dimitrisOS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Έχω κάποιες απορίες στην παρακάτω φωτογραφία μπορεί να μου κάποιος γιατί αλλάζουν έτσι οι τιμές Στο amazon πληρώνεις ελληνικό φπα έχεις δωρεάν μεταφορικά πάνω από 25$ και κάτι είχα ακούσει για μια μετατροπή που κάνει από doral to euro και να μην επιλέγω αυτήν την επιλογή και θα πληρώσω ποιο ακριβά το προϊών Μπορεί κάποιος να μου λύση αυτές τις απορίες ; Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 H photo σου δεν φένεται ρε συ. Από ότι κατάλαβα μιλάς για το Αμερικάνικο Amazon όχι από εκεί άμα ψωνίσεις πληρώνεις τελωνείο σου βγαίνουν αρκετά εκτός άμα στο στείλουν με δώρο κάπως. Απο το Αγγλικό ή το Γερμανικό κανονικά μπορείς να πάρεις στην τιμή που βλέπεις στο site τους, έχω πάρει και απο τα 2 πράγματα. Απο το Γερμανικό σε χρεώνουν κάποια μεταφορικά δέν είναι πολλά κάπου στα 3-5 ευρώ ανάλογα τι θα πάρεις βέβαια. Το αγγλικό δεν σε χρεώνει τίποτα για πάνω απο 20 λίρες παραγγελία. Η μετατροπή γίνετε αυτόματα μέσα απο την τράπεζα απο την κάρτα σου απλά προκύπτει μια μικρή αύξηση στην τιμή λόγο ΦΠΑ δλδ 100 λίρες προιόν που είχα αγοράσει πρόσφατα εγώ βγήκαν 102,50 λίρες απο την αξία του ελληνικού ΦΠΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιούλιος 15, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Σε ποιο Amazon; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 15, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 H photo σου δεν φένεται ρε συ. Από ότι κατάλαβα μιλάς για το Αμερικάνικο Amazon όχι από εκεί άμα ψωνίσεις πληρώνεις τελωνείο σου βγαίνουν αρκετά εκτός άμα στο στείλουν με δώρο κάπως. Απο το Αγγλικό ή το Γερμανικό κανονικά μπορείς να πάρεις στην τιμή που βλέπεις στο site τους, έχω πάρει και απο τα 2 πράγματα. Απο το Γερμανικό σε χρεώνουν κάποια μεταφορικά δέν είναι πολλά κάπου στα 3-5 ευρώ ανάλογα τι θα πάρεις βέβαια. Το αγγλικό δεν σε χρεώνει τίποτα για πάνω απο 20 λίρες παραγγελία. Η μετατροπή γίνετε αυτόματα μέσα απο την τράπεζα απο την κάρτα σου απλά προκύπτει μια μικρή αύξηση στην τιμή λόγο ΦΠΑ δλδ 100 λίρες προιόν που είχα αγοράσει πρόσφατα εγώ βγήκαν 102,50 λίρες απο την αξία του ελληνικού ΦΠΑ.Σε ποιο Amazon;Για το Αγγλικό μιλάω εγώ Γιατί στο προϊών λέει 33,32$ στο τελικό ποσό λέει 34,16$ είναι το ΦΠΑ ;Και αν γίνει μετατροπή του UK dollar σε ευρο το 34.16 δολ. είναι 40.919459 ευρόγιατί λέει 44,93 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 15, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Σε λίρες πρέπει να σε βγάζει την τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 15, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Όταν βλέπεις ένα προιόν στο site ή στο καλάθι σου έχει 20% UK vat/φπα γιατί προφανώς υπολογίζει για UK. Μόνο όταν κάνεις checkout και επιλέξεις χώρα παράδοσης, ρυθμίζει το vat για πχ. Ελλάδα 23%.Επίσης το amazon δεν είναι τράπεζα, το currency converter του είναι πιο ακριβό. Καλύτερα να πληρώσεις σε λίρες και ασε τη τράπεζα να κάνει τη μετατροπή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 15, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Όταν βλέπεις ένα προιόν στο site ή στο καλάθι σου έχει 20% UK vat/φπα γιατί προφανώς υπολογίζει για UK. Μόνο όταν κάνεις checkout και επιλέξεις χώρα παράδοσης, ρυθμίζει το vat για πχ. Ελλάδα 23%.Επίσης το amazon δεν είναι τράπεζα, το currency converter του είναι πιο ακριβό. Καλύτερα να πληρώσεις σε λίρες και ασε τη τράπεζα να κάνει τη μετατροπή.αχα ευχαριστώ ΟΚ για αυτό αυξάνεται λίγο η τιμή του Πως γίνεται να πληρώνω σε λίρες για να βγαίνει πιο φτηνά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Ιούλιος 16, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 Στο τέλος της διαδικασίας σε ρωτάει αν θες να κάνει την μετατροπή το ίδιο το site. Εκεί επιλέγεις όχι. Είναι ένα κλικ πριν την τελική παραγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 16, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 Στο τέλος της διαδικασίας σε ρωτάει αν θες να κάνει την μετατροπή το ίδιο το site. Εκεί επιλέγεις όχι. Είναι ένα κλικ πριν την τελική παραγγελία. Δεν μου βγάζει τίποτα τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Ιούλιος 16, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 Amazon Currency Converter -> Disable Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 16, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 Amazon Currency Converter -> Disable Ευχαριστώ πολύ !!!! Απλά εγώ τώρα θα κάνω την μετατροπή και θα υπολογίζω πόσα μου πήραν ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Ιούλιος 16, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 Να σαι καλά! Θα το δεις στην κάρτα με ποιά ισοτιμία στα πήρε η τράπεζα. Το ποσό είναι μικρό οπότε δεν θα είχει καμια τρομερη διαφορά αν την έκανε το Amazon αλλά κόψε εδώ κόψε εκεί κάτι θα σώσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 16, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 Τα Z323 πείρες? 38,40€ απο ότι βλέπω σε βγαίνει σύνολο. Γιατί πολύ απλά δεν τα πείρες από εδώ? LOGITECH 980-000356 Z323 - - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 16, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 Τα Z323 πείρες? 38,40€ απο ότι βλέπω σε βγαίνει σύνολο. Γιατί πολύ απλά δεν τα πείρες από εδώ? LOGITECH 980-000356 Z323 - - E-SHOP.GR Μα από εκεί τα έχω παραγγείλει απλά αυτό είναι ένα παράδειγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 10, 2012 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 Για να μην ανοίγω καινούργιο thread. Θέλω να παραγγείλω αυτές από Amazon.com. [ame=http://www.amazon.com/Corsair-Channel-204-Pin-SO-DIMM-CMSA8GX3M2A1066C7/dp/B00505EZYW]Amazon.com: Corsair Apple 8 GB Dual Channel Kit DDR3 1066 (PC3 8500) 204-Pin DDR3 Laptop SO-DIMM Memory CMSA8GX3M2A1066C7: Electronics[/ame]Υπάρχουν και στο .co.uk, αλλά είναι πιό ακριβές. Αν τις παραγγείλω από Αμερική, θα έχω τελωνεία και τέτοια; Το ποσό δεν είναι και τόσο μεγάλο.Ξέρει κανένας με σιγουριά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 10, 2012 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 κατα 99 τοις εκατό ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 10, 2012 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 Άκυρο. Δεν τις στέλνει Ελλάδα.Αγνοήστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.