Jump to content

Νέο gaming desktop!!!Help!!!

Tsakalakos13

Recommended Posts

Λοιπόν καταρχάς χαίρετε, είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα τις απόψεις σας γιατί έχω κολλήσει κάπως..:getlost: Τα κομμάτια που έχω δεδομένα ότι θα βάλω είναι τα εξής..

GMC H-80 BLACK - - CASES - E-SHOP.GR

INTEL CORE I5-2500 3.30 GHZ LGA1155 - BOX - - CPU - E-SHOP.GR

GIGABYTE GA-P67A-D3-B3 - - E-SHOP.GR

SAPPHIRE RADEON HD7850 OC 2GB DDR5 PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

SEAGATE ST500DM002 500GB BARRACUDA 7200.12 SATA3 - - E-SHOP.GR

Τώρα το ερώτημα μου είναι τι μνήμες και τι τροφοδοτικό να βαλω?!?!!??!:hmm:

Πχ αυτό θα ειναί οκ? CORSAIR CMPSU-600CXV2 BUILDER SERIES 600W - - E-SHOP.GR

Και απο μνήμες τη να βάλω?!?! 1600 ή 1333..Ο i5 2500 απο τη διάβασα λεει οτι "Τύπος υποστηριζόμενης μνήμης: DDR3 1066/1333" ομώς λιγο που το κοίταξα άλλοι εχουν βαλει 1600..

όχι δεν υπάρχει θέμα με τις μνήμες βάλε κάτι σαν και αυτές KINGSTON KHX1600C9D3B1K2/8GX 8GB (2X4GB) HYPERX BLU - RAM - E-SHOP.GR

το τροφοδοτικό μια χαρά είναι.

Αν γινόταν να χώραγες και έναν SSD μέσα στο σύστημα θα ήταν ιδανικό. To budget περίπου πόσο είναι ?

όχι δεν υπάρχει θέμα με τις μνήμες βάλε κάτι σαν και αυτές KINGSTON KHX1600C9D3B1K2/8GX 8GB (2X4GB) HYPERX BLU - RAM - E-SHOP.GR

το τροφοδοτικό μια χαρά είναι.

Αν γινόταν να χώραγες και έναν SSD μέσα στο σύστημα θα ήταν ιδανικό. To budget περίπου πόσο είναι ?

Καταρχάς σε ευχαρηστώ που απάντησες.Το budget μου είναι στα 860 θα το ήθελα αρκετά να έβαζα και ένα 60άρι ssd αλλά μάλλον θα βάλω πιο μέτα:hm:

SEAGATE ST500DM002 500GB BARRACUDA 7200.12 SATA3 - - E-SHOP.GR

CORSAIR CMPSU-600CXV2 BUILDER SERIES 600W - - E-SHOP.GR

KINGSTON KHX1600C9D3B1K2/8GX 8GB (2X4GB) HYPERX BLU - RAM - E-SHOP.GR

INTEL CORE I5-3570K 3.40GHZ LGA1155 - BOX - - CPU - E-SHOP.GR

ASUS P8Z77-V LX - - E-SHOP.GR

SAPPHIRE RADEON HD7850 2GB DDR5 PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

COOLERMASTER RC-430-KWN1 ELITE 430 BLACK - - CASES - E-SHOP.GR

870 κάπου εκεί βγαίνουν και κανα 16-18αρι ευρώ ένα DVD-RW αν δεν έχεις, πηράζει που σε θυσιάσα το κουτί σου στον βωμο του Ivy Bridge? :devil:

επίσης άμα τα πάρεις απο διαφορετικά καταστήματα μέσω skroutz θα σου βγούν πιστεύω σίγουρα κάνα 20αρικο κάτω στο σύνολο.

Κατά τη γνώμη μου η πρώτη σύνθεση είναι καλύτερη.

Δε βλέπω λόγο να πληρώσει παραπάνω χρήματα για μηδαμινές διαφορές.(Εννοώντας βεβαίως το πόσο θα γίνουν αντιληπτές.)

Και τα ρέστα ssd να δεί την υγειά του.

Πάντα η γνώμη μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.