Jump to content

γνώμη για νέο pc

MrBLooD

Recommended Posts

Σκέφτομαι και αυτό το case CASE :: Zalman Z11 Midi Tower no PSU Black - Visionstudio.gr :hmm: εκτός απο το Sharkoon T9

Ποσο εισαι??Γενικα βλεπω οτι σου αρεσουν τα διαστημικα με τις φουσκες και τις μπουρμπουλιθρες.!! Απλα εαν εισαι ατομο που κραταει κατι για πολυ καιρο (να το λιωσεις) παρε ενα σοβαρο κουτι,αυτο θα βλεπεις καθε μερα!!!

Ποσο εισαι??Γενικα βλεπω οτι σου αρεσουν τα διαστημικα με τις φουσκες και τις μπουρμπουλιθρες.!! Απλα εαν εισαι ατομο που κραταει κατι για πολυ καιρο (να το λιωσεις) παρε ενα σοβαρο κουτι,αυτο θα βλεπεις καθε μερα!!!

Πολύ καλά κατάλαβες πάντα είχα μια ιδιαίτερη συμπάθεια σε αυτά τα case:p 23 είμαι..επείσης και αυτό έχω βάλει στο μάτι CASE :: Nzxt Lexa S Midi Tower no PSU Black - Visionstudio.gr

Πολύ καλά κατάλαβες πάντα είχα μια ιδιαίτερη συμπάθεια σε αυτά τα case:p 23 είμαι..επείσης και αυτό έχω βάλει στο μάτι CASE :: Nzxt Lexa S Midi Tower no PSU Black - Visionstudio.gr

Μεγαλος εισαι!! Τεσπα γουστα ειναι αυτα!! Στο κουτι την γνωμη μου στην ειπα!!!

http://www.thelab.gr/cases-reviews/corsair-carbide-300r-review-aytos-o-kosmos-106380.html?garpg=8

Ειναι το 300R !!! Φαντασου το με ενα παραθυρακι και τετοιο φωτισμο,κομψο,ποιοτικο και κοντα στην ηλικια σου!! :D :D

Φιλικα παντα.!!! :p:P

Μεγαλος εισαι!! Τεσπα γουστα ειναι αυτα!! Στο κουτι την γνωμη μου στην ειπα!!!

http://www.thelab.gr/cases-reviews/corsair-carbide-300r-review-aytos-o-kosmos-106380.html?garpg=8

Ειναι το 300R !!! Φαντασου το με ενα παραθυρακι και τετοιο φωτισμο,κομψο,ποιοτικο και κοντα στην ηλικια σου!! :D :D

Φιλικα παντα.!!! :p:P

Τελικά κάθισα και το σκέφτηκα πιο καλά και αποφάσισα να πάρω το Corsair Carbide 400R ή το Corsair Carbide 500R αλλά δεν ξέρω πιο από τα 2 αν και το Corsair Carbide 500R μου αρέσει πιο πολύ

Τελικά κάθισα και το σκέφτηκα πιο καλά και αποφάσισα να πάρω το Corsair Carbide 400R ή το Corsair Carbide 500R αλλά δεν ξέρω πιο από τα 2 αν και το Corsair Carbide 500R μου αρέσει πιο πολύ

500R καρφι! Ειναι απιστευτο κουτι!! Και αμα το στησεις και μονος σου το συστημα θα το χαρεις ακομα περισσοτερο!!

Εχω αλλαξει 3 κουτια τα δυο ηταν τοσο βαβουρα το στησιμο και γενικα η τακτοποιηση των καλωδιων και ολα!!

Στο 500R απλα τα περασα απο πισω και δεν τα μαζεψα καν και εκλεισε με τοση ευκολια!

Και γενικοτερα εχει πολλα +++!!

TheLab.gr - hAic's Album: !!!!

Οριστε και λιγες φοτο απο το δικο μου!! :D

[MENTION=23268]Trexx[/MENTION] να μου κανεις και like σε ποστ μου δεν το περιμενα!! :D :D

Καλήμερα :) σήμερα ήταν να κάνω την παραγγελία από το vision studio αλλά δεν την έκανα , ο λόγος είναι οτι θα την κάνω απο το Αμαζον.υκ :p οι τιμές είναι αρκέτα πιο καλές.Εάν γνωρίζει κανένας θα ήθελα να μου πει τη παίζει με μεταφορίκα και τέτοια..Επείσης να δώ για νέα σύνθεση πιο κάλη απο αυτήν που θα έκανα τώρα?(στα 870-900) Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα αλλάξω το case θα βάλω το Cosair Special Edition Graphite Series 600T:laughing: Απλά το έχω ΛΑΤΡΕΨΕΙ!!!:dance3:..Για τα άλλα κομμάτια περημένω τις γνώμες σας εκτός και αν δν αλλάξω τπτ παρά μόνο το case

Μπορείς άνετα να παραγγείλεις από το amazon.co.uk , απλά να προσπαθήσεις ό,τι αγοράσεις να εμφανίζεται ως πωλητής το ίδιο το amazon.co.uk ώστε να κάνεις χρήση του super saver 2-7 ημέρες με μηδενικά μεταφορικά, εφόσον η παραγγελία σου ξεπερνάει-αν θυμάμαι καλά- τις 25 λίρες.

Επίσης στο τέλος να επιλέξεις πληρωμή σε λίρες και όχι σε € καθώς το σύστημα συναλλάγματος του amazon θα ανεβάσει πολύ την τιμή.

Απλά θα χεις μια επιβάρυνση 2% από την τράπεζα σου για να κάνει αυτή την μετατροπή αλλά και πάλι θα έχεις κέρδος.

Μπορείς να το αποφύγεις βέβαια και να πάς σε amazon.de -fr -es -it αλλά θα χάσεις τα δωρεάν μεταφορικά.

Βέβαια πάλι ελάχιστα είναι οπότε ό,τι σε βολέψει.

Καλές αγορές

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.