Jump to content

windows 7 σε xp/vista mobo

thodoris

Recommended Posts

Σχεδόν όλο το hardware που λειτουργούσε με Vista λειτουργεί και με 7. Ειδικά με τις μητρικές δεν νομίζω ότι έχει αναφερθεί ποτέ ασυμβατότητα.

Μια λεπτομέρεια. Δεν υποστηρίζει η μητρική xp/vista. Το αντίθετο. Τα XP/Vista αναγνωρίζουν και λειτουργούν με το hardware της μητρικής. Η μητρική σου θα μπορεί να λειτουργήσει τόσο με τα 7 κατά 99.999999999% όσο και με τα αναμενόμενα Windows 8.

Για την ιστορία και μόνο μιας και δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα, ανέφερε το μοντέλο της μητρικής σου.

εχω ενα προβλημα ομως.επειδη ειναι tripple channel οι μνημες.η μητρικη ειναι η foxconn flaming blade gti.οταν εχω και τις 3 δεν μπαινει.οταν ειναι οι 2 θα δουλεψει αλλα θα βγαλει προβλημα και μετα απο διαδιακσια bios θα δουλεψει και μετα τα ιδια παλι.τι μπορω να κανω?

εχω ενα προβλημα ομως.επειδη ειναι tripple channel οι μνημες.η μητρικη ειναι η foxconn flaming blade gti.οταν εχω και τις 3 δεν μπαινει.οταν ειναι οι 2 θα δουλεψει αλλα θα βγαλει προβλημα και μετα απο διαδιακσια bios θα δουλεψει και μετα τα ιδια παλι.τι μπορω να κανω?

Τι σημαίνει "δε μπαίνει" και "θα βγάλει πρόβλημα";

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.