Jump to content

ΑΓΟΡΑ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ

Adrianos

Recommended Posts

Θέλω να πάρω σκληρό δίσκο, είχα αποφασίσει να πάρω τον (WD 120GB 1200JD SATA) αλλά τώρα που οι SEGATE δίνει 5 χρόνια εγγύηση σκέφτομαι να πάρω τον SEGATE 120 GB, μου προτείνουν να πάρω τον 160GB .

Τι μου προτείνετε εσείς? Ξέρω ότι οι WD είναι αρκετά καλοί.

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από Adrianos

Θέλω να πάρω σκληρό δίσκο, είχα αποφασίσει να πάρω τον (WD 120GB 1200JD SATA) αλλά τώρα που οι SEGATE δίνει 5 χρόνια εγγύηση σκέφτομαι να πάρω τον SEGATE 120 GB, μου προτείνουν να πάρω τον 160GB .

Τι μου προτείνετε εσείς? Ξέρω ότι οι WD είναι αρκετά καλοί.

Χρειάζεσαι μεγάλη χωρητικότητα στο σκληρό ή αναζητάς τις επιδόσεις?

Αρχική απάντηση από ea6gka

ρε παιδια τι να την κανεις την εγγυηση στον σκληρο, αμα τα παιξει δεν με νοιαζει ο σκληρος αλλα τα δεδομενα που εχασα...

σωστός, αλλά:

1. Η εγγύηση είναι ένδειξη αξιοπιστίας

2. Δεν είναι και κακό να έχεις και 2 χρόνια επιπλέον εγγύηση (γλυτώνεις τουλάχιστον 30-50 Ευρώ που θα κάνει ο δίσκος σου τότε)

Αρχική απάντηση από Snips [24-09-2004 18:02]

Τετοιος μου ήρθε σήμερα απο το e-shop.(7200.7)!!!!

Είναι τόσο καλός βρε παιδιά??:happy2: :happy2:

Παιδια ειστε σιγουροι οτι ειναι ετσι? Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο το 7200.7.

Ολη η σειρα της seagate γραφει 7200.7. Αυτο που εννοουσε ο Βασιλης (μαλλον) ειναι αν ειναι απο τους καινουργιους 7200.7 που εχουν NCQ (native command queing). Αυτο φαινεται αν στον κωδικο λεει κατι σαν ST3160023AS για τους "παλιους" 160αρηδες και ST3160827AS για τους νεους.

Αν δεν το υποστηριζει ο controller σου το NCQ (915, 3214 κλπ) δεν βλεπεις διαφορα. Απλα αφου εχουν που εχουν την ιδια τιμη καλο θα ηταν να παρεις το... νεοτερο.

Αρχική απάντηση από Adrianos

Πιστεύω ο συνδυασμός χωρητικότητα στο σκληρό και οι καλές επιδόσεις είναι το καλύτερο!!

Υπάρχει και η λύση raid0 αν σε ενδιαφέρει.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Εχω εναν 160αρη Seagate και τον χρησιμοποιω σαν εξωτερικο σε ενα USB 2.0 κουτι της Chronos. Σιωπηρος και γρηγορος, παρόλο που ειναι ΑΤΑ-100.....

ο 200άρης μου (seagate sata) στην ανασυγκρότηση κάνει σαν πολυβόλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.