swatoner Δεκέμβριος 3, 2013 #2401 Δεκέμβριος 3, 2013 Λύκε πάλι άνοιξες τα cheats βλέπω. Sent from my Pantoflini N7100
GruntGR Δεκέμβριος 3, 2013 #2402 Δεκέμβριος 3, 2013 Να ενας σοβαρος λογος να παρω bugfield 4, το 3 δεν ειχε trollphonio.Στάλθηκε από το IDEOS X5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Typhonios Δεκέμβριος 3, 2013 #2403 Δεκέμβριος 3, 2013 wolves έγραψε: γελανε και οι πετρεςEDIT: China Rising ετοιμο για download. 4.5 gb Αφού σε είδα ρε σου λέω, έχω και τον server στους fav,μόλις πάω σπίτι θα σου πω και την ημέρα γιατί από τότε έχω να μπω στο BF4. Τα πήγες πάρα πολύ καλά στο συγκεκριμένο match.
cos_dr Δεκέμβριος 3, 2013 #2404 Δεκέμβριος 3, 2013 το counter knife πως το κανεις, απλα πατας melee την ωρα που στο κανει ο άλλος?
wolves Δεκέμβριος 3, 2013 #2405 Δεκέμβριος 3, 2013 cos_dr έγραψε: το counter knife πως το κανεις, απλα πατας melee την ωρα που στο κανει ο άλλος?γινεται μονο οταν σου κανουν knife απο μπροστα και σου εμφανιζει μήνυμα στην οθονη ποτε να πατησεις το melee
ultraex2005 Δεκέμβριος 3, 2013 #2406 Δεκέμβριος 3, 2013 cos_dr έγραψε: το counter knife πως το κανεις, απλα πατας melee την ωρα που στο κανει ο άλλος? ναι ετσι ειναι και αμα προλαβεις -προλαβες απο πισω νομιζω οτι δε εχεις καμμια τυχη !!!
Wizard! Δεκέμβριος 3, 2013 #2408 Δεκέμβριος 3, 2013 ultraex2005 έγραψε: ναι ετσι ειναι και αμα προλαβεις -προλαβες απο πισω νομιζω οτι δε εχεις καμμια τυχη!!! Από πίσω, πολύ σωστά δεν έχει counter knife. Πως ακριβώς θα το έκανες; Όσον αφορά στο μπροστά, για εμάς που παίζουμε πολύ μαχαίρι είναι μέγιστη μ@κία... Πατάς γρήγορα εσύ το μαχαίρι στη μάπα του άλλου και μετά εκείνος με το πάσο του, σου κάνει counter και παίρνει το kill. Ωραίος τρόπος να υποβιβάσεις το skill. Να βάλουν και ασπίδες στους στρατιώτες όταν τους πυροβολάς να γυρνάνε πίσω οι σφαίρες...
mondler Δεκέμβριος 3, 2013 #2409 Δεκέμβριος 3, 2013 Wizard! έγραψε: Από πίσω, πολύ σωστά δεν έχει counter knife. Πως ακριβώς θα το έκανες;Όσον αφορά στο μπροστά, για εμάς που παίζουμε πολύ μαχαίρι είναι μέγιστη μ@κία... Πατάς γρήγορα εσύ το μαχαίρι στη μάπα του άλλου και μετά εκείνος με το πάσο του, σου κάνει counter και παίρνει το kill. Ωραίος τρόπος να υποβιβάσεις το skill. Να βάλουν και ασπίδες στους στρατιώτες όταν τους πυροβολάς να γυρνάνε πίσω οι σφαίρες... πολυ σωστο αυτο που λες για το counter knife...δινει πολυ χρονο στον αλλο να ανταποκριθει...καπως πρεπει να το φτιαξουν λιγο αλλιως σχεδον παντα αμα πας για μαχαιρι απο μπροστα θα σε φαει με counter ο αλλος
GruntGR Δεκέμβριος 3, 2013 #2410 Δεκέμβριος 3, 2013 Πολυ skill θελει το knife στα BF τι να σου πω.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PUIQ5Q7fF4M]Battlefield Bad Company 2 Knife - YouTube[/ame]Για τολμηστε να κανετε κανενα στο Insurgency, θα γελασει και ο καθε φορολογημενος .....
Wizard! Δεκέμβριος 3, 2013 #2411 Δεκέμβριος 3, 2013 GruntGR έγραψε: Πολυ skill θελει το knife στα BF τι να σου πω.Καμία σχέση το BC2 με τα BF3/4
Borg Δεκέμβριος 3, 2013 #2412 Δεκέμβριος 3, 2013 (edited) τα 885mb update, ειναι patch? η το dlc?edit: α οκ http://www.gamespot.com/articles/battlefield-4-on-ps4-and-pc-gets-another-patch-tomorrow/1100-6416509/ Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2013 από Borg
Wizard! Δεκέμβριος 3, 2013 #2413 Δεκέμβριος 3, 2013 Borg έγραψε: τα 885mb update, ειναι patch? η το dlc?Patch. To DLC είναι 4.5GB
Borg Δεκέμβριος 3, 2013 #2414 Δεκέμβριος 3, 2013 PC Game Update Dec 3 / Battlefield 4R13 Server Update / Battlefield 4
KostasNK Δεκέμβριος 3, 2013 #2415 Δεκέμβριος 3, 2013 Έπαιξε κανείς το china rising; Τί λένε τα maps; Ελπίζω να προλάβω το απογευματάκι...
