dellman Ιούλιος 19, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 σαπούνι Homemadeεπίσης μια βόλτα στο Θησείο σκουλαρικάκια, βραχιολάκια, σταντ για την πόρτα απλά και χρηστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 19, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Εγώ ξεχνάω γενικά τα δώρα / επετείους κλπ (αν δεν τα γραφει το fb) οποτε και μονο που τα θυμαμαι ειναι δωρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούλιος 19, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 [MENTION=1085]sotiris[/MENTION] Βρε δεν είπαμε να μην το παίζουμε "υπεράνω" ??? Αν του υπολογιστή σου δεν κάνεις ''αγάπες'' όπως το να καθαρίσεις temp files, registry errors και να τραβάς έτσι μια φορά ''στη γιορτή'' του ένα full system scan ... μην περιμένεις να σου "κάτσει" ... θα τρως στο άκυρο ένα system error ή αν έχει "νευράκια" ένα BSOD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 19, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 παντως πιο σημαντικο ειναι για την γυναικα να της σκασεις ενα δωρο απο το πουθενα (κατι συμβολικο , η κατι που επιθυμει και το εκφραζει κατα καιρους ) γτ σημαινει οτι την ακους και αυτο ειναι must για την γυναικα παρα να περιμενει ενα δωρο γτ πρεπει να της παρεις λογω ημερας.. δεν ειμαι της αποψης βεβαια , να τις καλομαθενουμε σε δωρα αλλα η εμπειρια μου , εχει δειξει πως με ενα ξαφνικο δωρακι - δωρο και "ανανεωνεται" η σχεση με τον α η β τροπο και ασχολειται η γυναικα με το δωρο που της πηρες (αναλογα βεβαια αν ειναι χρηστικο - κ οχι δεν εννοω αυτα που βουιζουν μεσα απο την τσαντα τους ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Ιούλιος 20, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 @sotirisΒρε δεν είπαμε να μην το παίζουμε "υπεράνω" ??? Αν του υπολογιστή σου δεν κάνεις ''αγάπες'' όπως το να καθαρίσεις temp files, registry errors και να τραβάς έτσι μια φορά ''στη γιορτή'' του ένα full system scan ... μην περιμένεις να σου "κάτσει" ... θα τρως στο άκυρο ένα system error ή αν έχει "νευράκια" ένα BSOD Και τα..''Internet Cafe'' γιατί υπάρχουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 23, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 ...Η γυναίκα μου χαίρεται ακόμα και με μία καρτούλα με ένα ειλικρινές μήνυμα που κάθισα και έγραψα,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 23, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 Στο μέρος είναι κολλημένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.