overclocked Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2004 εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα...εχω μια 9500 softmodded σε 9700 ολα τελεια εδω και καιρο...ειχα δωσει στην abit vgpu 1.65...παλι ολα οκ...για μηνες...πριν λιγες μερες εβγαλα το ενα ψυγειο που εχω εξω απο το κουτι..για να βαλω ενα transit..στην προσπαθεια μου τραβοντας τον σωληνα βγηκε αποτομα και επεσε λιγακι νερο κατω...στο κουτι εψαξα αλλα δε βρηκα σταγονα...ανοιγω μετα το κουτι και ειχα ολο artifacts Παντου...και στο dos και στα windows... μιλαμε πολλα αρτφαcts...ακομα και desktop..στα games ουτε καν...ειναι σαν να εχω βαλει 500 μνημες....ξερετε που σπαει ολη η οθονη....το θεμα εινα οτι εκανα format εβαla default drivers..αλλα τιποτε...οποτε λεω λες να χαλασε το mobo?φερνει ενας φιλος μου μια 9500 την βαζουμε ολα οκ...παιζαμε ωρες...μετα παμε σπιτι του..βαζουμε την καρταμου εκει τιποτε...τα ιδια...μετα παει να βαλει την δικια του και απο τοτε εχει τα ιδια χαλια με την δικια μου :S τι φτεει?δεν την ειχα overclocked.....το απιστευτο της υποθεσης ειναι οτι με το που την βαλω στο Pc ...βραζει.!!!οταν λεω βραζει πιανει 100%πανω απο 100 βαθμος...σε σημειο εγκαυματος....λεω για να βαλω εχθες την giant 2 που ειχα...την βαζω και μεσα σε 10 λεπτα μαχ δεν αγκιζοταν ουτε η giant την βγαζω και το σιδερο μονο που δεν ειχε λιωσει!!!μηριζε οπως οταν καιγεται το σιδερο!!!μιλαμε πολυ θερμοκρασια....ελεξα και τα ρευματα στα μολεχ και η +12 ηταν οκ...μπας λεω και δινει τρελα ρευματα...οποτε τωρα λεω να παω να παρω καμια 9800...επισης τωρα οι δοκιμες γινονται με 1.55 vgpu..τι μπορει να φτεει και να εχει τοσο θερμοκρασια ο πυρινας????γιατι λογικα αυτο φτειει που εχω artifacts και στο dos...μιλαμε πολυ χαλι!!!!!!βοηθηστε με!!!εχω φρικαρει....ουτε το doom3 δεν εχω παιξει...η καρτα εχει ακομα εγκυηση δεν την εχω πολους μηνες.....αλλα πραγματικα τωρα βραζει!!παλια που την ειχα και o/c δεν ηταν ετσι.....τωρα αμα αφισεις το χερι 1 λεπτο μαχ εχεις εγκαυμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 5, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 οπα διαβασα κατι και θυμηθικα κατι που ξεχασα να σας πω!!!κοιταζωντας στο πανω μερος της καρτας οχι προς την agp στην ακρη της καρτας που εχει κατι πυκνωτακια διπλα στης μνημες...και ειχε κατι σαν αλατι...λιγο ομως.....και κατι μου λεει οτι εκει επεσε νερακι.....το καθαρισα και με οινοπνευμα αλλα τιποτε...ηταν πολυ λιγο!!παντως σκονη δεν ηταν....αλλα και παλι αμα χαλασε ετσι η καρτα του φιλου μου τι επαθε?και πως δουλευε στο pc Μου και στο δικο του οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Λογικά θα έπεσε νερό στην AGP θύρα γι αυτό και τα έπαιξε και η δικιά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Δέν ειναι λογικος υσχιρισμος γιατι η 9500 του φιλου επαιξε στο pc του overclocked.........Αντε παρε 6800 ΓΤ ετσι και αλλιως δεν εχασες και καμια τρομερη καρτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 5, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 lolμα δε γινεται να επεσε νερο στην agp γιατι το ψυγειο ηταν εξω απο το pc απλα στην προσπαθεια για να βγαλω τον σωλινα τραβηχτηκε αποτομα....του πουστη πως να πηγε νερο και μαλιστα μεσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Το ¨αλατι" που λες Στελιοειναι μαλλον σκασμενοι πυκνωτες Οπωτε----> RMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 5, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 μα πως εσκασαν?επεσε το νερο?και αν εσκασαν γιατι και του φιλου μου οταν βαλαμε τη καρτα μου στο mobo του δε δουλευε μετα η δικια του?το ιδια ακριβως κανει.....επισης γιατι βραζει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Κατι με τις μνημες παιχτηκε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked μα πως εσκασαν?επεσε το νερο?και αν εσκασαν γιατι και του φιλου μου οταν βαλαμε τη καρτα μου στο mobo του δε δουλευε μετα η δικια του?το ιδια ακριβως κανει.....επισης γιατι βραζει??? Βραζει προφανος γιατι οι πυκνωτες δινουν πολυ περισσοτερα volt απο αυτα που θα επρεπε,για τον ιδιο λογο υποθετω οτι βγαζει κ τρελα artifacts.Δε πρεπει να σκασαν απο το νερο αλλα λογο κακης ποιοτητας κ oc που τα ζωριζε.Τωρζ με το ΝΟΒΟ του φιλου σου...ειληκρινα δεν εχω ιδεα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 6, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 μα δεν ηταν overclockarismenh....μονο soft moded!!τελικα δεν αντεξα τσιμπησα μια club 9800 pro 238 ευρα!ειμαι πολυ πολυ οικανοποιημενος!!!παιζω doom3 σε utra high quality χωρις κανενα προβλημα!!ειναι τελειο!!σε λιγο θα ανεβασω και μερικα benches χαλαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 6, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 παντως ακομα δεν εχει χαλασει η 9800 οποτε μαλλον δεν εφταιγε η mobo....παντως ζεστενεται αρκετα και οι μνημες και ο πυρινας..πρεπει να της βαλω block... να και μερικα χαλαρα benches... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 6, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 ενα χαλαρο 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 6, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 και ενα 2001 ο cpu ειναι ακομα χαμηλα στα 3570..... πρεπει να ανεβει με κοβει πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.