Jump to content

Έχετε πρόβλημα στο BF4; Αν ναι, πως παίζετε;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Known Battlefield 4 Issues and Next Steps

Reveal hidden contents

Άρα γενικό είναι το κακό γιατί νόμιζα μόνο εγώ έχω πρόβλημα..

Αυτό που φαίνεται είναι οτι οι 64 ριδες δεν μπορούν να υποστηρίξουν ακόμα 64 άτομα..

Και υπάρχουν αποτελέσμτα Crash η απίστευτο LAG..

Αλλά αρχή είναι ακόμα πιστεύω σε κανα μήνα θα είμαστε κομπλέ..

Πιστεύω αρχίζουν και αυτοι και δουλεύουν με το Game..

zampONakiaskiou έγραψε:

Αύριο ξέρει κανείς αν ανοίγουν τα Eshop-ια;

Και να ανοιγουν να μην πας:whip:

zampONakiaskiou έγραψε:
Τόσο τραγικά είναι τα πράματα;

Νομίζω ότι δεν αναφέρεται στο παιχνίδι, αλλά στο γενικό μποϋκοτάζ που κάνουμε στο να είναι ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές.

ρε παιδια αυτο το μαμημενο το voice δεν μπορουν να το φτιαξουν?ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΙ ειναι?

κανεις connect και μπενει μετα απο κανα μισαωρο ειμαστε 6-7ατομα που παιζουμε και δεν μπορουμε να συνενοηθουμε.

επισης το join voice οι αχρηστοι δεν το εχουν βαλει στο 4.πρεπει να γυρνας στο bf3 για να κανεις join voice και αμααααα κανει!

κατα τα αλλα το παιχνιδι ειναι τρομερο!

zampONakiaskiou έγραψε:
Τόσο τραγικά είναι τα πράματα;
  Wizard! έγραψε:
Νομίζω ότι δεν αναφέρεται στο παιχνίδι, αλλά στο γενικό μποϋκοτάζ που κάνουμε στο να είναι ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές.

:T:

Σας έχει τύχει να φάτε DC με το που πέσει ο ουρανοξύστης της Σανγκάης? 2 φορέεσ μέχρι στιγμής, έπεσε και έφαγε DC ο μισός σέρβερ.

ARMAGEDDON έγραψε:
to mantle δουλεύει τελικά ???

Ναι. Κάνει κορυφαία δουλειά! Μου έδωσε περίπου 40 frames πάνω :p

Βασικα,το οτι πεφτουν οι σερβερ και δεν σου κραταει και τα στατιστικα οταν γινει αυτο, ειναι πολυ σπαστικο,θα'χα ξεκλειδωσει αρκετα πράματα παραπανω αλλιως.

[ame]

[/ame]
  MasterCommander έγραψε:
Το netcode είναι χειρότερο από τη beta.

Πλέον ψοφάς πρωτού εμφανιστεί ο άλλος στο οπτικό σου πεδίο.

H αληθεια ειναι οτι δεν μου χει τυχει για να σου πω ακριβως. Αλλα αυτο που περιγραφει ο Level με το χελι ισως να εξηγει τα trails απο τα snipers που περνανε μεσα απο τον αλλο χωρις hit reg.

ρε παιδες, για πειτε κανα καταστημα να το αγορασουμε σε καλη τιμη :p

Εγώ πάντως δεν έχω καταφέρει να παίξω δεύτερο γύρο. Με το που τελειώνει ο πρώτος, βλέπω στατιστικά και μετά βλέπω μια κόκκινη οθόνη και φεύγει μόνο με hard reset.

Με αυτά που διαβάζω θα το τρεναρω κάποιες μέρες μιας και δεν έχω καμία όρεξη να γίνω beta tester σε κάτι που έχω πληρώσει και θα έπρεπε να λειτουργεί απροβληματιστα.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk