x@nD3R Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2004 Hi! Σήμερα πήρα μια 512 400αρα της Kingston και πήρα αυτή την ψύκτρα. Μπορώ να βάλω κάποιο ανεμιστηράκι από πάνω? Αν ναι ποιο προτείνετε και πως μπορω να το στερεώσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Τσεκαρε το Link σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Αύγουστος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Τhanks . Τώρα νομίζω ότι λειτουργεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Αύγουστος 5, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Παιδιά δεν βοηθάτε λίγο γιατί η ψύκτρα μόνο φωτιά δεν έχει πάρει. Αμα βάλω as5 αντί για την ταινία που έχει η akasa θα κάνω ζημιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Αύγουστος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Καλησπέρα, 1ον καλύτερα να βάλεις ceramic που δεν είναι αγώγημη. 2ον εγώ έχω στερεώσει ένα ανεμηστηράκι 40mm και τις κρατάει αρκετά δροσερές Στις παρακάτω εικόνες φαίνεται πως Το σιδεράκι είναι απο το NB1 της Thermalright αλλα πιστεύω οτι μπορείς εύκολα να βρείς κάτι παρόμοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Αύγουστος 6, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Με έσωσες. Ευτυχως έχω άπειρα τέτοια σιδεράκια και ετσι θα είναι εύκολη η τοποθέτηση. Θα γίνω :OT: αλλά κατάλαβα οτι η μιτρική μου είναι χάλια. Ξέρει λοιπόν κανείς που μπορώ να βρώ την ABIT N7F-S? πάρχει κάπου αλλού εκτος απο HAC? Στο HAC έχει την version 2? Eυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Αύγουστος 19, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Εκτός από το hac shop πρεπει να την έχει και το ram shop. Όμως ποιο revision ψάχνεις???? Το καλό είναι το 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.