Jump to content

Έχετε πρόβλημα στο BF4; Αν ναι, πως παίζετε;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Με τα tanks, όχι τα LAV. Τώρα για βλήμα, νομίζω ότι οι περισσότερες φορές ήταν με HPE, αλλά δε βάζω και στοίχημα.

Edit: Μόλις μου συνέβη με AP

Το δοκιμασα 30 φορες σε νορμαλ σερβερ με 70 πινγκ. Δεν ειχε προβλημα, μονο κεφαλι το εβλεπε κεφαλι, ακομα και τον σβερκο τον μετρουσε για σωμα. Περιεργο λες και βγηκε χακ για τανκ προσφατα.

Το δοκιμασα 30 φορες σε νορμαλ σερβερ με 70 πινγκ. Δεν ειχε προβλημα, μονο κεφαλι το εβλεπε κεφαλι, ακομα και τον σβερκο τον μετρουσε για σωμα. Περιεργο λες και βγηκε χακ για τανκ προσφατα.

Στην αρχή αυτό σκέφτηκα, αλλά το πάθαινα από όλους σχεδόν.

Το εκανα προχτες αυτο δεν ηταν τελικα αυτο λυκε.Το Avast η το Comodo το εκανε.

Ξηλωθηκαν και τα 2 και ησυχασα γιατι ημουν ετοιμος να κουμπωσω την 570 παλι :)

Έγινε επεξεργασία από Proteas
  • Like 1

ι5 2500k wizard δεν εχω ΗΤ αδερφε απλα μου εκανε εντυπωση γιατι ο ρουμανος με εχει φαει μια βδομαδα οτι

ειναι bottleneck (βλ animatronic) και το ιδιο προβλημα εχει ενας απο την ομαδα μας με εναν i7 εξαπυρηνο αρα

πως ? Απλα εχουμε τα ιδια προγραμματα στα pc μας σχεδον.

To comodo το έχω κι εγώ, αλλά δεν ήταν από αυτό. Το μόνο που μου κάνει, είναι ότι κάποιες φορές με ρωτάει ξανά για όλα τα επιμέρους (origin, activator, bf4, updater) για να τους δώσω πρόσβαση.

Πάντως νομίζω ότι και με τους i5 υπήρχε ένα θέμα που λυνόταν με το Core Parking? Δεν είμαι σίγουρος, το είχα ψάξει πολύ τότε και για αυτό κατέληξα με τα 8.1. Το αστείο είναι ότι άρχισε να το κάνει από κάποια στιγμή και μετά.... Ίσως κάποιο update; Έβαλες κάτι πρόσφατα;

Καθαρο φορματ στα 10 ειμαι αν δεν ειναι το comodo τοτε 100% μου την εκανε το avast.

Τελος παντων τα διεγραψα και τα 2 θα χαρω την καρτα για καμια βδομαδα και θα τα

ξαναβαλω πισω κοιτωντας ποια εφαρμογη το κανει και γιατι.

Παω για υπνο γιατι 3 μερες ειμαι με οδοντογλυφιδες στα ματια :lol:

Πάντως, έχω την εντύπωση ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα το 144tick. Πέθαινα ακαριαία. Και δεν αναφέρομαι στο skill όσων έπαιζαν, που προφανώς ήταν καλό, αλλά στο χρόνο που έπαιρνε. Λιγότερο από δευτερόλεπτο, με LMG χωρίς να είναι HS. Καλά, για τα ΑΕΚ δε μιλάμε. Πέθαινες πριν κάνεις spawn. Σίγουρα είναι διαφορετικό, αλλά δε μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο, πιστεύω ότι θέλει στρώσιμο. Μάλλον έχουν κάνει αλλαγές στον κώδικα για να παίζει σωστά με τα 30tick και τώρα με τα 144, είναι αλλού...

Παντως σε αυτους που πεσαμε πανω χτες, και σε 10αρι σερβερ, παλι ετσι θα πεφταμε :p

Οπως το εγραψα ingame..."π.... μεγαλη" :hehe:

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 2

Ωραίο κολπάκι που μόλις είδα...

Μπαίνουν 4 ρωσσιδάκια στον server, οι 2 στη μία ομάδα, οι 2 στην άλλη.

Παίζαμε Shanghai που δεν έχει ΑΑ, κι έτσι ο σημαντικότερος κίνδυνος για τα Attack Choppers είναι το Attack της άλλης ομάδας.

Τα παλλικάρια λοιπόν, ήταν συνεννοημένα και δεν έριχναν ο ένας στον άλλος, έτσι έκαναν τρελλά σκορ.

Το καλύτερο όμως, όταν κάποια στιγμή τον έριξαν με IGLAs, είχα πεθάνει κι εγώ και επέλεξα το ελικόπτερο κι άρχισα να spamάρω το enter για να μπω. Μπαίνω gunner και λέω ωραία, θα ρίχνω τουλάχιστον στο άλλο...

Αμ δε...

Με πήγε ο κ@λης σε ένα σημείο με φωτιές, το προσγείωσε κι εγώ καιγόμουν ενώ αυτός όχι. Πέθανα, έφυγε κι μετά έκανε spawn το φιλαράκι του.

Φυσικά έγιναν report και οι admins τους kickαραν, αλλά μέχρι να γίνει, είχαν ήδη χαλάσει το γύρο.