Jump to content

Διαδικτυακος Διαγωνισμος Διηγηματος

paschalia

Recommended Posts

Θέμα του Διαγωνισμού

Γράψτε ένα διήγημα, που να βασίζεται σε πραγματικά ή φανταστικά γεγονότα, εμπνευσμένο από τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα μας.

(Έως 3.000 λέξεις)

Πλάκα με κάνεις? Μισώ να γράφω έκθεση ιδεών όσο τίποτα στο κόσμο, αν θέλεις γράψε εσύ μια για να πάρουμε το δεύτερο δώρο που μας ενδιαφέρει (και τα άλλα δε με χαλάνε).

tft.jpg

Εχμ.. τωρα ψωνισες απο σβερκο..

Ποιος σου ειπε οτι εγω 1) δεν μισω τις εκθεσεις?

2) ειμαι καλη στις εκθεσεις?

Υ.Γ. αν βρεις κανενα κοροιδο παντως... ειμαι μεσα !

Εγω θελω το λαπτοπ !

αν έχεις κανένα αδελφάκι, παιδί, ανιψάκι ή εγγονάκι που πάει λύκειο χρέωσε του την έκθεση και καλά να εξασκηθεί, να καβατζόσουμε τα δώρα :)

Καλη ιδεα!

Θα βαλω την βαφτιστηρα μου !

Εχμ.. ο Ροοτ δεν ειναι καπου εδω ε?

Μας βλεπω στην αποξω και τους δυο με το τσατ που ξεκινησαμε..:p

κάνε copy shortcut στο φαίνεται και paste στο Desktop. Το link είναι και στην πρώτη σελίδα πάνω από τους χρήστες που λέει ότι είναι logάρισμένοι, λάβε υπόψη σου πως πολύ χρήστες δε φαίνονται, λόγω της ρύθμισης

A!Α!

Το ειδα!

Χεχεχε , ποτε δεν το ειχα παρατηρησει !

Αν το δουνε οι αντμινς αυτο το τοπικ.. θα φριξουν!

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 17:57]

Αν το δουνε οι αντμινς αυτο το τοπικ.. θα φριξουν!

γιατι το λετε αυτο?

[τσατσορουφιανιλικι mode]οι αντμινς ειναι φιιιιλοι μας..... [/τσατσορουφιανιλικι mode]

(πολυ θα ηθελα ενα μαυροκουκουλοφορεμενο emoticon

που τριβει τα χερια του και χαμογελαει πονηρα τωρα.....)

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

γιατι το λετε αυτο?

[τσατσορουφιανιλικι mode]οι αντμινς ειναι φιιιιλοι μας..... [/τσατσορουφιανιλικι mode]

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.