paschalia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2004 Αν και ισως δεν ενδιαφερει τους θαμωνες του Λαμπη ,για ριχτε μια ματια εδω . Ισως σας ενδιαφερει καποιο απο τα πρωτα βραβεια ..
enduracell Αύγουστος 5, 2004 #2 Αύγουστος 5, 2004 Θέμα του Διαγωνισμού Γράψτε ένα διήγημα, που να βασίζεται σε πραγματικά ή φανταστικά γεγονότα, εμπνευσμένο από τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα μας. (Έως 3.000 λέξεις) Πλάκα με κάνεις? Μισώ να γράφω έκθεση ιδεών όσο τίποτα στο κόσμο, αν θέλεις γράψε εσύ μια για να πάρουμε το δεύτερο δώρο που μας ενδιαφέρει (και τα άλλα δε με χαλάνε).
paschalia Αύγουστος 5, 2004 Author #3 Αύγουστος 5, 2004 Εχμ.. τωρα ψωνισες απο σβερκο..Ποιος σου ειπε οτι εγω 1) δεν μισω τις εκθεσεις?2) ειμαι καλη στις εκθεσεις?Υ.Γ. αν βρεις κανενα κοροιδο παντως... ειμαι μεσα ! Εγω θελω το λαπτοπ !
enduracell Αύγουστος 5, 2004 #4 Αύγουστος 5, 2004 αν έχεις κανένα αδελφάκι, παιδί, ανιψάκι ή εγγονάκι που πάει λύκειο χρέωσε του την έκθεση και καλά να εξασκηθεί, να καβατζόσουμε τα δώρα
paschalia Αύγουστος 5, 2004 Author #5 Αύγουστος 5, 2004 Καλη ιδεα! Θα βαλω την βαφτιστηρα μου ! Εχμ.. ο Ροοτ δεν ειναι καπου εδω ε? Μας βλεπω στην αποξω και τους δυο με το τσατ που ξεκινησαμε..
paschalia Αύγουστος 5, 2004 Author #7 Αύγουστος 5, 2004 χεχεχεχε. Αααααααλλα κολπα Pου το βρισκει κανεις αυτο ?
enduracell Αύγουστος 5, 2004 #8 Αύγουστος 5, 2004 κάνε copy shortcut στο φαίνεται και paste στο Desktop. Το link είναι και στην πρώτη σελίδα πάνω από τους χρήστες που λέει ότι είναι logάρισμένοι, λάβε υπόψη σου πως πολύ χρήστες δε φαίνονται, λόγω της ρύθμισης
paschalia Αύγουστος 5, 2004 Author #9 Αύγουστος 5, 2004 A!Α! Το ειδα!Χεχεχε , ποτε δεν το ειχα παρατηρησει !Αν το δουνε οι αντμινς αυτο το τοπικ.. θα φριξουν!
Κοπρίτης Αύγουστος 5, 2004 #10 Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 17:57] Αν το δουνε οι αντμινς αυτο το τοπικ.. θα φριξουν! γιατι το λετε αυτο?[τσατσορουφιανιλικι mode]οι αντμινς ειναι φιιιιλοι μας..... [/τσατσορουφιανιλικι mode] (πολυ θα ηθελα ενα μαυροκουκουλοφορεμενο emoticon που τριβει τα χερια του και χαμογελαει πονηρα τωρα.....)
paschalia Αύγουστος 5, 2004 Author #11 Αύγουστος 5, 2004 Πως τον ελεγαν εκεινο τον παλιο ?Οχι ο Ματσας ..Ενας αλλος ..
enduracell Αύγουστος 5, 2004 #12 Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης γιατι το λετε αυτο? [τσατσορουφιανιλικι mode]οι αντμινς ειναι φιιιιλοι μας..... [/τσατσορουφιανιλικι mode] :rofl: :rofl:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.