takisv76 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Εννοείτε οτι Κυριακή πρωί μετά από ξενύχτι του κερατά,μόνο ηλίθιο off topic μπορούσα να ανοίξω... Σκεφτόμουν...Ξέρουμε πόσα watt χρειάζεται η τάδε κάρτα γραφικών,πότε ενας επεξεργαστής είναι σταθερός,πως κάνουμε overclocking,πως βγάζουμε τα μάτια σε ενα laptop κλπ.... Λόγω προσεχούς εορτής και επικείμενου ξύλου που θα φάω, αναρωτιέμαι γιατί πότε δεν ξέρουμε τι σ....α δώρο να πάρουμε στη φίλη μας/φίλο!Ποτέ όμως!Για μια απλή ονομαστική εορτή! Αλλά ποτέ???? Ας προσπαθήσουμε να αφήσουμε κιτσαρίες και μπανάλ χιλιοειπωμένες καταστάσεις απ'έξω.Στανταράκι θα πρέπει να αποτελεί ο οικονομικός περιορισμός!...Μην αρχίσουμε με iphone,ipad,τρακτέρ,αεροπλάνα και βαπόρια...Άμα είχα τόσα μία που θα έπαιρνα για πάρτη μου! Pros. Αν δουλέψει και πέσουν καλές ιδέες θα βολευτούμε όλοι στις δύσκολες! Cons. Αν η επόμενη γκόμενα κάποιου,θα είναι η πρώην κάποιου άλλου απο εδω μέσα,υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να της κάνουμε το ίδιο δωρο! (Κάτι μου λέει οτι θα πέσει γέλιο...)
takisv76 Ιούλιος 15, 2012 Author #3 Ιούλιος 15, 2012 Εσύ πρέπει να είσαι πολύ όμορφος για να σε κρατάει ακόμα η δικιά σου!! :)
billpeppas Ιούλιος 15, 2012 #4 Ιούλιος 15, 2012 Καλά είμαι μεγάλος και τρανός, αυτό να λέγεται, αλλά στα σοβαρά τώρα, κάμποσα χρονάκια τώρα προτιμώ το αληθινό ( όσο μπορεί να πιστεύει/εκτιμάει κανείς κάτι, γιατί η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά τι σκέφτεται, τι νοιώθει, αν νοιώθει ο οποιοσδήποτε και οποιαδήποτε άλλος/άλλη για σένα γενικά ) παρά κάτι που κρατάει μέσω "ρουσφετιών".Ιδιαίτερα αυτές με το υφάκι 1000 καρδιναλίων αξίζουνε πολύ καφρίλα.υ.γ. παντόφλες και έναν δονητή... αν δεν τις αρέσουνε οι παντόφλες, ξέρει αυτή.
konservas Ιούλιος 15, 2012 #5 Ιούλιος 15, 2012 Όταν το δώρο γίνεται περιοδική συνήθεια τότε ο άλλος σε κοιτάει στα χέρια και όχι στα μάτια...
jpavly Ιούλιος 18, 2012 #6 Ιούλιος 18, 2012 Ώχου μωρέ, πόσο κακό είναι να παίρνεις κάτι συμβολικό για να χαρεί κι ο άλλος δηλαδή;Πρέπει να το ρίξουμε όλοι στο βαρβατέ; Σιγά τον πολυέλαιο πια.Κάτι συμβολικό να πάρεις αν δεν έχεις λεφτά. Η γυναίκα μου χαίρεται ακόμα και με μία καρτούλα με ένα ειλικρινές μήνυμα που κάθισα και έγραψα, ένα ασημένιο φθηνό κόσμημα όταν έχουμε τις αφραγκίες μας. Οι φίλοι χαίρονται με ένα T-Shirt με το αγαπημένο τους game ή ασχολία, υπάρχουν πολλές ιδέες! Μία κίνηση είναι όλο κι όλο, απλά δείχνεις ότι ενδιαφέρθηκες αρκετά ώστε αφενός να ψάξεις, αφ'εταίρου να φέρεις κάτι.
