CyDoN Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2012 Αξιότημα μέλη και συμμετέχοντες του TheLab.grΕκ μέρους του www.arma3.grΘα ήθελα να δημιουργήσω μία γέφυρα συνεργασίας μαζί σας!Είμαστε η Ελληνική κοινότητα της σειράς πολεμικών εξομοιωτών ArmA και αυτή την περίοδο είμαστε περίπου 20 μέλη, αυτή την περίοδο παίζουμε το ArmA2:CO εν αναμονή του ArmA3. Έχουμε τακτικές μέρες συναντήσεων χρησιμοποιούμε τα Ελληνικά mods και προσομοιώσουμε τις Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις, βαθμούς ειδικότητες κ.α. Ότι κάνουμε το κάνουμε με σοβαρότητα και υπεθυνότητα επιδιώκοντας την εξομοίωση, αν λοιπόν κάποιος θέλει να ενταχθεί στην κοιντοτητά μας και να παίξει μαζί μας τότε δεν έχει παρα να κάνει ένα post στο forum μας. Θα σας καθοδηγησουμε για τα παντα (πως παίζεται το παιχνίδι, πως βάζετε τα mods κτλ).Παρέχουμε δωρεάν στα μέλη μας το site, server και teamspeak.Με τιμή,CyDoNΗ κοινότητα δεν έχει με ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ τρόπο ΚΑΝΕΝΟΣ είδους κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Όλα γίνονται για την διασκέδαση των μελών μας, γιαυτό αλλωστε "δουλεύουμε" με πυρετώδεις ρυθμούς για να παρεχουμε το απαραίτητο υλικό στα μέλη μας, για να διασκεδάσουμε όλοι μαζι.Το ελληνικό mod περιλαμβάνειLeo2A6HEL (σύντομα θα ολοκληρωθεί)Leo1A5GD250HMMWVBMP2BMP3M113A1AH-64UH-1HG3A3 G3A4 FNMG3 Ελληνικές Δυνάμεις ΛΟΚ, ΖΜΑΚ και ΟΥΚΕλληνικό πεζικό.Εδώ μπορείτε να βρείτε την lite/demo έκδοση του παιχνιδιού για να πάρετε μία μικρή ιδεά τι παίζειArmA2 Play4Free μας. Θα σας καθοδηγησουμε για τα παντα (πως παίζεται το παιχνίδι, πως βάζετε τα mods κτλ).Παρέχουμε δωρεάν στα μέλη μας το site, server και teamspeakΜε τιμή,CyDoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 1ο Νουμερο ΑΟΤ θελω.Ο [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] για θαλαμοφυλακας γιατι ειναι γιωτομπαλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούλιος 16, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 Τίποτα σε M48A5 MOLF δεν υπάρχει; Anyway, θα του διαθέσω λίγο χρόνο στάνταρ Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούλιος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 περιμενω να γινει η αντικατασταση μου στο pc και ερχομαι με 1000δεν νομιζω να πειραζει που εχω μονο το OA ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyDoN Ιούλιος 17, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 Δεν είμαστε τόσο σταρτόγκαβλοι φίλε χαχα 1ο Νουμερο ΑΟΤ θελω.Ο @GruntGR για θαλαμοφυλακας γιατι ειναι γιωτομπαλο. MOLF δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα. Τίποτα σε M48A5 MOLF δεν υπάρχει;Anyway, θα του διαθέσω λίγο χρόνο στάνταρ Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 πρέπει να έχετε ArmA2 και Operation Arrowhead περιμενω να γινει η αντικατασταση μου στο pc και ερχομαι με 1000δεν νομιζω να πειραζει που εχω μονο το OA ; ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ερώτηση θέλετε είμαι διαθέσιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.