το λαπτοπ μου δν το βλεπω γιατι περιοριζομαι πολυ...εσεις πιστευετε οτι η διαφορα της ταξεωσ των 50 ευρω ειναι καλη για αυτα που προσφερει ο 8150 συγκριτικα με τον 8120?

αν σε καλυπτει ο 8120 σε καλυπτει και ο 8150, τα ρολογια κυριως εχει σημασια αν τα θες

και πως τα θες. Για μενα δεν αξιζει το 50ευρο.

Mιας και για επιδοσεις θα δειξει ο piledriver τι κανει, 8150 vs 8120 not big deal

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.