Jump to content

Ερωτήσεις για σύστημα

Recommended Posts

Καλήσπέρα πρώτα απο ολα.

Θα ήθελα να μου δώσετε μερικές γνώμες για ένα pc που ετοιμάζω. Σκοπεύω να τον ανεβάσω απο την στιγμή που τον πάρω για αυτό πιστεύω οτι το καλύτερο μέρος για να ρωτήσω είναι εδώ.Τα parts Που σίγουρα θα έχει το pc είναι ενας Ε6750 με την scythe cooler Ninja plus Rev.B cooling.Για ram μάλον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554742 πιθανώς με αλλες ψύκτρες .Το πρώτο πράγμα που 8α ήθελα είναι να μου κάνετε μια πρόταση για ένα καλό mobo γύρω στα 80-125 γιούρο . Για κάρτα είμαι ανάμεσα σε 8800 gt i Hd3870 ή άμα με πέρνει οικονομικά 8800 gts 512 επίσης εξαρτάται από το mobo που θα προτείνετε αν θα υποστηρίζει crossfire i sli.

Μια τελευτέα ερώτηση είναι αν πιστέυετε οτί το crossfire αξίζει τα λεφτά του και αν δουλέυει σε όλα τα games γιατί το ενδιαφέρον μου είναι αποκλειστικά gaming και εφαρμογές και όχι benchmarking.

ευχαριστώ προκαταβολικα!:)

Καλήσπέρα πρώτα απο ολα.

Μια τελευτέα ερώτηση είναι αν πιστέυετε οτί το crossfire αξίζει τα λεφτά του και αν δουλέυει σε όλα τα games γιατί το ενδιαφέρον μου είναι αποκλειστικά gaming και εφαρμογές και όχι benchmarking.

ευχαριστώ προκαταβολικά!:)

Αν δεν θέλεις για bench καλύτερα πάρε μονή κάρτα (πχ8800gt η 8800gts)

Στα λεφτα που λες ..μητρική δοκιμασμένη ... abit ip35 pro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.