tralala Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2012 Γεια σας,Έχω σχετικά παλιό pc(5 σχεδόν χρόνων), στην εποχή του ήταν σχεδόν τοπ οπότε με καλύπτει για gaming σε ικανοποιητικό βαθμό ακόμα και για τίτλους του σήμερα. Θέλω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση σε κάτι για βελτίωση επιδόσεων για gaming πάντα καθώς για οτιδήποτε άλλο είμαι ευχαριστημένος. Περιορισμοί λόγω ηλικίας του hardware δεν επιτρέπουν παραπάνω ram(4gb) και η τσέπη δε σηκώνει καλύτερο cpu απ'το ήδη υπάρχον οπότε...Από σχετικά περιορισμένη έρευνα αγοράς κατέληξα σε αυτά τα 3:ASUS ENGT440/DI/1GD3 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GRMSI GT 620 (PCI Express 16 ,2 GB GDDR3) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.grMSI N430GT-MD1GD3/LP GT430 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GRΝα αναφέρω οτι η ανάλυση είναι στα 1680χ1050, απ τα λίγα που ξέρω δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο η ram της κάρτας σε αυτά τα μεγέθη...Το χρήμα είναι στα 65Ε.Η παρούσα κάρτα είναι αυτή: Asus EN9600GT Silent Edition Graphics Card | silentpcreview.comΑξίζει(Πχ μια βελτίωση 15-20% σε fps χοντρικά/γενικά) ή τελικά να πάει το χρήμα σε καναν ssd που θα υπάρχει σίγουρη βελτίωση στην όλη εμπειρία του pc?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 H κάρτα που έχεις ήδη έχει καλύτερες επιδόσεις από όλες αυτές. Το μόνο που δεν έχει είναι DX11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 16, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 όχι μην πάρεις φθηνή κάρτα δεν αξίζει καλύτερα να κρατήσεις αυτήν που έχεις το ίδιο θα ναι. άμα πας στις ακριβότερες βέβαια ίσως αντιμετωπίσεις και πρόβλημα bottleneck με το cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Ιούλιος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 αν βρεις καμια 4870 κανα 50ρικο στις αγγελιες και τη σηκωνει το τροφοδοτικο σου πιστευω θα εισαι καλυμμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.