Myralis Δεκέμβριος 3, 2013 #2416 Δεκέμβριος 3, 2013 Wizard! έγραψε: Από πίσω, πολύ σωστά δεν έχει counter knife. Πως ακριβώς θα το έκανες;Όσον αφορά στο μπροστά, για εμάς που παίζουμε πολύ μαχαίρι είναι μέγιστη μ@κία... Πατάς γρήγορα εσύ το μαχαίρι στη μάπα του άλλου και μετά εκείνος με το πάσο του, σου κάνει counter και παίρνει το kill. Ωραίος τρόπος να υποβιβάσεις το skill. Να βάλουν και ασπίδες στους στρατιώτες όταν τους πυροβολάς να γυρνάνε πίσω οι σφαίρες... Kαλά να πάθετε εσείς που παίζετε πολύ μαχαίρι, είτε να μάθετε να βαράτε με πιστόλι από κοντά, είτε να σταματήσετε το bunny hoping να σας σκοτώσει ο άλλος με όπλο. (προσωπικά, στο ΒF3 που και που μαχαίρωνα από πίσω, στο BF4 ακόμα θέλω kills με τα όπλα, μετά, γυρνάμε και σε μαχαίρι..). Ιστοριούλα Reveal hidden contents Παίζω πάντα με την ίδια παρέα, 2 με 8 άτομα, που και που ο σερβερ μας βάζει σε διαφορετικές ομάδες, ε εκεί που λυνόμαστε στο γέλιο.. Ανεβαίνουμε με το ασανσερ σε ταράτσα εγώ με έναν από τον παρέα και άλλους 1-2 άσχετους, και πάνω περιμένουν 2-3 από την παρέα και άλλοι 1-2 άσχετοι αντίπαλοι. Ανοίγει η πόρτα, αρχίσουν όπλα, χειροβομβίδες πανικός, εγώ νομίζω σκότωσα έναν, δεν μπορούσα να πετύχω τον άλλον από την παρέα, τον σκοτώνει άλλος, αδειάζουν τα οπλα, γυρνάμε σε πιστόλια, έχουν πεθάνει νομίζω όλοι εκτός από εμέναν και έναν αντίπαλο φίλο. Αδειάζει το δικό μου πιστόλι, αλλά αδειάζει του αντίπαλου φίλου πρώτα και έρχεται με μαχαίρι από μπροστα, πανικός, πατάω F και του γυρνάω σε counter. Πεθάναμε στα γέλια και για ένα λεπτό λκέγαμε ποιος σκότωσε ποιον, ποιος χοροπηδούσε, ποιος ήταν noskill κτλ.. PS: I am now a Premium member
zantetheo Δεκέμβριος 3, 2013 #2417 Δεκέμβριος 3, 2013 Για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει μέσω Origin:[Origin Mexico] Battlefield 4 & Premium (28,31€ & 22,81€)[Origin Mexico] Battlefield 4 & Premium (28,31€ & 22,81€) : GameDealsTo get to the mexican store you'll need a proxy, take one of the proxy servers from the list below:Proxy Server:Proxy Server List - Mexico Proxy - Mexican ProxiesFree Mexico proxy servers. Mexican proxy - MX.Mexico Open Proxy List sorted by reliability column, descendingOption 1:Chrome using FoxyProxy (no NoScript, no Adblock)go to store.origin.comadd BF4 and / or Premium to your cartto checkout, click on buy and you'll need to sign-in to origin, at this point disable the proxy connection and login with your origin account dataenter fake adress data (mexican hotel or something like that)orderOption 2:FireFox using NoScriptSet Proxy manually in your FireFox settingsdisable all scripts etc using NoScriptdelete all cookies containg "origin" in the FF settingsgo to store.origin.comadd the game to your cartcheckoutdisable the proxy connection (FF settings)enable akamaihd.net, ea.com and origin.com in NoScriptlogin with your origin account dataorder
Wizard! Δεκέμβριος 3, 2013 #2418 Δεκέμβριος 3, 2013 Myralis έγραψε: Kαλά να πάθετε εσείς που παίζετε πολύ μαχαίριΟι περισσότεροι από εμάς*, αν δεν είχε μαχαίρι, δε θα παίζαμε battlefield*[MENTION=3942]Grisos[/MENTION] [MENTION=11666]wolves[/MENTION] [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] [MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION]
UltraB Δεκέμβριος 3, 2013 #2419 Δεκέμβριος 3, 2013 Ρε παιδιά, είναι ιδέα μου ή το Battlefield 4 τίνει προς το COD σε σχέση με το Battlefield 3 ; Camo παντού, emblems, το multiplayer gameplay σε σχέση με το 3 και τα λοιπά.Θεωρώ ότι το Battlefield 3 είναι πιο 'hardcore' μετά από 3-4 match στην κανονική έκδοση και κάμποσα στην Beta.
Typhonios Δεκέμβριος 3, 2013 #2420 Δεκέμβριος 3, 2013 GruntGR έγραψε: Να ενας σοβαρος λογος να παρω bugfield 4, το 3 δεν ειχε trollphonio.Στάλθηκε από το IDEOS X5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Είχε και παρα είχε και το 4 θα έχει και το 5 και το 6 και το 7, get used of it
Recommended Posts