Jump to content

Έχετε πρόβλημα στο BF4; Αν ναι, πως παίζετε;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

περιττο νομιζω το poll...

το θεμα ειναι να βγαλουν συμπερασματα αυτοι που το φτιαχνουν, οχι εμεις...

δηλαδη αντε και εβγαλες συμπερασμα, so what...?

Να βγάλουν συμπέρασμα αυτοί, δεκτό. Αλλά εγώ θέλω να ξέρω ποιός και γιατί έχει πρόβλημα. Αν δηλαδή βγάλουμε το συμπέρασμα ότι με ΑΤΙ & Win 8.x (έτσι έχω διαπιστώσει εμπειρικά εγώ, αλλά θα δείξει), τα προβλήματα είναι ελάχιστα, κάποιοι τουλάχιστον έχουν την επιλογή να τα φτιάξουν. Εγώ, ο [MENTION=3942]Grisos[/MENTION], ο [MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION], o [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION] έχουμε βάλει και ανεχόμαστε τα 8.x ακριβώς για αυτό τον λόγο. Ίσως να μπούν κι άλλοι στη διαδικασία.

Έτσι χύμα πληροφορία, "εμένα κολλάει", "εμένα με πετάει", δε βοηθάει κανέναν.

Εγώ με win 8.1 και gtx 670 ζήτημα αν έχω σταυρώσει 3 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς crashαρισμα...

Ειτε freeze ειτε stop working συνέχεια.

Έχω δοκιμάσει κάθε πιθανή και απίθανη λύση που έχει γραφτεί αλλά τα ίδια χαλιά κάθε φορα .

...μάλλον εχει θέματα παντού και πουθενά.

Εγώ σπάνια θα έχω πρόβλημα. 1 φορά την εβδομάδα; Το ίδιο και ένας φίλος που έχουμε σχεδόν το ίδιο setup. Ακόμα και με το netcode δεν έχω κάτι διαφορετικό από το 3. Καμιά φορά αντιμετωπίζω θέμα να ρίχνω σε κάποιον και να μην πεθαίνει, ενώ παίρνω hitreg, αλλά μέχρι στιγμής το έχω παρατηρήσει σε έναν μόνο server, οπότε κάτι παίζει από εκεί πιστεύω.

επιτελους πηραμε νουμερα με το msi afterburner στα 64 !!

επισης δουλευει πακετο μαζι και το hwinfo 64 για οσους θελους να βλεπουν και τις εχτρα πληροφοριες (cpu,mem )κλπ

gumz.jpg

Έγινε επεξεργασία από ultraex2005

Αυριο παιρνω Titan και κουμπωνω τον 4930k επανω στο PC, για να αρχισω BF4!

Το ξερω οτι ειναι ακομα broken αλλα δεν κρατιεμαι αλλο. Καποια συμβουλη? Υπαρχει κατι συγκεκριμενο που θα πρεπει να αποφυγω??

Υ.Γ.

Μη με γεμισετε σχολια τυπου ''BF4''

Τhx

Εγώ σπάνια θα έχω πρόβλημα. 1 φορά την εβδομάδα; Το ίδιο και ένας φίλος που έχουμε σχεδόν το ίδιο setup. Ακόμα και με το netcode δεν έχω κάτι διαφορετικό από το 3. Καμιά φορά αντιμετωπίζω θέμα να ρίχνω σε κάποιον και να μην πεθαίνει, ενώ παίρνω hitreg, αλλά μέχρι στιγμής το έχω παρατηρήσει σε έναν μόνο server, οπότε κάτι παίζει από εκεί πιστεύω.

Και εγω δεν εχω κανενα προβλημα εκτος απο αυτα που λες αλλα κοιτα τι γινεται αλλου.

Λοιπόν μέχρι το τελευταίο patch δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα(εκτός από το netcode). Εάν εξαιρέσουμε στις αρχές που είχαν πρόβλημα οι σέρβερ και πετούσαν μαζικά κόσμο έξω το πολύ να μου κράσαρε σε loading πίστας 3 φορές.

Από το τελευταίο πάτσ και μετά κάθε 3 παιχνίδια με πετάει ακριβώς στην αρχή του φορτώματος της νέας πίστας.

intel+7950(13.11beta)@950/1535+win7

Παιδια μπορω να κανω μια ανακοινωση προς ολους??

Τρεχω το παιχνιδι με Drivers 320.08 και παει ΣΦΑΙΡΑ!! Ακομα και X μου εβγαλε στην αρχη που πηγα να παιξω οτι οι drivers ειναι παλιοι.

