Jump to content

Προβλημα με το ιντερνετ μετα απο windows update

ennia

Recommended Posts

Παιδες καλημερα..........

το εχω παρατητησει στα 2 τελευταια update των windows. εχω τα 7αρια 64b... μετα το update λοιπον και την επανεκκινηση που απαιτειται δεν εχω ιντερνετ στο pc ενω το router kai to wifi λειτουργουν κανονικα. κανω επαναφορα του συστηματος μια μερα πισω για να εχω ιντερνετ παλι....

εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο?

Κάνε τα updates ένα ένα για να δεις ποιο δημιουργεί το πρόβλημα.Είναι κάποιο από αυτά ανανεωμένος οδηγός για την ασύρματη κάρτα σου?Υποθέτω έχεις αυθεντικά windows έτσι?

Αν δεν μου τα ''φοράει'' η μνήμη μου, πρόκειται για μια ενημέρωση του προσαρμογέα σύνδεσης, η οποία τρολλάρει άγρια την επικοινωνία του με το ρούτερ! Προτείνω, να την απεγκαταστήσεις άμεσα!

απλά βρες ποιο από τα 2 update σε δημιουργεί το πρόβλημα και μην το εγκαθιστάς κάποιο update για τον προσαρμογέα δικτύου θα είναι που δημιουργεί conflicts με τους drivers της κάρτας δικτύου σου.

Όταν λες update αναφέρεσαι πιθανώς σε προαιρετικές ενημερώσεις και όχι important updates, έτσι;

Γενικότερα, στις προαιρετικές ενημερώσεις έχει πολλούς drivers οι οποίοι προορίζονται περισσότερο για εγκατάσταση αν δεν υπάρχει καθόλου driver επάνω. Καλό είναι να κάνεις εγκατάσταση των driver από την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία.

απο οτι ειδα σημερα εχει εγκαταστησει και σημαντικες αλλα και προαιρετικες.... εκανα ενα update στην καρτα lan... και περιμενω της επομενες ενημερωσεις να δω αν θα το ξανα κανει.

απο οτι ειδα σημερα εχει εγκαταστησει και σημαντικες αλλα και προαιρετικες.... εκανα ενα update στην καρτα lan... και περιμενω της επομενες ενημερωσεις να δω αν θα το ξανα κανει.

Προαιρετικές μη βάζεις λέμε. :shout:

παλι το ιδιο προβλημα σημερα.... με τη διαφορα οτι με την επαναφορα σε προηγουμενες ρυθμισεις( που εκανα τις αλλες φορες) δεν ειχα νετ. επικοινωνησα με τους παροχους της γραμμης (wind) δεν μπορεσαν να με βοηθησουν (αυτο το περιμενα) μας ηρθε η φλασια με ενα φιλο που ψαχναμε το προβλημα να πεταξουμε τις τελευταιες αναβαθμισεις των windows. το προβλημα λυθηκε!!!!!

θα τις ξανα βαλω μια μια για να δω ποια εχει προβλημα και θα την ποσταρω και εδω μην τυχον τυχει και σε καναν αλλον!

sorry για το τριπλο ποστ αλλα το προβλημα επιμενει. σημερα το πρωι παλι τα ιδια. χωρις να εχω εγκαταστησει ενημερωσεις. αν κλεισω υπολογιστη και ρουτερ οταν τα ξανα ανοιξω δεν εχω ιντερνετ. το ασυρματο δουλευει κανονικα ομως.

Control Panel -> Network and Sharing Center -> Change Adapter Settings από τις επιλογές που έχει αριστερά.Στην επόμενη λίστα επιλέγεις την σύνδεση δικτύου που θες και Properties.Στο επόμενο παράθυρο πατάς Configure και μετά πας στο tab που λέει Power Management και απο-επιλέγεις τα πάντα εκει.Δες και τα screenshots (δεν έχω ελληνικά windows)

attachment.php?attachmentid=51452&stc=1&d=1343058912

attachment.php?attachmentid=51453&stc=1&d=1343058923

post-1215-1416076434,7543_thumb.jpg

post-1215-1416076435,4222_thumb.jpg

πράγματα που θα έκανα εγώ:

BIOS Update.

αλλαγή καλωδίου δικτύου.

αλλαγή port στο router.

εγκατάσταση-δοκιμή πολλών drivers για την κάρτα δικτύου μου.

ψάξιμο στο BIOS της μητρικής μήπως υπάρχει κάποια επιλογή για την κάρτα δικτύου. ποία μητρική έχεις?

δοκιμή την κάρτα σε 10/10 mode να τσεκάρω άμα έχει πρόβλημα και σε αυτήν την ταχύτητα.

δοκιμή άλλου router με αυτήν την κάρτα.

άμα συνεχίζε να κάνει τα ίδια πράγματα μετά απο αυτά και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη τότε θα έπαιρνα ένα τέτοιο LEVEL ONE FNC-0109TX LAN ADAPTER 10/100TX - - E-SHOP.GR ή με PCIe σύνδεση.

λοιπον....

εγινε bios update, αλλαγη port, αλλαγη καλωδιου....

αποτελεσματα...εξ ακολουθει να μην μπαινει μετα απο επανεκκινηση του υπολογιστη, προσπαθησα να συνδεσω τον υπολογιστη ασυρματα με ενα usb adaptor, αλλα δεν δουλευε το wifi του royter ενω ηταν ανοιχτο.

προσπαθοντας να φτιαξω το wifi απο τις ρυθμισεις του router ξαφνικα ανοιξε το msn και παρατηρησα οτι συνδεθηκε στο νετ με το ethernet. to wifi εξακολουθει να μην δουλευει.

κανω επαννεκινηση για να δω αν θα παραμεινει συνδεδεμενο στο νετ αλλα εμφανιζεται το τριγωνακι στο κατω μερος. τωρα ειμαι συνδεμενος με το wifi που εφτιαξε μονο του και αυτο!!!!!

Η μητρικη μου ειναι: Asus P5QLE

Εγω δεν την βγαζω καθαρη με αυτη την δουλεια....!!!!:wall::wall::wall::wall::wall:

Αν είναι πρόβλημα λογισμικού στα windows 7 δοκίμασε όταν θα στο ξανακάνει να βάλεις απενεργοποίηση του προσαρμογέα δικτύου από το κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης και 4-5 secs μετά ξανα ενεργοποίηση. Αν παίξει έτσι τότε είναι θέμα λογισμικού και θα πρέπει να βρεις νέους drivers μάλλον.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.