nikitasd Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Καλησπέρα. Είμαι νέος στο χώρο την ψύξης αυτού του τύπου και σκέφτομαι να αρχίσω την πρώτη μου απόπειρα! Έχω ένα κουτί armor jr της thermaltake με μητρική socket am2. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια parts για αρχή ώστε να την σύνθεσω! Κάπου διάβασα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ψυγείο απο transit με custom κουτι για να μπουν κ οι ανεμηστηρες και αντλία ενυδρειου! Ισχύει κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούλιος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Δεν μας λες τι θες να ψύξεις.. Μονο cpu? ή και gpu? θα κανεις o/c?Δωσε μας μερικά στοιχεια παραπάνω για το pc σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 15, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Οπως δεν μας λες και ποσα λεφτα σκεφτεσε να ξοδεψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Ιούλιος 15, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Thermaltake armor jrGigabyte ga-m69gm-s2hAmd CPU socket am2550 τροφοδοτικο. Ενδιαφέρομαι μόνο για ψύξη CPU για αρχή. Τώρα τα λεφτα δε ξέρω καν. Έχω δει τις έτοιμες απο διάφορα e-shop που ξεκινούν απο 70€ αλλα θα ήθελα κάτι custom οπότε δε μπορώ να υπολόγισω το κόστος! Συγνώμη για την αργοπορεια αλλα ήταν ώρα εργασίας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 15, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Thermaltake armor jrGigabyte ga-m69gm-s2hAmd CPU socket am2550 τροφοδοτικο. Ενδιαφέρομαι μόνο για ψύξη CPU για αρχή. Τώρα τα λεφτα δε ξέρω καν. Έχω δει τις έτοιμες απο διάφορα e-shop που ξεκινούν απο 70€ αλλα θα ήθελα κάτι custom οπότε δε μπορώ να υπολόγισω το κόστος! Συγνώμη για την αργοπορεια αλλα ήταν ώρα εργασίας!Μπορεις να κανεις υδροψυξη με 200-250 ευρω μπορεις να κανεις και με 500 . . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Ιούλιος 15, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Νομίζω τα 500 θα ήταν υπερβολικά για τις απαιτήσεις μου! 200-250 θα είναι μια χαρά πιστεύω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 15, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Eπειδη απο τις φωτο που βρισκω δεν μπορω να βγαλω ακρη τι θεσεις για ψυγεια εχει το κουτι σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Ιούλιος 15, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Δεν έχει θέσεις μόνο του. Θα κοπεί πανω οπότε χωράει 2 12αρια ανεμηστηρακια κ μένει κ χώρος. Η κάτω ξαπλωμενο! Λογικα όμως πανω θα παει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούλιος 15, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Επάνω για να περνάει ο αερας μεσα απο το ψυγειο...Εδω χρειάζεσαι την βοηθεια του [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 15, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Δεν έχει θέσεις μόνο του. Θα κοπεί πανω οπότε χωράει 2 12αρια ανεμηστηρακια κ μένει κ χώρος. Η κάτω ξαπλωμενο! Λογικα όμως πανω θα παει!οποτε 1 διπλο ψυγειο και 1 μονο πισω μπορεις να βαλεις στη καλυτερη https://www.aquatuning.de/shopping_cart.php/bkey/33152dbf156f17c4b68325a9ceeec325Με κατι τετοιο θα εισια μια χαρα και θα σε με ενα μονο ψυγειο θα σε καλυψει και για μια καρτα γραφικων πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 16, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 Δεν είμαι σίγουρος οτι χωράει πάνω ψυγείο λόγο τροφοδοτικού.Τι μητρική έχεις? full atx μπας και μπεί κάτω ένα διπλό ψυγείο και ένα μονό πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Ιούλιος 16, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 Πανω με κόψιμο κ μετακίνηση του power button λίγο κάτω γίνεται. Ένα ψυγείο σαν αυτο του παραπάνω link χωράει. 270χ120χ30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.