msdx Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2012 Λόγο ζεστής σκέφτηκα να ξανά στήσω την υδρόψυξη που είχα στην άκρη το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω τα λαστιχάκια O-Ring δοκίμασα κάποια από κατάστημα με υδραυλικά και τελικά είχα διαρροή γιατί αυτά ήταν προβληματικά .Αν χρησιμοποιήσω σκέτο τεφλον υπάρχει πρόβλημα διαρροής ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούλιος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 τι ρακορ εχεις? Τα o-ring δεν κανουν σε ολα τα ρακορ.Τα βιομηχανικα-εμποριου πχ δεν εχουνε πατουρα για o-ring... Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Ιούλιος 17, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 petros@idk$ έγραψε: τι ρακορ εχεις?Τα o-ring δεν κανουν σε ολα τα ρακορ.Τα βιομηχανικα-εμποριου πχ δεν εχουνε πατουρα για o-ring... Δεν γνωρίζω πήγα σε ένα κατάστημα με υδραυλικά με το ρακρο κοιτάξαμε πιο κάνει επάνω και τα αγόρασα ..Δεν γνωρίζω και κάποιο κατάστημα με water cooling parts εδώ Αθήνα για να πάω να πάρω. Αν δεν κάνω λάθος 3/8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 17, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 με το σκετο τεφλον υπαρχει κινδυνος στην προσπαθεια σου να στεγανοποιησεις μια συνδεση,να υπερβαλλεις στη χρηση και να ξεχειλωσεις/κλωτσησεις σπειρωματα σε μαλακα υλικα οπως plexi/acetalκαλυτερα ειτε παρε ρακορ/μαστους απευθειας με o-ringειτε παρε ενα loxeal πρασινο στεγανωτικο/συσφιγκτικο σπειρωματωνειτε εαν εχεις ηδη πολλα απλα ρακορ και δεν θες να τα αλλαξεις,βρες μπρουτζινες ροδελες με ενσωματωμενη τσιμουχα απλα εχε το νου σου οτι αυτες λογω αυξημενης διαμετρου θελουν λιγο περισσοτερο ελευθερο χωρο περιμετρικα του ρακορΤι διαμετρου ειναι τα ρακορ σου btw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Ιούλιος 17, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 Έκανα λάθος πιο πάνω 3/8 είναι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 17, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 msdx έγραψε: Έκανα λάθος πιο πάνω 3/8 είναι .λογικα ειναι σπειρωμα G1/4και εξωτερικη διαμετρο μαστου 3/8" =~10mmαρα λογικα χρησιμοποιεις καλλιστα τετοια οικονομικα ρακορ με o-ring και ησυχαζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Ιούλιος 17, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 Κοπρίτης έγραψε: λογικα ειναι σπειρωμα G1/4και εξωτερικη διαμετρο μαστου 3/8" =~10mmαρα λογικα χρησιμοποιεις καλλιστα τετοια οικονομικα ρακορ με o-ring και ησυχαζεις.Nαι ειναι σπείρωμα G1/4.Σκέφτηκα να αποφύγω την αγορά καινούριων ρεκόρ αλλά μου φαίνετε ότι θα αναγκαστώ να αγοράσω ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Ιούλιος 17, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 Εάν ενδιαφέρεσαι για ρακόρ ρίξε και ματιά εδώ έχει αρκετά πράγματα για watercooling Compression Fitting 10/8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 17, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 αυτα μοιαζουν μια χαρα επιλογη σε καλη τιμη και δεν θα χρειαστεις και επιπλεον σφιγκτηρακια οπως με τα barbed Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 17, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 msdx έγραψε: Λόγο ζεστής σκέφτηκα να ξανά στήσω την υδρόψυξη που είχα στην άκρη το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω τα λαστιχάκια O-Ring δοκίμασα κάποια από κατάστημα με υδραυλικά και τελικά είχα διαρροή γιατί αυτά ήταν προβληματικά .Αν χρησιμοποιήσω σκέτο τεφλον υπάρχει πρόβλημα διαρροής ;Πηρες οring σιλικονης και ειχες θεμα? μηπως σου δωσαν φλαντες χαρτινες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Ιούλιος 17, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 evolution έγραψε: Πηρες οring σιλικονης και ειχες θεμα? μηπως σου δωσαν φλαντες χαρτινες? Όχι δεν είναι χάρτινα αλλά ούτε σιλικόνης πρέπει να είναι .Τώρα δεν ξέρω αν φταίει το σφίξιμο που έχω κάνει αλλά παλιά που την είχα φτιάξει τόσες φορές δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 17, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 Aν ειναι ευκολο βγαλε μια φωτο με το ρακορ με το oring περασμενο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Ιούλιος 17, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 evolution έγραψε: Aν ειναι ευκολο βγαλε μια φωτο με το ρακορ με το oring περασμενο πανω Το δεξί πρέπει να είναι σιλικόνης το πήρα από άλλο ρεκόρ το αριστερό είναι από αυτά που αγόρασα. Αυτά που πήρα είναι λίγο πιο παχιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.