Lewnidas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 Γεια σας και παλι,8α η8ελα να ξερω ρε παιδια τι γινεται με αυτα τα black listed σεριαλ ναμπερς ,ειμαι με χπ εδω και 2 μερες με ενα σεριαλ απο ενα κρακ σαιτ,πηγα στο windows update και μου κατεβασε ολα τα update που χρειαζοντουσταν κα8ως και πολλα security patches gia τον ιντερνετ εξπλορερ,πως καταλαβαινω οτι το ΣΕΡΙΑΛ μου ειναι στη μαυρη λιστα? και αν γενικα 8α μπορεσω στο μελλον να εγκαταστησω το sp2? Μεχρι στιγμης ομως δεν με εχει ειδοποιησει να κατεβασω αρχεια απο το system tray οπως γινοταν παλια με τα 2000 που ειχα,εγω πηγα και τα κατεβασα απο το σιτε,μηπως ειμαι και γω στη μαυρη λιστα?? :shutup: Ειναι οκ αυτη η εκδοση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Αύγουστος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 συμφωνα με το sp1 κατεβαζες κανονικα οτι μπαλωμα ηθελες αλλα δεν σε αφηνε να περασεις to sp1 αν ησουν στην μαυρη λιστα λογικα το ιδιο θα γινεται και στο 2η ειδοποιηση δεν εμφανιζεται διοτι απο οτι ειπες τα εχεις ηδη κατεβασειεπισης αυτο που δειχνεις ειναι το Product id kai oxi to keyκοιτα και το πμ σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Αύγουστος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 ειμαι ειδη με το sp1,to cdaki ειναι ετοιμο με ενσωματομενο το σεριαλ απλως εγω αλλαξα σεριαλ πανω στην εγκατασταση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.