Jump to content

Πρόβλημα με μυρμήγκια;;

Jerry007

Recommended Posts

Μέσα στο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκαν κάποια μικρά μυρμήγκια στο μπάνιο μου. Κάναμε κάποιες εργασίες στον κήπο και καθαρίσαμε και τον σωλήνα της αποχέτευσης.

Το θέμα είναι ότι τώρα από το μπάνιο έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρο μου το δωμάτιο, αλλά δεν μπορώ να βρω από που έρχονται! Κοίταξα με έναν φακό στο μπάνιο και δεν βρήκα κάτι, ούτε τα έχω δει να βγαίνουν από το σιφόνι. Διάβασα κάτι ότι τα τραβάει η υγρασία, το θέμα είναι όμως από που έρχονται, δεν μπορώ να βρω κάποια φωλιά...

Σκέφτομαι να ψεκάσω σήμερα, τουλάχιστον θα ξεκάνει αυτά που γυροφέρνουν στο δωμάτιο, αλλά στο μπάνιο και να ψεκάσω την επόμενη φορά που θα κάνω ντους (είναι μικρό μπάνιο δεν έχει καμπίνα η ντουσιέρα) το νερό θα ξεπλύνει το φάρμακο.

Έχει κανείς γνώση επί του θέματος;

Ρίξε λίγο στόκο για να κλείσεις τη τρύπα και θα είσαι εντάξει. Είχα κι εγώ πρόβλημα στο προηγούμενο διαμέρισμα, παρ' ότι καινούριο, βρήκα το σημείο που μπαίνανε, και απλά το στοκάρισα, κι από τότε δεν ξαναείδα μυρμήγκια.

Υπάρχουν και οι homemade λύσεις, τύπου κανέλα στην τρύπα. Το αν λειτουργούν, είναι άλλο θέμα. Προσωπικά, θα κλείσω 2 τρυπούλες που έχω βρει με στόκο.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Και εγώ πριν 2 χρόνια είχα ανάλογο πρόβλημα. Εκεί δίπλα στην πόρτα του μπάνιου. Είχαν αρχίσει και εργασίες μιας και είχαν σκάψει το τσιμέντο!!!! Η πλάκα πάντως ήταν ότι ξεκινάγανε από το μπάνιο, περνάγανε έναν διάδρομο και ένα δωμάτιο, διασχίζανε την κουζίνα, ανεβαίνανε τον πάγκο και πήγαιναν εκεί που κόβαμε το ψωμί για ψιχουλάκια!

Δυστυχώς φάγανε teza στην φωλιά και teza.

Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχαμε στο σπίτι, αναγκαστήκαμε πρώτα να ψεκάσουμε την τρύπα με απολυμαντικό υγρό για έντομα, και στη συνέχεια την κλείσαμε.

Δυστυχώς αν δεν ψεκάσεις, είναι σχεδόν βέβαιο πως όλο και κάποια άλλη έξοδο θα βρουν.

Μόλις ψέκασα με ένα εντομοκτόνο που χρησιμοποιούμε στον κήπο. :)

Θα περιμένω καμιά μέρα να δω αν εξοντώθηκαν, και αν δεν έχει αποτέλεσμα θα φέρω έναν επαγγελματία να ψεκάσει, και έπειτα θα στοκάρω. Βλέπουμε.

εαν εχει υγρασια στο σημειο αυτο

καθαρισε το καλα και βαλε σιλικονη και σφραγισε τα παντα ολα.

μιας κι ο στοκος συχνα ξεραινεται και ξανακανει ρωγμες

τα π00στικα ξετρυπωνουν κι απο τις πιο μικρες χαραμαδες

οποτε μετα εχε το νου σου να δεις απο που θα βρουν νεο δρομο (γιατι σιγουρα απο καπου θα βγουν....)

ξαναψεκασε κι επανελαβε.

1. Τέρμα στο ''Ντάξει ρε μάνα, ψίχουλα είναι'' ... τα ''ψίχουλα'' τα μυρίζονται από χιλιόμετρα...

2. Στοκάρισμα σε ό,τι τρύπα βρεις

3. Μακρυά από σπρεϋ - δεν πετυχαίνεις τπτ μακροπρόθεσμα... όσο και να ρίξεις όσο συχνά και να ρίξεις...

4. Βάλε αυτές τις παγίδες που μπαινουν μέσα βγάζουν ένα δηλητήριο κ μετά από ένα μήνα ... γιοκ... εμείς βάλαμε σε κάθε γωνιά του σπιτιού και μέσα σε ένα δυο μήνες καθαρίσαμε

Καλή τύχη :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.