sokins Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Καλησπέρα.Έχω το acer 5732z-434g50mn cpu= dual core 2,1ghz ram=4gb και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα λόγοαλλαγής της οθόνης απο lcd σε led.Μου έσπασε και την άλλαξα σε led με ενα καλώδιο adaptora που πήρα. Το μηχάνημα δούλευε μια χαρά,μέχρι που του έκανα bios update.Η οθόνη δουλεύει κανονικά μόνο δεν ανάβουν τα led με αποτέλεσμα να μην φαίνεται σχεδόν τίποτα.Έιχε την ver 2.06 και στο site της acer έχει απο 3.03 και πάνω.Τις δοκίμασα όλες της εκδόσεις αλλά καμία δεν δουλεύει. Θα ήθελα αν κάποιος έχει αυτή τη ver. του bios να την κάνει ένα backup και να μου τη στείλει.Αν δεν ξέρει πως, μπορώ να του στείλω ενα πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά.thankssssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzepelvas Ιούλιος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Καλησπέρα.Έχω το acer 5732z-434g50mn cpu= dual core 2,1ghz ram=4gb και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα λόγοαλλαγής της οθόνης απο lcd σε led.Μου έσπασε και την άλλαξα σε led με ενα καλώδιο adaptora που πήρα. Το μηχάνημα δούλευε μια χαρά,μέχρι που του έκανα bios update.Η οθόνη δουλεύει κανονικά μόνο δεν ανάβουν τα led με αποτέλεσμα να μην φαίνεται σχεδόν τίποτα.Έιχε την ver 2.06 και στο site της acer έχει απο 3.03 και πάνω.Τις δοκίμασα όλες της εκδόσεις αλλά καμία δεν δουλεύει. Θα ήθελα αν κάποιος έχει αυτή τη ver. του bios να την κάνει ένα backup και να μου τη στείλει.Αν δεν ξέρει πως, μπορώ να του στείλω ενα πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά.thankssssssΜπορείς να μου πεις πιο είναι αυτό το πρόγραμμα και από που μπορώ να το κατεβάσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokins Ιούλιος 25, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Έχεις το ίδιο μηχάνημα ?Κατέβασε το απο εδώ Download Universal BIOS Backup ToolKit 2.0.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzepelvas Ιούλιος 26, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Οχι δεν εχω το ιδιο αλλα εχω ενα acer που μου εχει βγαλει την ψυχη.Θελω να κανω αναβαθμιση μπας και λειτουργησει καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.