dunkel_Stern Ιούλιος 18, 2012 #7 Ιούλιος 18, 2012 Ώχου μωρέ, πόσο κακό είναι να παίρνεις κάτι συμβολικό για να χαρεί κι ο άλλος δηλαδή;Πρέπει να το ρίξουμε όλοι στο βαρβατέ; Σιγά τον πολυέλαιο πια.Κάτι συμβολικό να πάρεις αν δεν έχεις λεφτά. Η γυναίκα μου χαίρεται ακόμα και με μία καρτούλα με ένα ειλικρινές μήνυμα που κάθισα και έγραψα, ένα ασημένιο φθηνό κόσμημα όταν έχουμε τις αφραγκίες μας. Οι φίλοι χαίρονται με ένα T-Shirt με το αγαπημένο τους game ή ασχολία, υπάρχουν πολλές ιδέες! Μία κίνηση είναι όλο κι όλο, απλά δείχνεις ότι ενδιαφέρθηκες αρκετά ώστε αφενός να ψάξεις, αφ'εταίρου να φέρεις κάτι.ξέρεις πιο είναι το επιμένω βήμα με αυτά που έγραψες?"πείτε ιδέες το τι να γράψουμε σε καρτούλα στην κοπέλα μας" XD Mahabharata
Guest Ιούλιος 18, 2012 #8 Ιούλιος 18, 2012 Ο dunkel είναι πιο hardcore.Δεν αγοράζει δώρα που αρέσουν στους άλλους.Αγοράζει ό,τι θέλει εκείνος και κάνει τους άλλους να τα αγαπήσουν.hint[ame=http://www.youtube.com/watch?v=befugtgikMg]Derren Brown NLP - YouTube[/ame]
Pokemon640 Ιούλιος 18, 2012 #9 Ιούλιος 18, 2012 έχω κάνει αρκετά δώρα μπορώ να πω, αλλά πέρα αυτού, για να μη σε βλέπει ο/η άλλος/η σαν τσαπεζίτη της goldman sacks γράφεις και κάνα γράμμα μαζί. Τώρα αν ρωτάτε τι να γράφει μέσα η επιστολή, δεν έχει νόημα, δηλαδή εντάξει, έχεις συναισθήματα και δεν μπορείς να τα περιγράψεις; μήπως δεν το θες κατά βάθος; Με το ζόρι έρωτες δεν γίνονται, κάτι δε πάει καλά. Άμα είμασταν ανέκφραστα άψυχα όντα θα έδινα ένα script σε δισκέτα 5.25 και θα τέλειωνε η υπόθεση. σε φίλους και παρέες γενικά έχω κάνει δώρα, μνήμες ram, SSDs (RevoDrive), vgas (Nv 690 QSLI), pokemon games etc. Υ.Γ.@takisv76 Ο billpeppas είναι υπέροχος άνδρας, το όνειρο κάθε γυναίκας :red: έχει κάνει δώρο κάτι τακούνια στη κοπέλα του... στάζει το πάτωμα λέμε :hehe:
Snips Ιούλιος 19, 2012 #10 Ιούλιος 19, 2012 ... Η γυναίκα μου χαίρεται ακόμα και με μία καρτούλα.... Όλες οι γυναίκες χαίρονται με μια καρτούλα....
sofix Ιούλιος 19, 2012 #11 Ιούλιος 19, 2012 Όλες οι γυναίκες χαίρονται με μια καρτούλα.... στη δική μου μια φορά της έδωσα τη κάρτα να αγοράσει ότι θέλει μέχρι 100€, αρκεί να μου έλεγε τι θα πάρει( 1 πράγμα) στα επόμενα 20 seconds... πήρε την πιστωτική στο χέρι, έσκασε ένα χαμόγελο κοντοστάθηκε,σκέφτηκε,πέρασαν τα 20 sec,δεν είχε αποφασίσει,πήρα την κάρτα πίσω και της πήρα μια ευχετήρια κάρτα.. απλά μεταφέρεις το άγχος της επιλογής δώρου στους άλλους ΥΓ δεν είναι ξανθιά..σε αυτές έχεις ένα safe window 5-10 λεπτών
billpeppas Ιούλιος 19, 2012 #13 Ιούλιος 19, 2012 Όλες οι γυναίκες χαίρονται με μια καρτούλα.... Hahaha καλό. Αλλά που τις βρίσκεις αυτές που ικανοποιούνται μόνο με 1 τέτοια καρτούλα ?
jpavly Ιούλιος 19, 2012 #14 Ιούλιος 19, 2012 Αν είστε τόσο ισοπεδωτικοί και πεζοί στην προσωπική σας ζωή, δεν μου κάνει εντύπωση που έχετε πέσει σε όλα τα αρνητικά στερεότυπα γυναικών..
billpeppas Ιούλιος 19, 2012 #15 Ιούλιος 19, 2012 Με 1 στις 10.000 να είναι της προκοπής σε όλα της, καθόλου τυχαίο το να πέφτουνε οι περισσότεροι σε σκάρτες...
