Jump to content

Samsung 3d tv

fits79

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

Τώρα που σταματάνε τα αναλογικά από τον Υμηττό είπα είναι ευκαιρία να αγοράσω νέα τηλεόραση αλλά έχω μπερδευτεί στο ΠΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???

Εγώ εντοπίσει μερικά μοντέλα όπως είναι τα ue40d6000 ή ue40eh6030 ή ue40es6100 μέχρι τα 700 ευρώ που είναι το όριο μου στα λεφτά αλλά δεν ξέρω ποια να διαλέξω και γιατί?

Κάποια κριτήρια που με ενδιαφέρουν στην αγορά της νέας μου 3dtv είναι:

01. Να μπορεί να αναπαράγει ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ MEDIAPLAYER/BLURAY ταινίες(Mkv, divx, mp4 κ.α.)

02. Να μπορεί να αναπαράγει ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 3dsubtitles(idx/sub ή sup) που έχουν δημιουργηθεί με το πρόγραμμα 3dsubtitiler 2.7.1.0 γιατί από δοκιμές στη ue40d6000 και σε κάποιες άλλες 3dtv της samsung πάντα είχα θέμα αφού ΔΕΝ τους έπαιζε εκτός αν έβαζα αυτά τα αρχεία σε εξωτερικό mediaplayer όπως το wdtvlive

03. Να δέχεται αναπαραγωγή αρχείων είτε από usb θήρες, είτε από δίκτυο(Τουλάχιστον ενσύρματο)

04. Να είναι τουλάχιστον 200khz τουλάχιστον

05. Να είναι νέο μοντέλο τουλάχιστον 2012 και όχι 2011 και παλιότερο

06. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να είναι led ή lcd? Αυτό θα μου το πείτε εσείς(Υπέρ και κατά της κάθε τεχνολογίας)

07. Να πωλείτε από ελληνικά καταστήματα και να έχει 2 χρόνια εγγύηση

08. Να φτιάχνει αυτόματα κεφάλαια σε όλα τα βίντεο είτε τα αναπαράγει μέσω δικτύου, είτε μέσω θήρας usb γιατί παλιότερο μοντέλο(le40c653) που έχω το κάνει κανονικότατα(Καλά σε αυτό δεν είμαι και απόλυτος αφού κυρίως λόγο των 3d υπότιτλων θα χρειαστεί να πάρω και ξεχωριστό media player π.χ. wd tv live)

09. Να μπορεί να μετατρέπει 2d -> 3d(Καλά σε αυτό δεν είμαι κι απόλυτος)

10. Να έχει PIP(Να μπορώ δηλαδή να δω τηλεόραση σε μια γωνία της τηλεόρασης ενώ π.χ. είμαι στον υπολογιστή μου στη κεντρική οθόνη. Τώρα αν έχει και διπλό pip δηλαδή να μπορώ να δω και 2 κανάλια ταυτόχρονα εκτός της κεντρικής οθόνης δεν θα με χάλαγε

11. Να έχει από τα καλύτερα πάνελ της samsung. Πιστεύω το ultraclearpanel είναι από τα καλύτερα της.

12. Αν γίνετε να έχει από 3 hdmi θήρες και πάνω(Η ue40eh6030 το ξέρω ότι έχει μόνο 2)

Προς το παρόν αυτά θυμάμαι αν έχετε να προτείνετε τι άλλο δεκτή κάθε πρόταση με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...

Ρε παιδιά έχω τρελαθεί ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΠΟΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ από τις

01. Ue40d6000 -2010

02. Ue40c7000 -2011

03. Ue40d7000 - 2011(Touch screen)

04. Ue40es6100 - 2012

05. Ue40eh6030 - 2012

Αφού όλες οι παραπάνω κυμαίνονται από 500 - 700 ευρώ.

Τουλάχιστον να αποκλείσουμε κάποιες και να μείνουν οι 2-3 επικρατέστερες και όχι λόγο τιμής ή εμφάνισης αλλά λόγο τεχνικών χαρακτηριστικών....

Από επικοινωνία με την samsung hellas μου πρότειναν να αγοράσω φετινό μοντέλο.

Όσο αφορά τους 3d υπότιτλους είναι τι ίδιο ακριβώς για όλες προς το παρόν δηλαδή ΔΕΝ υποστηρίζετε.

Όσο τώρα αφορά τα πάνελ αυτά τα μοντέλα έχουν παρεμφερές πάνελ οπότε....

• 4 weeks later...

Εντυπωσεις?

Εχω διαβασει για προβληματα με clouding , backround uniformity και διαφορα τετοια.

Σε σκοτεινό περιβαλλον πως ειναι? (ελαχιστα φωτεινο δωματιο)

Για mkv με ενδιαφερει περισσότερο να βλέπω (720ρ+ σειρές /ταινίες) και Σκαι.

