Marousiotis Αύγουστος 6, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 14:38] Εγω απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται τελευταια και οποιος παραγγελνει κατι ριχνει και μια ανακοινωση, lololol Μαλλον για ευσεβη ποθο το βλεπω το πραγμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Αύγουστος 6, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 16:33] τοτε εμένα πως γίνεται να με πάρουν τηλ?μήπως και άλλοι έχουν κάνει παραγγελίες πριν απο εμένα και θα περιμένουν να τους φέρουν καινούργια κομμάτια? Φίλε xylokastre ή κάποιος σε δουλέυει ή σε πήραν τηλέφωνο απο άλλο μαγαζί. Μήπως συννενοήθηκες με κάποιο άλλο μαγαζί; Eγώ πάντως σήμερα πήρα την 2η his x800 pro (την πρώτη μου πριν 3 εβδομάδες) και περισέυει και 1 ακόμα. (εννοείται όλα απο hacshop) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Αύγουστος 6, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 θα τους πάρω τηλ να δω τι συμβαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Αύγουστος 7, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Πηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Αύγουστος 7, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 LMAO....Αντε να βγαλει κανεις συμπερασμα σε αυτο το τοπικ.....Τελικα ρε Στρατο σε εσας την παραγγειλε ??Ριξε λιγο φως !!..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Αύγουστος 7, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Φυσικα οχι, απλα ειμαι περιεργος να δω τελικα, απο που την παρηγγειλε ο φιλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 7, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 :clap: :clap: χα!χα!χα!Μηπως ηθελε να πει hardshop το παιδι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Αύγουστος 7, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 όλα ωραία και καλά , τελικά τα τηλεφωνήματα ήταν απο τον αδερφό μου που μου έκανε πλάκα(μαζί την είχαμε παραγγειλει) οπου να ναι θα ερθει μέσω ελτα.θα αργήσω όμως να σας βγάλω bench γιατι πάω διακοπές αίγυπτο για 4 μέρες!!αααχχχχ να εχω την καρτα στα χερια μου και να μην μπορω να την χαρω!!!! αλλα μπορει και να μην ακολουθησω την φαμηλια.για να δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marousiotis Αύγουστος 7, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Τελικα θα μας πεις απο που την αγορασες????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Αύγουστος 7, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 hacshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 7, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro όλα ωραία και καλά , τελικά τα τηλεφωνήματα ήταν απο τον αδερφό μου που μου έκανε πλάκα(μαζί την είχαμε παραγγειλει)LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 7, 2004 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro όλα ωραία και καλά , τελικά τα τηλεφωνήματα ήταν απο τον αδερφό μου που μου έκανε πλάκα(μαζί την είχαμε παραγγειλει) οπου να ναι θα ερθει μέσω ελτα.θα αργήσω όμως να σας βγάλω bench γιατι πάω διακοπές αίγυπτο για 4 μέρες!!αααχχχχ να εχω την καρτα στα χερια μου και να μην μπορω να την χαρω!!!! αλλα μπορει και να μην ακολουθησω την φαμηλια.για να δουμε :dots: :tomato: Tωρα να σχολιασω η να το αφησω?.......:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Αύγουστος 7, 2004 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Καλα εσυ, εγω τι να κανω???? :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Αύγουστος 7, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Συγνωμη εχει βγαλει καμια βρωμα το hardshop ?διοτι 8 αγορασω μητρικη απο κει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 7, 2004 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Stratos Καλα εσυ, εγω τι να κανω???? :wall: LOL!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Αύγουστος 7, 2004 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Stratos [Σήμερα, στις 13:36] Καλα εσυ, εγω τι να κανω???? :wall: :whistling :bye: :clap: Κουράγιο Στράτο...... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Αύγουστος 7, 2004 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 12:35] όλα ωραία και καλά , τελικά τα τηλεφωνήματα ήταν απο τον αδερφό μου που μου έκανε πλάκα(μαζί την είχαμε παραγγειλει) οπου να ναι θα ερθει μέσω ελτα.θα αργήσω όμως να σας βγάλω bench γιατι πάω διακοπές αίγυπτο για 4 μέρες!!αααχχχχ να εχω την καρτα στα χερια μου και να μην μπορω να την χαρω!!!! αλλα μπορει και να μην ακολουθησω την φαμηλια.για να δουμε Καλορίζικη xylokastre και καλά benches.Ασε την Αιγυπτο και κατσε να μας δωσεις κανα bench. (Τελικά πήρες το κομμάτι που περίσευε στο hacshop?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Αύγουστος 7, 2004 Author #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 δεν μου είπαν!!οι γονείς μου θα πάνε αίγυπτο μαζι με την αδερφή μου.εγω θα κάττσω να χαρώ την καρτούλα μου.χρειάζομαι όμως ένα καλο τροφοδοτικο.έδω θα μεσολαβήσει η γιαγια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 7, 2004 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 πάει η σύνταξη της γιαγιάς :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 7, 2004 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 lol.....στο αλμπουμ με τις φωτογραφιες τηs οικογενειας θα γραφει πανω πανω:''γιαγια'' k για φωτο θα εχει βαλει ενα psu....παρακατω θα γραψει ''αδερφος'' k απο κατω για φωτο μια καρτα γραφικων....πιο κατω θα εχει την θεια....μητρικη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.