Jump to content

Έχετε πρόβλημα στο BF4; Αν ναι, πως παίζετε;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ρε παιδια ποια εκδοση ειναι καλο να αγορασω?? απο το πλαισιο με το china rising pack στα 50 ευρω η την premium του origin στα 50 παλι ευρω.παραπανω απο 50 δεν δινω :)

H Premium εκδοση εχει μονο τα expansions και οχι το game.

αα δεν το ηξερα οκ. οποτε θα βολευτω με την τιμη που το εχει στο πλαισιο. εκτος αν υπαρχει απο καπου αλλου με paysafe?οχι paypal. γνωριζει καποιος?

Εγω πηρα BF4+Premium απο Battlefield 4 + Battlefield 4 Premium Service DLC (Bundle) | Origin Keys | SimplyCDKeys βγαινει περιπου 65 ευρω, αρκετα καλα. Μπορεις να τα παρεις και ξεχωριστα, νομιζω βγαινουν γυρω στα 35 ευρω εκαστο, πολυ καλυτερα απο πλαισιο:T:

Εγω πηρα BF4+Premium απο Battlefield 4 + Battlefield 4 Premium Service DLC (Bundle) | Origin Keys | SimplyCDKeys βγαινει περιπου 65 ευρω, αρκετα καλα. Μπορεις να τα παρεις και ξεχωριστα, νομιζω βγαινουν γυρω στα 35 ευρω εκαστο, πολυ καλυτερα απο πλαισιο:T:

βλεπω για paypal ομως :hm:

ψαχνω για paysafe εγω.

UPDATE

Format --> Windows 8.1 (γνησιο κλειδι απο MSDNAA) --> Τελευταιοι beta drivers nVidia

Τα spikes σταματησαν και το game παει smooth. Παρολα αυτα το gpu load παιζει max 75%.

Settings --> Ultra, Post & Deferred OFF και HBAO

Frames --> 50-65

Έγινε επεξεργασία από AnimaTronic

όσοι έχουν 3770Κ/2600Κ/4770Κ και τους i5 αδερφούς τους με GTX 770 παίζουν ακριβώς έτσι ( κι εγώ ) ή και χειρώτερα

και για να σας εμφανίσει το γράφημα γράφετε PerfOverlay.DrawGraph 1 στην κονσόλα

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

Αψογο, σε αντιθεση με οτι ακουω εδω και ποσες ωρες. Ετρεχε νερο το παινχιδι στο παρπαανω και ολα Ultra.

Αν ισχυει, τοτε σε ενα μηνα μετα το release τα πιο πολλα συστηματα θα το παιζουν σταθερα και πολυ καλα. Εχω προμηθευτει και νεο headset για την καλυτερη δυνατη επικοινωνια με τους συμπαικτες!! Bring it!!

Εμενα μεχρι στιγμης μου αρεσει.

Εχει λιγη διαφορετικη αισθηση απο το bf3, αλλα ειναι θεμα συνηθειας και οσο περναει η ωρα το ευχαριστιεμαι ολο και πιο πολυ.

Απο θεμα αποδοσης με την 7950 σε ολα high και 1920x1200 δεν πεφτω κατω απο το 70αρι σε frames.

Ο συγκεκριμενος χαρτης πολυ καλος για τα γουστα μου.

Το μαχαιρακι, ολα καλα, δουλευει ρολοι :p (αντε γιατι με ειχαν τρομαξει στην αρχη με τις counterπ@π@ριες τους).

Καποια θεματακια υπαρχουν, με το πιο εκνευριστικο για μενα, να ειναι το οτι δεν κραταει καποιες ρυθμισεις στα loadout και το οτι δεν παιρνει τα key bindings οπως ακριβως τα θελω.

Αλλα πρωτη μερα της open beta ειναι, ολα αυτα θα φτιαξουν στην πορεια.

Η αισθηση μου ειναι οτι το net code σε σχεση με το bf3 ειναι βελτιωμενο. Τουλαχιστον δεν ετυχε να συνεχιζω να τρωω "ξυλο" ενω εχω καλυφθει.

Πρωτη μερα, παντως και τη διασκεδασα αρκετα. Ξαναγεμισε επιτελους και το battlelog με κοσμο υστερα απο καιρο...

Ελπιζω να ειναι το ιδιο γεματο και την 1 Νοεμβριου...

Καποια θεματακια υπαρχουν, με το πιο εκνευριστικο για μενα, να ειναι το οτι δεν κραταει καποιες ρυθμισεις στα loadout και το οτι δεν παιρνει τα key bindings οπως ακριβως τα θελω.

Αλλα πρωτη μερα της open beta ειναι, ολα αυτα θα φτιαξουν στην πορεια.

ακομα πιο εκνευριστικο ειναι οτι πανω που πας να ρυθμισεις τα bindings και τα γραφικα σε κανει kick επειδη εισαι πολλη ωρα idle...

:wall::wall::wall:

αα δεν το ηξερα οκ. οποτε θα βολευτω με την τιμη που το εχει στο πλαισιο. εκτος αν υπαρχει απο καπου αλλου με paysafe?οχι paypal. γνωριζει καποιος?

Με paysafe εδώ http://www.onlinekeystore.com/Battlefield-4-Premium-Membership-ORIGIN.html

PC

We have received reports of Freezes and Crashes affecting the BF4 Beta client. Our team is currently investigating this matter and we will update you here as soon as we know more.

If you are affected by a Freeze or a Crash upon joining a game, and the error message “BF4 Beta has stopped working” appears, please make sure your Windows is fully updated and your Graphic card is running on its latest driver.

Alternatively, some players using GeForce drivers were able to fix this by downgrading their driver to an earlier version.

We received report of unusually low performances, and are currently looking into that as well.

Please note that the Battlefield 4 Beta does not support Win32 and 32 Bit operating systems.

Video settings may not be saved after rebooting the game.

The tooltip “E” to enter the Venom is visible at a 400 meter distance.

Είναι ελαφρύ τελικά, για Ατι τουλάχιστον και χωρίς optimizations στα drivers.

Με Mantle μάλλον θα πιάσει 120fps σε High η 7970 :D

Για την ώρα είναι κάπου στα 80 μέσο όρο με FOV90 και την κάρτα 1150-1800Mhz.

Σα beta κάνει αρκετές παλαβομάρες, αλλά 100% playable!

Μου άρεσαν,

1. το οτι δίνει kill αν το assist είναι πάνω από 90κάτι % (έχω άπειρα assist 99% στο 3...!)

2. το hit registartion ειναι πολύ καλύτερο, είχα αρκετά draws (kill-killed)

3. ήχος!

Με χάλασαν

1. τα κινέζικα όπλα

2. τα όχι και τόσο εντυπωσιακά γραφικά ακόμα και σε ultra

3. το ολίγον τι δύσχρηστο in-game loadout

4. το hit confirmation δεν φαίνεται και πολύ καλά, θα το ήθελα λίγο ποιο σαφές

5. κάνει 2-3 δευτερόλεπτα το μαχαίρωμα, πολύς χρόνος για να σε φάνε οι άλλοι πριν το ολοκληρώσεις