Youtube παιζει?

Εμένα η ερώτηση που με απασχολεί είναι ή "τελικά πόσα Hz είναι τα CRM 200Hz της Samsung";

Εμένα η ερώτηση που με απασχολεί είναι ή "τελικά πόσα Hz είναι τα CRM 200Mhz της Samsung";

120 και 240 με αυτη τη μετατροπη του τσιπ

120 και 240 με αυτη τη μετατροπη του τσιπ

αν είναι όντως 120 τότε καλά είναι.Γιατί με τις LG πχ δεν βγάζεις εύκολα άκρη.

Εντυπωσεις?

Εχω διαβασει για προβληματα με clouding , backround uniformity και διαφορα τετοια.

Σε σκοτεινό περιβαλλον πως ειναι? (ελαχιστα φωτεινο δωματιο)

Για mkv με ενδιαφερει περισσότερο να βλέπω (720ρ+ σειρές /ταινίες) και Σκαι.

Youtube παιζει?

Οσο αφορα το clouding δεν ξερω γιατι πολυ απλα δεν εχω κανει λογαριασμο εκει οποτε....

Οσο τωρα αφορα το background uniformity τι ακριβως εννοεις για να το τσεκαρω.

Σε σκοτεινο περιβαλον αν δεν εχεις ενεργο το eco sensor ωστε να σου φτιαχνει τη φωτεινοτητα αναλογα με το φως που εχει το δωματιο εκεινη την ωρα μια χαρα εισαι.

ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι παιζει ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ mkv(720, 1080) αφου παιζει ανετα ακομα και τα m2ts & ts αρχεια που ειναι αυτουσιο rip του bluray disc. youtube & dailymotion ειτε απο την εφαρμογη, ειτε απο τον browser που εχει(Αν της συνδεσεις ενα ασυρματο ή ενσυρματο ποντικι/πληκτρολογιο ειναι ποιο ευκολα απ' οτο με το remote control)

Εμένα η ερώτηση που με απασχολεί είναι ή "τελικά πόσα Hz είναι τα CRM 200Mhz της Samsung";

Γιατι δεν κοιτας στο επίσημο site?

http://www.samsung.com/gr/support/model/UE40ES6100WXXH-techspecs

Νομιζω ειναι 200mhz και νομιζω ειναι το "Clear Motion Rate 200"

Οσο αφορα το clouding δεν ξερω γιατι πολυ απλα δεν εχω κανει λογαριασμο εκει

Το clouding που αναφέρει, ουδεμία σχέση έχει με clouding (computing). Απλά συνονημία.

Για monitor clouding μιλάει... https://www.google.gr/search?q=monitor+clouding&hl=el&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Ce8mUMKyPMa00QWR_oDgCg&ved=0CDYQ_AUoAQ&biw=1680&bih=886

Το clouding νομιζω το εχουν οι plasma tv ρε παιδια οχι οι led/lcd tv.....

Τι ακριβως ειναι το clouding?

Τα ασπρα "συννεφα" στους μαυρους φοντους. οπως μπορεις να διακρίνεις στις εικονες του google.

Γιατι δεν κοιτας στο επίσημο site?

http://www.samsung.com/gr/support/model/UE40ES6100WXXH-techspecs

Νομιζω ειναι 200mhz και νομιζω ειναι το "Clear Motion Rate 200"

Απάντησε ο SirDiman από πάνω σε αυτή την ερώτηση.Το πραγματικό της refresh rate είναι τελικά 100MHz.

Το 200Hz που βλέπεις στη σελίδα της samsung είναι τεχνητό και επιτυγχάνεται μέσω του Clear Motion Rate.

Εγω παντως θυμαμαι να διαβαζω (στο φορουμ που εγραψα πανω) για 120 hertz ( που αν σκεφτεις οτι εχει και 3d ειναι ποιο λογικο απο το 100) :)

Οποτε οσο αφορα τα khz δεν ειναι και τοσο καλη?

Οκ ρε παιδια με 700 ευρω πιστευω ειναι μια αρκετα καλη τηλεοραση δεν συμφωνειτε?

Οποτε οσο αφορα τα khz δεν ειναι και τοσο καλη?

Οκ ρε παιδια με 700 ευρω πιστευω ειναι μια αρκετα καλη τηλεοραση δεν συμφωνειτε?

Είναι,μην αγχώνεσαι για τα Hz αφού είναι τουλάχιστον 100-120 :)

Το αναφέραμε γιατί υπάρχουν και τηλεοράσεις που σου λένε πως είναι 100Hz (CRM) ενώ στην πραγματικότητα είναι 50Hz.Αυτές δεν τις λες και τόσο καλή αγορά,ειδικά αν θέλεις να βλέπεις πχ. αθλητικά που έχεις γρήγορη κίνηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.