samxtx Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Καλήσπερα σας έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο πρόγραμμα για την δημιουργία διαφημιστικών βίντεο? Ευχαριστώ έκ των προτέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Ιούλιος 18, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 κανεις?!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 19, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Κοίτα το Adobe After Effects, είναι αρκετά καλό, αλλά δυστυχώς και αρκετά δύσχρηστο κατά την γνώμη μου.Λίγο που έχω ασχοληθεί μαζί του μου έχει βγάλει την παναγία το άτιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Ιούλιος 19, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 κατι ποιο απλο γνωρίζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 19, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Κοίτα στα site:cyberlink.com ή gocyberlink.comcorel.comΚάποια από τις 2 θα έχει κάτι πιιο απλό.Άλλη μια φάση είναι το Sony Vegas Studio(?) αν θυμάμαι καλά το όνομα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 19, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 ναι το Sony Vegas μαζί με το After effects χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους είναι δύσκολα στην χρήση αλλά μπορείς να κάνεις παπάδες, για κάτι ποιο χαλαρό δοκίμασε το power director από Cyberlink. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούλιος 20, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 +1 για της cyberlink μετα απο αποτυχημενες προσπαθειες στα υπολοιπα για κατι casual βρηκα το συγκεκριμενο και ηταν πιο ευχρηστο και κατανοητο το τι εκανες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Ιούλιος 21, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2012 Σας ευχάριστώ ππαίδες να είσατε καλά παιρετέρω ανάλυση επί του θέματος αποδεκτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιούλιος 21, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2012 Αν δεν κάνω λάθος: Software for screen recording and video editing Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 21, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2012 To camtasia είναι ποιο πολύ για να γράφεις την επιφάνεια εργασίας, το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι που κάνουν How to's και παρουσιάσεις προγραμμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιούλιος 21, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2012 Και στην επεξεργασία όμως δεν πάει πίσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Ιούλιος 22, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.