xylokastro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2004 λοιπόν παρείγγειλα την παραπάνω κάρτα απο το hacshop και θα μου έρθει σε λιγες μέρες.τελική τιμή 460 ευρώ και με έξοδα αποστολής πάει γύρω στα 470.θα σας πω σε λιγες μέρες εντυπώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Καλορίζικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marousiotis Αύγουστος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Μεγειες!!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Αύγουστος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 οταν την παραλαβεις βγαλε φωτογραφιες κουτι-pcb-συνοδευτικο υλικο και οτι αλλο εχει σχεση με την καρτα , Εννοειται οτι θα ποσταρεις μπεντσμαρκς.Και τελος ΜΕΓΕΙΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Αύγουστος 5, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 δεν έχω ψηφιακή μηχανή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Αύγουστος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 καλοριζικη φιλε και καλα benchmarks!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Αύγουστος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 :clap: :clap: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Αύγουστος 5, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 με πηραν τηλ και μου είπαν πως θα ερθει κατα τις 12 του μηνα!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmax Αύγουστος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Είσαι σίγουρος οτι παρήγγειλες κάρτα απο το hac???? http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1566 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianos Αύγουστος 5, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Σίγουρος είναι αυτός εσύ μάλλον δεν πρόσεξες τι λέει στο link που έδωσες389,83+ΦΠΑ (70,17)=460,00ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΦΙΛΑΡΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 5, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από gmax Είσαι σίγουρος οτι παρήγγειλες κάρτα απο το hac???? http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1566 Οι αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 18%.Κατω κατω σε ολες τις σελιδες το αναφερει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marousiotis Αύγουστος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro [Χθες, στις 21:23] με πηραν τηλ και μου είπαν πως θα ερθει κατα τις 12 του μηνα!!!!!!!!! Μαλλον σε αλλο καταστημα την παρηγγειλες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Marousiotis Μαλλον σε αλλο καταστημα την παρηγγειλες..... lol.....τι λες???Μα τι εχετε παθει ρε παιδια????Απο το hac την παραγγειλε....γιατι τουυ λετε οχι...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Αύγουστος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 ωραια!! εχεις μπολικο χρονο ωστε να αγορασεις μια ψηφιακη!! :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Αύγουστος 6, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 λογω διαθεσημότητας θα αργήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marousiotis Αύγουστος 6, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Μα την εχει ετοιμοπαραδοτη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Αύγουστος 6, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 οχι οχι , με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι την Τρίτη θα την έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 6, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Ρε παιδια σημερα πηγα στο χακ και την εχει πρωτη μουρη στο ραφι! Πιο ετοιμοπαραδωτη δεν γινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Αύγουστος 6, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 τοτε εμένα πως γίνεται να με πάρουν τηλ?μήπως και άλλοι έχουν κάνει παραγγελίες πριν απο εμένα και θα περιμένουν να τους φέρουν καινούργια κομμάτια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 6, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Εγω απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται τελευταια και οποιος παραγγελνει κατι ριχνει και μια ανακοινωση, lololol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.