mer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να βιντεοσκοπώ και να ηχογραφώ έναν χώρο 24ώρες το 24ωρο. Σκέφτομαι να βάλω μόνο μια ip camera και μια 24άρα σύνδεση στο ίντερνετ. Άρα θέλω να είναι μια ip κάμερα, με μικρόφωνο,wifi, motion detector, που θα με ειδοποιεί με email, και καλή καταγραφή και στο σκοτάδι.Την κάμερα θα την ελέγχω από υπολογιστή που θα είναι στο σπίτι μου μακρία από τον χώρο που θα βάλω την κάμερα και θα τον έχω 24ώρες ανοιχτό για να γίνεται η καταγραφή, νομίζω πως γίνεται αυτό, με τη χρήση του webcamxp. Έχω κοιτάξει και βρήκα αυτήν που είναι σε πολύ λογική τιμή και μου φένεται με ικανοποιεί πλήρως, βέβαια υπάρχει και αυτή.Θα ήθελα να μάθω αν όλα αυτά που αναφέρω είναι εφικτά με τις δυο κάμερες και το πρόγραμμα που παραθέτω ή άμα υπάρχει κάποια καλύτερη λύση/συνδιασμός που αξίζει να προτιμήσω. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Ιούλιος 19, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Κάποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 20, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Βάσει των χαρακτηριστικών και χωρίς να τις έχω δουλέψει η δεύτρη μου φαίνεται πιο καλή. Ίσως θα βόλευε να έχεις κάποιο μικρό υπολογιστή που να κάνει τις καταγραφές για να μην έχεις κάποιο ενεργοβόρο pc 24/7 ανοιχτό. Εκτός από τα εξειδικευμένα προγράμματα για καταγραφή μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με ένα ftp server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.