steve_m Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2004 athlon64 2,2Ghz 512L2 cache or athlon64 2Ghz 1MB L2 cache??????Η αγορα θα γινει μαλλον αυριο για αυτο σας παρακαλω βοηθηστε οσο το δυνατον γρηγοροτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Το θεμα ειναι ποσο ψηλα πανε οι μνημες σου, τι μητρικη θα παρεις, τι ψυξη εχεις και φυσικα αν ενδιαφερεσαι για o/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Αύγουστος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Aν σε ενδιαφερει το oc παρε αυτον με τα 512kb αφου εχει καλυτερο mem.contr. και θα ανεβει καλυτερα.Οπωσδηποτε ομως μνημες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Αύγουστος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από gfa3 [Σήμερα, στις 12:30] Aν σε ενδιαφερει το oc παρε αυτον με τα 512kb αφου εχει καλυτερο mem.contr. και θα ανεβει καλυτερα.Οπωσδηποτε ομως μνημες! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Εγω λεω αυτον με το 1ΜΒ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Εγω λεω να παρεις εναν fx κ να κανεις οτι o/c θες.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Αύγουστος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 14:01] Εγω λεω να παρεις εναν fx κ να κανεις οτι o/c θες.....! Eσυ τελικα τι εκανες? Περιμενεις ακομα Μ/Β η μετα τις διακοπες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Εγώ λέω να απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησε ο unstoppable μια και έχουν την σημασία τους, και φυσικά αν είσαι διατεθειμένος να ocάρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Αύγουστος 5, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Λοιπον,οσον αφορα το overclocking ομολογω οτι ακομα δεν το εχω αγαπησει αρα δεν θα υπερχρονισω τον amd64 που θα παρω.Δευτερον για μητρικη σκεφτομαι την msi k8n neo pl απο το e-shop με ολα τα αρνητικα και τα θετικα που εχει αυτη η μητρικη εχω αποφασισει να την παρω.Το ερωτημα ειναι τι διαφορες εχουν στις εφαρμογες 3d καθως και στην κωδικοποιηση βιντεο οι δυο επεξεργαστες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Αύγουστος 5, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Επισης για μνημες θα χρησιμοποιησω αυτες τις υπογραφης μου εκτος και αν προκυψει τιποτα αλλο η κανα φραγκο παραπανω (θελω να παρω και 6800) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 5, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 αμα δεν κανεις ο/c εγω προτεινο αυτον με το 1μ cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 5, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 δε ξέρω, είσαι με 1G μνήμες οπότε καλύτερα να πάρεις τον 2,2Ghz όπου είναι CG και να το δουλέψεις σε 1Τ (απλά για να είσαι κολλημένος καλού κακού, έχουν λένε και καλύτερο controller oi CG.). To 1ΜΒ θα πάει καλύτερα στις εφαρμογές που βασίζονται στη cache (βλέπε D³) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 5, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αν δεν κανεις o/c τοτε θα πηγαινα για τον 2.2 GHz που θα ειναι πιο γρηγορος στις περισσοτερες περιπτωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Αύγουστος 5, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 ευχαριστω παιδες τελικα πηρα τον 2,2 με 512 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.