thodoris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2012 καλησπερα.μηπως υπαρχει τροπος να συνεργαστουν windows 7 με mobo που υποστηριζει xp/vista?
yanni Ιούλιος 19, 2012 #2 Ιούλιος 19, 2012 Σχεδόν όλο το hardware που λειτουργούσε με Vista λειτουργεί και με 7. Ειδικά με τις μητρικές δεν νομίζω ότι έχει αναφερθεί ποτέ ασυμβατότητα.Μια λεπτομέρεια. Δεν υποστηρίζει η μητρική xp/vista. Το αντίθετο. Τα XP/Vista αναγνωρίζουν και λειτουργούν με το hardware της μητρικής. Η μητρική σου θα μπορεί να λειτουργήσει τόσο με τα 7 κατά 99.999999999% όσο και με τα αναμενόμενα Windows 8.Για την ιστορία και μόνο μιας και δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα, ανέφερε το μοντέλο της μητρικής σου.
thodoris Ιούλιος 19, 2012 Author #3 Ιούλιος 19, 2012 εχω ενα προβλημα ομως.επειδη ειναι tripple channel οι μνημες.η μητρικη ειναι η foxconn flaming blade gti.οταν εχω και τις 3 δεν μπαινει.οταν ειναι οι 2 θα δουλεψει αλλα θα βγαλει προβλημα και μετα απο διαδιακσια bios θα δουλεψει και μετα τα ιδια παλι.τι μπορω να κανω?
dimitris_s Ιούλιος 19, 2012 #4 Ιούλιος 19, 2012 εχω ενα προβλημα ομως.επειδη ειναι tripple channel οι μνημες.η μητρικη ειναι η foxconn flaming blade gti.οταν εχω και τις 3 δεν μπαινει.οταν ειναι οι 2 θα δουλεψει αλλα θα βγαλει προβλημα και μετα απο διαδιακσια bios θα δουλεψει και μετα τα ιδια παλι.τι μπορω να κανω?Τι σημαίνει "δε μπαίνει" και "θα βγάλει πρόβλημα";
yanni Ιούλιος 19, 2012 #5 Ιούλιος 19, 2012 Υποθέτω έχει πρόβλημα με την μητρική του ή/και τις μνήμες. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.