VladimiR Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2012 Δε βρήκα κάτι σχετικό στην αναζήτηση οπότε είπα να ανοίξω ένα νέο θέμα για δύο (σχετικά) παλιές κάρτες.Αρχικά να τονίσω πως το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής μου. Δεν έχω σκοπό να αναβαθμίσω, να αλλάξω ή να πειράξω τίποτα (εκτός αν κάποιος μου χαρίσει κανέναν SSD :red:).Λειτουργεί μια χαρά από τις αρχές του 2009. Πρόσφατα η κάρτα γραφικών μου παρέδωσε το πνεύμα της στο θεό των GPU.Ήταν μία EVGA GTX 260 "Core 216 55nm" SSC Edition, και όταν είχε αγοραστεί η μοναδική καλύτερη ήταν η GTX 280.Από τη στιγμή που η ανάλυση της οθόνης μου περιορίζεται στα 1920x1080, δεν έχει νόημα να αγοράσω κάποια από τις High-end κάρτες. Χώρια που θα έχω και Bottleneck λόγω παλιού επεξεργαστή. Έτσι έφτασα στις υποψήφιες μου, η οποίες ουσιαστικά είναι οιASUS ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5 και ASUS ENGTX560 Ti DC2 TOP/2DI/2GD5. Μετά βρήκα στο φόρουμ να πωλείται μία μεταχειρισμένη EVGA GeForce GTX 570 Superclocked+ w/ Backplate σε παραπλήσια τιμή με την ASUS του 1GB.1. Αξίζει να δώσω σχεδόν 100 ευρώ παραπάνω για να πάρω την ASUS με τα 2GB αντί για την έκδοση του 1GB?2. Με βάση το σύστημα που έχω, θα ήταν προτιμότερη η EVGA ή κάποια από τις δύο ASUS?Ελπίζω να μην κουράζω, με τις ερωτήσεις μου. Απλά χρειάζομαι λίγη βοήθεια στην απόφασή μου.Υ.Γ.: Θέλω να παραμείνω "πελάτης" της Nvidia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούλιος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 εγώ θα πήγαινα στην συγκεκριμένη 570 που λινκαρεςαλλά ΠΡΟΣΟΧΉ οι περισσότερες 570 με reference pcb καίγονται όταν δίνεις ρεύμαδλδ αν θες να κανεις γερο OC μην πας στην 570 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούλιος 18, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 Κατ αρχην , εγω καρτα με reference ψυκτρα δεν επαιρνα ακομα κι αν μου την εδινες δωρεαν με τα μεταφορικα δικα σου , οποτε η 570 για μενα ξεχνιεται.Απο κει και περα 100 ευρω για 1 γιγα επιπλεον μνημης ειναι κοροιδια.Δε νομιζω να υπαρχουν πολλα games που να σου ρουφηξουν το ενα γιγα σε 1080p.Οποτε θα πηγαινα στην επιλογη ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Ιούλιος 18, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 Βασικά η ψύκτρα είναι ο λόγος που κατέληξα στις συγκεκριμένες δύο 560. Όσο για το εξτρά 1 GB, αν βάλω άλλη μία μικρότερη καρτούλα για PhysX αποκλειστικά, δε θα δω πολύ μεγάλο κέρδος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούλιος 18, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 To θέμα είναι πόσα διαθέτεις? ...και πόσο βιάζεσαι? Σε κάνα μήνα π.χ. (άντε 1μιση βαριά βαριά) βγαίνει η 660ti. Τιμούλα εκεί γύρω στα 300, και από επιδόσεις λίγο πάνω από 580. -έτσι λένε οι φήμες τουλάχιστον- Εγώ θα περίμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.