Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER 5732Z-434G50MN

sokins

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Έχω το acer 5732z-434g50mn cpu= dual core 2,1ghz ram=4gb και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα λόγο

αλλαγής της οθόνης απο lcd σε led.Μου έσπασε και την άλλαξα σε led με ενα καλώδιο adaptora που πήρα.

Το μηχάνημα δούλευε μια χαρά,μέχρι που του έκανα bios update.Η οθόνη δουλεύει κανονικά μόνο

δεν ανάβουν τα led με αποτέλεσμα να μην φαίνεται σχεδόν τίποτα.Έιχε την ver 2.06 και στο site

της acer έχει απο 3.03 και πάνω.Τις δοκίμασα όλες της εκδόσεις αλλά καμία δεν δουλεύει.

Θα ήθελα αν κάποιος έχει αυτή τη ver. του bios να την κάνει ένα backup και να μου τη στείλει.

Αν δεν ξέρει πως, μπορώ να του στείλω ενα πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά.

thankssssss

• 2 weeks later...
Καλησπέρα.

Έχω το acer 5732z-434g50mn cpu= dual core 2,1ghz ram=4gb και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα λόγο

αλλαγής της οθόνης απο lcd σε led.Μου έσπασε και την άλλαξα σε led με ενα καλώδιο adaptora που πήρα.

Το μηχάνημα δούλευε μια χαρά,μέχρι που του έκανα bios update.Η οθόνη δουλεύει κανονικά μόνο

δεν ανάβουν τα led με αποτέλεσμα να μην φαίνεται σχεδόν τίποτα.Έιχε την ver 2.06 και στο site

της acer έχει απο 3.03 και πάνω.Τις δοκίμασα όλες της εκδόσεις αλλά καμία δεν δουλεύει.

Θα ήθελα αν κάποιος έχει αυτή τη ver. του bios να την κάνει ένα backup και να μου τη στείλει.

Αν δεν ξέρει πως, μπορώ να του στείλω ενα πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά.

thankssssss

Μπορείς να μου πεις πιο είναι αυτό το πρόγραμμα και από που μπορώ να το κατεβάσω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.