Εβγαλα Μεσο Ορο 70fps σε ανοιχτο πεδιο 90 στην πιστα με τα χιονια και τους κλειστους χωρους. Δεν κολλησε πουθενα, ετρεχε σφαιρα, ουτε ειχα θεματα με τον ηχο.

Αυριο βαζω Titan και με τους νεους Drivers ειμαι περιεργος να δω αν θα εχω θεματα. Κλαιω παντως με την DICE και τα οσα ακουω. Με αυτους τους Drivers επισης ετρεχα την beta χωρις ουτε 1 crash!!!!

Ειναι να απορεις

Ενας συμφορητης ειχε γραψει σε προηγουμενες σελίδες (που δεν βρήκα) πως εμφανιζουμε μεσω console fps θερμοκρασιες (νομίζω) κτλπ.

Και που τα περναμε για να φαίνονται μονιμα.

Παρακληση αμα μπορει να ξαναποσταρει η να μου πει καποιος την σελιδα.

Ευχαριστώ

Intel / Nvidia

Windows 8.1 Pro x64 παει μια χαρα. Σε Windows 7 Pro x64 SP1, οσες φορες και αν δοκιμασα, το stuttering ειναι στο θεο! Εχω δοκιμασει ολες τις μαϊμουδιες που κυκλοφορουν στο internet, αλλα τιποτα...

Ενας συμφορητης ειχε γραψει σε προηγουμενες σελίδες (που δεν βρήκα) πως εμφανιζουμε μεσω console fps θερμοκρασιες (νομίζω) κτλπ.

Και που τα περναμε για να φαίνονται μονιμα.

Παρακληση αμα μπορει να ξαναποσταρει η να μου πει καποιος την σελιδα.

Ευχαριστώ

{guru3d/msi}msi afterburner 64bit osd ready for public

Λειτουργεί πλέον και στο BF4 με τον RTSS 6.0.0 beta 2

{guru3d/msi}msi afterburner 64bit osd ready for public

Λειτουργεί πλέον και στο BF4 με τον RTSS 6.0.0 beta 2

[MENTION=30687]zantetheo[/MENTION]

μαλλον το παιδι εννοει για τις εντολες μεσω κονσολας τις (PerfOverlay.DrawGraph 1 και PerfOverlay.DrawFps 1) πως γινονται μονιμα !!

[MENTION=9203]NooDle[/MENTION] αν τελικα αναφερεσε σε αυτα

δες στο ποστ του [MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION] σελιδα 114 ποστ 2273 σε αυτα αναφερεται και πως γινεται μονιμα!!

αιντε !! καιρος ειταν !!:confused:

Battlelog / Battlefield 4

WE'RE ROLLING OUT NEW SERVER AND CLIENT UPDATES STARTING AT 02:00 (UTC-9) AND RUNNING FOR 1 HOUR. DURING THIS TIME MULTIPLAYER IN BF4 ON PC WILL BE UNAVAILABLE. HEAD TO THE BF4 CONTROL ROOM FOR THE LATEST INFO.

edit 1 :SORRY, FOUND NO SERVERS

edit 2: αρχισε η ενημερωση !!για να δουμε !! τι θα δουμε !!

o0sq.jpg

Εγώ έχω dual boot win 7 64bit και win8.0 64bit.

Όσο ήμουν με 4gb ram είχα πολλά cpu spikes σε conquest large και πολλά crash.

Τώρα που έβαλα 8gb παίζει μια χαρά και στα δύο λειτουργικά,αλλά έχω χειρότερο performance σε win7.

Για παράδειγμα στη shangai σε conquest 64,αφού πέσει ο ουρανοξύστης έχω ~15 fps λιγότερα σε σχέση με win8.

To σύστημα μου είναι intel 2500κ και gtx760 με τους 331.82.

Εγώ έχω dual boot win 7 64bit και win8.0 64bit.

Όσο ήμουν με 4gb ram είχα πολλά cpu spikes σε conquest large και πολλά crash.

Τώρα που έβαλα 8gb παίζει μια χαρά και στα δύο λειτουργικά,αλλά έχω χειρότερο performance σε win7.

Για παράδειγμα στη shangai σε conquest 64,αφού πέσει ο ουρανοξύστης έχω ~15 fps λιγότερα σε σχέση με win8.

To σύστημα μου είναι intel 2500κ και gtx760 με τους 331.82.

δοκιμασε τους 331.93 !!

με την 760 μου σε στοκ (boost @1200/1500) ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το παιξιμο!!