Passenger57 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2012 Έχω έναν δίσκο usb Seagate Freeagent 1 terra ... με υλικό που χρειάζονται μέσα. Ο Δίσκος πρέπει να έχει χτυπήσει...ακουω γκραγκα γκρουγκα οταν δουλευει και το recovery data for windows οπως και ενα utility της seagate(παλιο γιατι το τελευταίο πρέπει να το πληρώσεις )δεν έκαναν απολύτως τιποτα...στην καλύτερη περιπτωση διαβασαν μερικά dir χωρίς υλικο μεσα.... Η ερώτηση ειναι απλή...να σπάσω το καλυμμα να τον ανοιξω να τον βαλω στο κουτί μου κατευθείαν...η να προσπαθήσω με κάποιο άλλο πρόγραμμα που θα μου προτείνετε; Έχω 7αρια 64βιτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Κάνε μια δοκιμή με το GetDataBack Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 20, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 πόσο καιρό τον έχεις ; μπας και ανήκει στη σειρά με τα προβληματικά firmware ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Ιούλιος 20, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Αν είσαι εκτός εγγύησης, βγάλτον έξω από το κουτί του και κάρφωσέ τον κατευθείαν πάνω στο pc. Δοκίμασε έπειτα με HDD Regenerator, Getdataback. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούλιος 20, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Δεν ειναι δικός μου ειναι οικογενειακών φίλων...τριετίας πρέπει να είναι..εχουν μεσα φωτο από το παιδί τους απο το γάμο τους κτλ και επαγγελματικά εγγραφα και καίγονται...με το firmware...ποιες σειρές ειχαν πρόβλημα; οσειριακός ειναι ... S/N:2GEWFZY8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 20, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 δες εδώ: Firmware Update for ST3500320AS, ST3500620AS, ST3500820AS, ST3640330AS, ST3640530AS, ST3750330AS, ST3750630AS, ST31000340AS Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Ιούλιος 25, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Αν ήταν το γνωστό θέμα firmware των Seagate, δεν θα διαβαζόταν από BIOS-δεν θα έβλεπε τα κάποια directories που είπε ότι είδε τα πρόγραμμα που χρησιμοποίησε.Πάσεντζερ, δοκίμασε όπως ειπώθηκε και ρώτησες κι ο ίδιος, να τον βγάλεις από το κουτί του και να τον συνδέσεις εσωτερικά σε κάποιον σταθερό. SATA είναι, και συνδέεται όπως και οι εσωτερικοί. Όταν μπεις Windows, βάλε το Active File Recovery (αν μπορείς βρες το σπασμένο κάπου, γιατί η trial έκδοση από το site του δεν θα σε αφήσει ν' ανακτήσεις ό,τι βρει), επίλεξε τον δίσκο στη λίστα του, και πάτα για Super Scan. Αρκεί βέβαια να τρέχει στα 64άρια 7 σου...Aν ούτε με αυτό γίνεται δουλειά, πρότεινέ τους να τον πάνε σε εξειδικευμένη εταιρία ανάκτησης (πχ Datalabs Αττική - Northwind Σαλονίκη), αφού είναι σημαντικά τα αρχεία. Η διάγνωση/εκτίμηση κόστους θα είναι δωρεάν (να το επιβεβαιώσουν αυτό, πριν τους δώσουν οκ να προχωρήσουν σε ανάκτηση) - το τελικό κόστος όμως κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αρκετά κατοστάρικα (4-5 το λιγότερο, μάλλον, και ίσως και να φτάσει και στα 6-7 αλλά και ακόμη περισσότερα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούλιος 25, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Τελικά wash cloud και μέσα στο tower που τον έβαλα δεν τον βλέπουν τα xp ούτε με άλλη θήκη usb επαιξε...κάνει συνέχεια θορύβους που σημαίνει πως ειναι χτυπημένος...στην αρχή μετά το bios μου λεει πως έχει τιγκα bad sectors... Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Ιούλιος 25, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 ...τα ΧΡ (ή και τα 7), δεν είναι το θέμα αν βλέπουν ΑΥΤΑ τον δίσκο. Το θέμα είναι α) να τον βλέπει το AFR β) να μπορεί να ανακτήσει -κάποια έστω- αρχεία.Σε USB θήκη, ακόμη χειρότερα. Έχε τον εσωτερικό λοιπόν. Όσο για τους bs, τίγκα ξε-τίγκα, το θέμα είναι να μπορεί το πρόγραμμα ανάκτησης να κάνει κάτι (χωρίς να κολλάει, εξ' αιτίας της υποβαθμισμένης κατάσταση του δίσκου).Αν δεν έχεις τρέξει το AFR, τρεχ' το και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.