Jump to content

Έχετε πρόβλημα στο BF4; Αν ναι, πως παίζετε;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Εγω παντως μετα το Update του πανκιου, εχω καταχαρει παιχνιδι. Βεβαια ακομα πεφτουν servers και χανεις unlocks αλλα αυτο κυριως γινεται αναλογα με το ποσο πειραγμενα ειναι τα normal server settings (παραπανω τικετ ας πουμε).

Οσο για το Game:

- Απιστευτα smooth (μετα τη φετα δε περιμενα τετοιο πραμα.).

- Ο ηχος προσωπικα μου αρεσει (το οτι κοβεται ειναι απαραδεκτο αλλα τι να πεις με τετοιο παιχνιδι δυσκολα τους μισεις)

- Σχεδιαστικα οι πιστες ειναι πολυ καλες. Αυτο φαινεται απο το γεγονος οτι η καθε μια προσφερει τις δικες της χαρες. Μετα απο 12 ωρες gameplay δεν εχω προτιμηση. Τις θελω ολες.

- Το REX απογοητευση. Άλλα δεν εχω ανοιξει ακομα. Νταξει το P226 ειναι οπως στη φετα, τερας.

- Το ΑΚ εφαγε νερφα.

- Γενικα ενω τα οχηματα ανοιγουν για πλακα τα οπλα θελουν δουλιτσα.

- Τα Battlepacks εχουν πλακα (τα XP boosts μη τα προσπερνατε ανοιγουν τα παντα για πλακα. Κλανετε και περνετε ποντους)

- Ναι, μεχρι να ανοιξει το RPG θα κατεβασετε πολλα αγια προσωπα.

- Recon δεν εχω παιξει ακομα.

- Τα medpacks ειναι για team players με τασεις αυτοκτονιας. Απλα ειναι χρησιμα μονο για τους αλλους.

- Τα ammo packs θα γινουν το νεο ναρκωτικο.

- Netcode πολυ βελτιωμενο. Οχι τελειο αλλα καμια σχεση με του 3.

- Τα levolution στοιχεια: Τρομερη προσθηκη κατα τη γνωμη μου. Βασικα της Siege of San. ειναι το πιο βαρετο.

- Μαχαιρι: Θεωρω οτι το counter παρεμεινε ιδιο με τη beta. Αυτο που ευτυχως αλλξανε ειναι οτι το κανει register στην αρχη του animation οποτε μολις μπει λαιμο παιρνεις kill με τη μια και ας σε σκοτωσουν στη πορεια.

- Θα διαπιστωσετε γενικα οτι θα πεθαινετε για τη πλακα στην αρχη. Γενικα δεν εχει εδω σκοτωνω 5 και πεθαινω οπως στο 3. Αν και δεν εχω παιξει Μ416 θεωρω οτι ειναι απο τη φυση του το παιχνιδι ετσι ωστε το ποσο προσεκτικος εισαι να καθοριζει σε μεγαλυτερο βαθμο το kd σου απο το πιο οπλο θα επιλεξεις.

- Οχηματα δεν εχω παιξει πολυ. Αλλα ακομα και κει ισχυει το ιδιο concept. Δεν εχει χυμα στο κυμα. Βασικα μονο η βαρκα ειναι στη κυριολεξια χυμα στο κυμα και κανει παρτυ με 3μελες πληρωμα (2 gunners και ενας repairman).

- Suppression δεν ενοχλει.

- Perk bar σε 5μελη squad καλη θα ναι παντα γεματο.

Έγινε επεξεργασία από Grisos

Για όσους θέλουν να δουλέψει το OSD του msi afterburner:

Δεξί κλικ στο BF4(origin) - Game Properties - και επιλέγετε x86(32bit) διότι το osd δεν υποστηρίζει 64bit εφαρμογές. Λένε πως δεν έχει διαφορά στο performance.

Τα πραγματακια που με ενοχλουν εως τωρα ειναι κυριως θεματα "λειτουργικα" θα τα πω.

Και μου κανει εντυπωση γιατι τα περισσοτερα τα ειχα ηδη ετοιμα και απο το 3 (?) ή εστω δουλευαν στη beta.

Το battlelog το εχουν σκισει...

Δεν δουλευει το queue (αναμενεται οτι θα φτιαχτει αμεσα)

Δεν εμφανιζει στη σελιδα του σερβερ σκορ και τους παιχτες που παιζουν μεσα. Απο την ιδια αυτη σελιδα του σερβερ δεν μπορεις να τον κανεις add στους favorites, παρα μονο απο τη σελιδα με τη λιστα των σερβερ. (το τι παιδεμα εχω φαει για να προσθεσω τους ελληνικους σερβερ !!)

In game τα menu και τα keybindings δεν δουλευουν σωστα ή ορισμενα δε δουλευουν καθολου. Στη beta, για παραδειγμα, ειχα κλεισει το ingame battlelog, τωρα ενω το εχω να ειναι κλειστο αυτο αρνειται πεισματικα να κλεισει.

(η επιλογη απο το μενου Performance Test εχει καταλαβει κανεις τι ρολο βαραει; )

Κατα τα αλλα, το game τα σπαει, με την παρασταση να κλεβει μεχρι στιγμης, το αψογο performace του.

Γ@ματοι χαρτες, σχεδιαστικα και οπτικα, και καλυτερο πιο ισσοροπημενο gameplay απο το 3.

τελειωνε [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] και αγορασε...

:p

Έγινε επεξεργασία από wolves

[MENTION=234]overclocked[/MENTION]

Ναι Deluxe απο Πλαίσιο 48,70€(+ΦΠΑ), είπα να δώσω κάτι παραπάνω για ένα παιχνίδι που θα φάω εκατοντάδες ώρες παρέα. :T:

Όντως τα μεγάλα maps είναι unplayable, μέχρι ~30ρια παίζω για την ώρα.

Μιά χαρά πάει απο θέμα H/W, όπως και στη Beta βασικά.

Τα land vehicles θα βελάξουν, με sniper spoting ανοίγουν σα κονσερβοκούτια!

αντιγραφη το origin games/battlefield 4 στον ssd μετα πηγαινε ρυθμισεις οριτσιν αλλαξε το path εγκαταστασης των παιχνιδιων σε αυτο που εχεις το BF4, κλεισε οριτσιν ανηξε ξανα και θα δεις οτι θα σου διχνει οτι κανει update το game αλλα θα το βρει οτι το εχεις στο δισκο μετα απο κανα λεπτο.