xylokastro Αύγουστος 7, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 παιδιά πρόβλημα!!!!!!μου λέει η γιαγιά οτι δεν μου το αγοράζει γιατι δεν πρέπει να κάθομε με τις ώρες μπροστα στους καραγκιόζηδες(ετσι αποκαλει τα pcs) τι να κανω?????ο παππους είναι τσιγγούναρος!!!!μαλλον θα βουτήξω κανα Ε απο το πορτοφολι της μαμας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 7, 2004 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro θα βουτήξω κανα Ε απο το πορτοφολι της μαμας!!!! βουτα κ κανα Α η Β η Γ η οτι βρεις τελος παντων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 7, 2004 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro παιδιά πρόβλημα!!!!!!μου λέει η γιαγιά οτι δεν μου το αγοράζει γιατι δεν πρέπει να κάθομε με τις ώρες μπροστα στους καραγκιόζηδες(ετσι αποκαλει τα pcs) τι να κανω?????ο παππους είναι τσιγγούναρος!!!!μαλλον θα βουτήξω κανα Ε απο το πορτοφολι της μαμας!!!! lol, ε και εσυ πριν παρεις καρτα με 460 επρεπε να υπολογισεις τι αλλο χρειαζεσε, lol :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Αύγουστος 10, 2004 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Ημαρτων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 10, 2004 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 ...που λει και ο Γεωργιου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 10, 2004 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 ελεος!!!!ενα ban παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Αύγουστος 11, 2004 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 ΟΠΑ !!!!! Βρηκε αντιπαλο ο Τσιμακος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 11, 2004 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Νά'ναι καλά το παλικάρι ...... Τέτοιο :hehe: :hehe: είχα καιρό να ρίξω..... :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 11, 2004 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell πάει η σύνταξη της γιαγιάς :bye: LOLLLLLLLLLLLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 11, 2004 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Τι εγινε τελικα δεν ηρθε ακομα η καρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 11, 2004 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked ελεος!!!!ενα ban παρακαλω ban λογω βλακειας :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.