magicman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2012 καλησπερα, ψαχνω να παρω, νεο κινητο, οποτε θελω να δω γνωμες...εχω βαλει καποια standards πχ4 ιντσων τουλαχιστον.android 4Μπαταρια ικανοποητικη σε σχεση με τα υπολοιπακαι μια καλη καμερα.κοιταω μεχρι 350-370..Samsung Galaxy Nexus Black + Δώρο Χάρτες Ginius Driver-Don't Panic - Κινητά τηλέφωνα - plaisio.grεχω δει το παραπανω, αλλα το μονο που με κραταει ειναι οτι δεν παιρνει καρτα μνημης.οσοι εχετε android, ποσα gb χρησιμοποιείται? οκ για νορμαλ χρηση, οχι να το φουλαρουμε mp3.αξιζει να δω μικροτερη οθονη? εβαλα 4αρα, γιατι δεν αλλαζω συχνα κινητο, και θελω τουλαχιστον για Internet, να μπορω να δω καμια σελιδα email κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 Εσύ πόσα GB νομίζεις ότι χρειάζεσαι; πχ με το τωρινό ήσουν οκ; Πόσα είχες; Πόσα παραπάνω ήθελες; (αν είχες smartphone)Εγώ είχα 4άρα και ήμουν κομπλε. Καμιά 20αριά mp3, καμιά 100στη φωτο και μισή σεζόν από καμιά σειρά χωρούσε άνετα. Το Samsung για μένα είναι πολύ μπόμπα επιλογή και την προτείνω, αλλά η κάμερα δεν νομίζω να σκίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 18, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 δεν εχω smartphone ενα απλο ericsson walkman w20 εχω.πιστευω να με αρκουν.. απλα θελω να ακουσω και αλλες γνωμες,..4-5gb θα θελω για photos/mp3, μου μενουν 10 για εφαρμογες κτλ...καμια αλλη προταση σε αυτα τα χρήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούλιος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 galaxy s2, razr 280€ και σιγουρα θα υπαρχουν κιαλλα.αυτα μου ερχονται με μια σκεψη. οντως τα σαμσουνγκ ειναι σκυλια.το μονο που με χαλαει στο νεξους ειναι η καμερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 18, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 1280x720 + 2x1,2GHz + 4,65inches + ΑΜΕΣΑ updates δεν έχει κανείς άλλος δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούλιος 18, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 Σε αυτά τα λεφτά ξερά Nexus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.