jpavly Ιούλιος 19, 2012 #16 Ιούλιος 19, 2012 Ισοπεδωτικός ως συνήθως. Μάλλον διαλέγεις με λάθος κριτήρια
billpeppas Ιούλιος 19, 2012 #17 Ιούλιος 19, 2012 Μπα, λάθος σίγουρα δεν είναι. Αυστηρά ναι. Πολλά ναι. Αλλά να σου το πω και από την άλλη. Δεκτό να είναι κακάσχημη. Δεκτό να είναι τσιγκούνα. Δεκτό να είναι ψώνιο. Δεκτό να είναι ζηλιάρα. Βρες κάποια που να μην είναι υπεραπαιτητική, να μπορείς να κάνεις έστω μια απλή κουβέντα μαζί της, και να είναι ειλικρινής. ( περιμένω )
jpavly Ιούλιος 19, 2012 #18 Ιούλιος 19, 2012 Κλισέ να πω την βρήκα και την παντρεύτηκα ε; Πολλές υπάρχουν, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Όλοι έχουμε απαιτήσεις, οι μισοί από εμάς δεν έχουμε διάθεση να συζητήσουμε θέματα που τις ενδιαφέρουν, όσο για την ειλικρίνεια, ασ'το
kreach Ιούλιος 19, 2012 #19 Ιούλιος 19, 2012 Guyz meassure measuure ... μέτρο Έχω κι εγώ μια κοπελιά btw - και πολλές ''χυλόπιτες'' / ''άλλαξα γνώμη'' κλπ Λοιπόν από προσωπική εμπειρία: 1. Πρέπει να δείχνεις το ενδιαφέρον σου, θέλει να επιβεβαιώνεται πως την σκέφτεσαι κάθε 3 και λίγο και ... ένα αντικείμενο πχ μια σοκολάτα (ναι εκείνη τη σοκολάτα που φάγατε όταν έννοιωσε εκείνο το αίσθημα που ήταν διαφορετικό από τα άλλα [copyright - Lazopoulos ) είναι c-c-c-combo 2. Mην χάσεις το μέτρο !!! Τα ΔΕΝ: Α. Μην γίνεται τόσο συχνά που καταντήσει τετριμένο/δεδομένο ... Β. Μην προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις δίνοντας ακριβά δώρα - είπαμε εκείνη την ΙΩΝ Αμυγδάλου έτρωγε όταν ένοιωσε εκείνο το αίσθημα που ήταν διαφορετικό από τα άλλα Γ. Μην γίνεσαι υπερβολικός με υπερστολισμένες κάρτες με υπερτρυφερά λόγια - μια όμομορφη καλή κουβέντα κι ένα smiley ... Παιδιά 2 συμβαίνουν σε μας 1. Την πατάμε από μια μπιτσ που μας ''θέλει'' -αλλά κρυφά σου έχει βάλει ημερομηνία λήξης 2. Το χειρότερο: Αφού την έχουμε πατήσει κανα δυο φορές (όπως και γνωστοί κλπ) από μια μπιτσ... γινόμαστε ''calulated'' και ''υπεράνω'' και ... χάνουμε ένα καλό κορίτσι που απλά ήθελε μια στο τόσο μια ΙΩΝ Αμυγδάλου - PS μεταφορά η σοκολάτα... μην με πάρετε κυριολεκτικά PS 2: Χρυσή η συμβουλή που θα σου δώσει μια αδερφή, ξαδέρφη, φίλη σου από το δημοτικό (φίλη όχι ... ''φίλη'' ) - αν και πάλι με προσοχη τις συμβουλές τους PS 3: Βγήκα λίγο off topic όμως φίλε μου αν της πάρεις κάτι ΑΠΛΟ που της ΑΡΕΣΕΙ (ή που της θυμίζει εκείνη την στιγμή που ένοιωσε εκείνο το αίσθημα ) είσαι κερδισμένος ΠΧ Ενα CD , το καινούριο άλμπουμ του Χ (μια φορά το χρόνο γιορτάζει, μην της ''καψεις'' ένα cd) Ένα DVD >> Μια όμορφη μπλούζα Κι ένα μπουκετάκι λουλούδια MAX 10Ε (μην αγοράσετε το μαγαζί!) ''τσόντα'' κάνει θαύματα M2C
Tsakonas Ιούλιος 19, 2012 #20 Ιούλιος 19, 2012 Μπα, λάθος σίγουρα δεν είναι.Αυστηρά ναι. Πολλά ναι. Αλλά να σου το πω και από την άλλη. Δεκτό να είναι κακάσχημη. Δεκτό να είναι τσιγκούνα. Δεκτό να είναι ψώνιο. Δεκτό να είναι ζηλιάρα. Βρες κάποια που να μην είναι υπεραπαιτητική, να μπορείς να κάνεις έστω μια απλή κουβέντα μαζί της, και να είναι ειλικρινής. ( περιμένω ) ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;;;; Ψαχνεις μπιατς για κουβεντα; Ρε παρτε το χαμπαρι, οι μπιτσιζ θελουν καποιον να εχει σκεφτει πριν απο αυτες ολες τις ερωτησεις που θα μπορουσαν να κανουν και ναχει ετοιμες ολες τις απαντησεις, να του φερουν αντιρρηση και να τους πει " σατ ντα φακ απ μπιατς, θα γινει ετσι κι ετσι κλπ" Δεν θελουν να σκεφτονται, δεν θελουν να παιρνουν ευθυνες, δεν θελουν γενικα δυσκολιες Πρωτα τις παρατηρεις κ μετα τους λες τι και πως. Οσο πιο πολυ τις πεισεις πως ξερεις ακριβως τι κανεις τοσο πιο πολυ ταυλωνουν πχ ποτε δε ρωτας στον δρομο πως να πας καπου, εννοειται πως ξερεις Αμα μυριστουν πως πραγματικα περιμενεις την γνωμη τους την πατησες Το μονο που πρεπει να λαμβανει κανεις υποψιν του ειναι τα γουστα τους, κ αυτο κανοντας τον κινεζο, μην καταλαβει οτι λογκαρεις, κ αν μαντευεις κ σωστα ακομη καλυτερα ( με λιγη προσπαθεια κ παρατηρηση μειωνεις το περιθωριο λαθους" -
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.