thodoris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2012 καλησπερα.μηπως υπαρχει τροπος να συνεργαστουν windows 7 με mobo που υποστηριζει xp/vista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Σχεδόν όλο το hardware που λειτουργούσε με Vista λειτουργεί και με 7. Ειδικά με τις μητρικές δεν νομίζω ότι έχει αναφερθεί ποτέ ασυμβατότητα.Μια λεπτομέρεια. Δεν υποστηρίζει η μητρική xp/vista. Το αντίθετο. Τα XP/Vista αναγνωρίζουν και λειτουργούν με το hardware της μητρικής. Η μητρική σου θα μπορεί να λειτουργήσει τόσο με τα 7 κατά 99.999999999% όσο και με τα αναμενόμενα Windows 8.Για την ιστορία και μόνο μιας και δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα, ανέφερε το μοντέλο της μητρικής σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris Ιούλιος 19, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 εχω ενα προβλημα ομως.επειδη ειναι tripple channel οι μνημες.η μητρικη ειναι η foxconn flaming blade gti.οταν εχω και τις 3 δεν μπαινει.οταν ειναι οι 2 θα δουλεψει αλλα θα βγαλει προβλημα και μετα απο διαδιακσια bios θα δουλεψει και μετα τα ιδια παλι.τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιούλιος 19, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 εχω ενα προβλημα ομως.επειδη ειναι tripple channel οι μνημες.η μητρικη ειναι η foxconn flaming blade gti.οταν εχω και τις 3 δεν μπαινει.οταν ειναι οι 2 θα δουλεψει αλλα θα βγαλει προβλημα και μετα απο διαδιακσια bios θα δουλεψει και μετα τα ιδια παλι.τι μπορω να κανω?Τι σημαίνει "δε μπαίνει" και "θα βγάλει πρόβλημα"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 19, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Υποθέτω έχει πρόβλημα με την μητρική του ή/και τις μνήμες. Μπορεί να κάνω και λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.