Jump to content

Έχετε πρόβλημα στο BF4; Αν ναι, πως παίζετε;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

έβαλα το παιχνίδι με 2 680 sli kai exei flickering ιδιαιτερα στα σημεια που υπαρχουν καπνοι.δοκιμασα και προηγουμενους drivers με ακομη χειροτερα αποτελεσματα.αντιμετωπισε καποιος κατι παρομοιο??

το πηρα και εγω απο το http://www.onlinekeystore.com/και ηδη μου στειλαν το κλειδι και το κατεβαζω Ομως ενω εκανα παραγκελεια μαζι με το china rising δεν μπορω να το δω πουθενα .θα μου στειλουν αλλο κλειδι η θα προσθεθει σαν update αργοτερα με το ιδιο κλειδι

Έγινε επεξεργασία από spyros007

Το κατεβάζω και εγώ με κλειδί από εδώ: http://www.onlinekeystore.com/ . Μόνο που μου έστειλαν τώρα μόνο το βασικό key για το παιχνίδι. Για το premioum μου γράφουν: Your main serial code will be sent once this game moves into your completed my games area, then you will be able to send the main code. Και στο order details : Battlefield 4 CD KEY (ORIGIN) complete ενώ για το Battlefield 4 - Premium Membership (ORIGIN) γράφει ακόμα Preorder.

edit: Τους έγραψα για το παραπάνω θέμα και μου απάντησαν αμέσως (εντός μισάωρου) με mail : We just received stock and its being unpacked 90% of the orders were already sent only few are left which will be sent in next few hours as well, thanks for understanding and sorry about the delay.

το πηρα και εγω απο το http://www.onlinekeystore.com/και ηδη μου στειλαν το κλειδι και το κατεβαζω Ομως ενω εκανα παραγκελεια μαζι με το china rising δεν μπορω να το δω πουθενα .θα μου στειλουν αλλο κλειδι η θα προσθεθει σαν update αργοτερα με το ιδιο κλειδι

Κι εδώ από onlinekeystore μόλις ήρθαν και είναι δύο κωδικοί. Ένας για το παιχνίδι κι ένας για το Premium.

Σπύρο, θα ενεργοποιηθεί μόνο του όταν βγει, το κατεβάζεις σαν update.

Καπως ετσι θα ειναι το origin αν εχεις και το China Rising

Capture.jpg

Ενα κωδικο πηρα δεν χρειαζεται δευτερο για το dlc

Για όσους λάβουν δύο κωδικούς (Premium Edition), ο μεγαλύτερος είναι το παιχνίδι και ο μικρότερος (σε μήκος...) είναι το Premium. Το αναφέρω γιατί δεν ξέρω μήπως φάει καμιά κόμπλα αν τα βάλει κανείς ανάποδα.

Για όσους λάβουν δύο κωδικούς (Premium Edition), ο μεγαλύτερος είναι το παιχνίδι και ο μικρότερος (σε μήκος...) είναι το Premium. Το αναφέρω γιατί δεν ξέρω μήπως φάει καμιά κόμπλα αν τα βάλει κανείς ανάποδα.

Παιχνίδι: πέντε τετράδες σε μορφή ABCD-EFGH-IJKL-MNOP-QRST σύνολο 20 γράμματα ή αριθμοί.

Premium: τέσσερις τετράδες σε μορφή ABCD-EFGH-IJKL-MNOP σύνολο 16 γράμματα ή αριθμοί.

Πρώτα βάζουμε τον κωδικό για το παιχνίδι και μετά το premium.

Έγινε επεξεργασία από black66.gr

Ki3APPF.png

EDIT:

Μόλις πρόσεξα ότι το China Rising δεν έχει έντονα χρώματα στο κατεβαστήρι της Origin.

Όπως του Raven, να μιλήσω πάλι με SimpleCDKeys?

Έγινε επεξεργασία από Myralis

Να κάνω μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν.

Έχω αγοράσει το παιχνίδι από origin και το κατεβάζω τώρα (σε 3 ώρες θα είναι έτοιμο).

Στη συνέχεια θα μου ζητήσει να το κάνω install ή θα είναι έτοιμο για παιχνίδι μέχρι να γίνει διαθέσιμο?

Επίσης το κλειδί που μου έχει δώσει το χρησιμοποιώ κάπου?

Ευχαριστώ

Σε μενα εχει ακριβως το ιδιο προβλημα που ειχα και στο 3...ελεος.

Κολαει ολη την ωρα ο ηχος και κανει ηχο(echo).

Lagαρουν και τα γραφικα φυσικα.Απο εκει μου ειμαι στα 40fps ξερω γω βουταει στο 1 για μερικα sec παγωνει, κολαει και ο ηχος και κανει ηχω.

Good job!:T:

Να κάνω μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν.

Έχω αγοράσει το παιχνίδι από origin και το κατεβάζω τώρα (σε 3 ώρες θα είναι έτοιμο).

Στη συνέχεια θα μου ζητήσει να το κάνω install ή θα είναι έτοιμο για παιχνίδι μέχρι να γίνει διαθέσιμο?

Επίσης το κλειδί που μου έχει δώσει το χρησιμοποιώ κάπου?

Ευχαριστώ

Για να το κατεβάζεις, το έχεις χρησιμοποιήσει ήδη το κλειδί.

Όσον αφορά στην εγκατάσταση, μόλις τελειώσει θα είναι έτοιμο να παίξεις, αφού έχεις ήδη ορίσει στις ρυθμίσεις του Origin που να το βάλει. Απλά δε θα μπορείς πριν την 1η Νοεμβρίου.

Σε μενα εχει ακριβως το ιδιο προβλημα που ειχα και στο 3...ελεος.

Κολαει ολη την ωρα ο ηχος και κανει ηχο(echo).

Lagαρουν και τα γραφικα φυσικα.Απο εκει μου ειμαι στα 40fps ξερω γω βουταει στο 1 για μερικα sec παγωνει, κολαει και ο ηχος και κανει ηχω.

Good job!

Άμα σου έκανε το ίδιο και στο 3, μήπως έχεις εσύ κάποιο πρόβλημα και όχι τα παιχνίδια...; :hm:

Άμα σου έκανε το ίδιο και στο 3, μήπως έχεις εσύ κάποιο πρόβλημα και όχι τα παιχνίδια...; :hm:

Λογικοτατη η ερωτηση σου.

Απλα δεν ειμαι ο μονος με το προβλημα.:hm:

Γουγλαρε bf 3 sound lag/echo problem.