Jump to content

Έχετε πρόβλημα στο BF4; Αν ναι, πως παίζετε;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Apologoume file zapgr ixa di to link sto post kai ipotheta oti enoouses ta bench charts mas.

Nope.

Σας βρηκα εδω Overclockers UK Forums - View Single Post - Battlefield 4 Recommended Requirements - 3GB Vram σας διαβαζα και εκανα την αναφορα εδω.

Keep going ... :T:About Us - HardwarePal | HardwarePal

Εχει γινει χαμος με αυτο το αρθρο η αληθεια να λεγετε. Δεν γνωριζω τον τυπο (νιωθω περιφανος γιαυτο λολ)

Ευχαριστο, θα βλεπετε καλητερα πραγματα απο μας στο μελλον .

Παφος ΟΛΕΕΕΕ:)

Έγινε επεξεργασία από Nikolas Nikolaou

παιδια παρτε ενα προγραμμα που βρηκα στο forum της nvidia

για πληρη απεγκατασταη των driver & nvidia & amd.

https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v7-8-2/

v8.0 ειναι το last update! το δοκιμασα και λειτουργει μια χαρα. ολα σε ενα νοικοκυρεμενα!

υπαρχει καποιος τροπος να χαμηλωσω και αλλο τα γραφικα στο BF4 απο το nvidia inspector ας πουμε?

η ειπα λαλακια??

Έγινε επεξεργασία από ValantisMP

Αν εννοεις για της γραφικες παραστασης για τα benchmarks σαν αυτο

Battlefield-4-Beta-1920-x-1080-Medium-Settings-NVidia-770-GTX-4GB.jpg

Τα δημιουργησαμε εμεις

Nikolas Nikolaou

Idioktitis HardwarePal

bravo αρκετά καλό !!!

μιας παίδες έχετε το hardware βάλτε w8 και ξαναπάρτε μετρήσεις για να συγκρίνουμε και λειτουργικά !!!

Παίδες βρήκα λύση τουλάχιστον για μένα προσωπικά δούλεψε.

Το έχει αναφέρει και άλλος φίλος εδώ -> [MENTION=21210]ValantisMP[/MENTION]

Display Driver Uninstaller

Display Driver Uninstaller Thread - Guru3D.com Forums

Κατέβασα το παραπάνω προγραμματάκι και έκανα Clean install μετά εγκατέστησα τους 331.40 Αποτέλεσμα:

Το παιχνίδι παίζετε όπως πρέπει. Τουλάχιστον δεν έχει αυτά τα απαίσια frame drops στο βαθμό που ήταν πριν!

Πλέον παίζω όλα ultra με την GTX 770 τίποτα απενεργοποιημένο.

Το GPU Usage πήγε από το 50-60% που είχα πριν στο +80% :-O

Όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει και να πει αν έχει παρόμοια αποτελέσματα. Τουλάχιστον σε εμένα βελτιώθηκε η εμπειρία ingame κατά 40-50%

Πατήστε ''unistall current and previus drivers and restart'' ενώ έχετε αποσυνδέσει το internet για να μην ψάξουν τα windows αυτόματα driver και μετά βάλτε κανονικά τους driver.

Το unistall από το πρόγραμμα μου αφαίρεσε 1GB από τον σκληρό μου τόση ήταν η σαβούρα.

Αν θέλετε δοκιμάστε το. Για μένα απέδωσε πέρα από κάθε προσδοκία. :pleasantry:

Έγινε επεξεργασία από zantetheo

Παίδες βρήκα λύση τουλάχιστον για μένα προσωπικά δούλεψε.

Το έχει αναφέρει και άλλος φίλος εδώ -> [MENTION=21210]ValantisMP[/MENTION]

Display Driver Uninstaller

Display Driver Uninstaller Thread - Guru3D.com Forums

Κατέβασα το παραπάνω προγραμματάκι και έκανα Clean install μετά εγκατέστησα τους 331.40 Αποτέλεσμα:

Το παιχνίδι παίζετε όπως πρέπει. Τουλάχιστον δεν έχει αυτά τα απαίσια frame drops στο βαθμό που ήταν πριν!

Πλέον παίζω όλα ultra με την GTX 770 τίποτα απενεργοποιημένο.

Το GPU Usage πήγε από το 50-60% που είχα πριν στο +80% :-O

Όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει και να πει αν έχει παρόμοια αποτελέσματα. Τουλάχιστον σε εμένα βελτιώθηκε η εμπειρία ingame κατά 40-50%

Πατήστε ''unistall current and previus drivers and restart'' ενώ έχετε αποσυνδέσει το internet για να μην ψάξουν τα windows αυτόματα driver και μετά βάλτε κανονικά τους driver.

Το unistall από το πρόγραμμα μου αφαίρεσε 1GB από τον σκληρό μου τόση ήταν η σαβούρα.

Αν θέλετε δοκιμάστε το. Για μένα απέδωσε πέρα από κάθε προσδοκία. :pleasantry:

Καμία τύχη εδώ, με 660ti.

Παιδες ριξτε και μια ματια εδω για nvidia χρηστες Stuttering fix for NVIDIA here:

Ενταξει ελεος απλα εκανα οτι λεει το παλικαρι και εχω σε 3240*1920 με σχεδον ολα ultra εκτος απο ΑΑ και post process και με SSAO on 50-85 fps 100% smooth.Επισης το IQ ειναι καλυτερο απο το 331.40 με τις ιδιες ρυθμισεις...Δηλαδη με τα γραφικα που ειμαι τωρα φαινεται καθαρα η διαφορα απο το BF3

Ειναι μεγαλα καραγκιοζακια στο nvidia driver department κανονικο self sabotage πρεπει να τα παιρνουν απο AMD δε εξηγειται αλλιως....

BF4 Settings Editor

Σε μενα παντως ενω ανοιγει στον Task Manager δε βλεπω καποιο παραθυρο εφαρμογης. Με Windows 8.1

εδιτ: ήθελε απλά το χρόνο του

Έγινε επεξεργασία από Grisos

αν και παίζω με μια GTS450 αυτή τη στιγμή, όπου τα FPS μπορεί να πεί κάποιος ότι είναι "stuttering" όλη την ώρα... δεν μπορώ να πώ ότι έχω βουτιές...(331.40, 990gpu/2100ram) π.χ.

ueW2wpF.png

χαμηλά μεν.. ομαλά δε.. fps (1080p, όλα low, εκτός από mesh quality->ultra και fov 120)

Κανε οτι λεει ο αλλος στο thread και θα δεις διαφορα.Και εγω νομιζα οτι επαιζα smooth παλια με 331.40 και ημουν καρφωμενα 99% gpu usage.

drivers να περασω με clean install απλα? Κατι αλλο που πρεπει να κανω?

Προσωπικα παιζω 60+ FPS με 60% GPU load. Να το πειραξω ή να το αφησω ως εχει? Eχω τους 320.08

Έγινε επεξεργασία από Freak27

Κανε οτι λεει ο αλλος στο thread και θα δεις διαφορα.Και εγω νομιζα οτι επαιζα smooth παλια με 331.40 και ημουν καρφωμενα 99% gpu usage.

:o indeed.. , αν και το είχα δει το thread, θεώρησα ότι είναι placebo φάση.. γιατί διάβασα και αντιφατικά αποτελέσματα εκεί μέσα...

όμως... είπα να το δοκιμάσω

Όντως και στο διάγραμμα μέσα στο παιχνίδι ήταν ευθεία γραμμή (όταν δεν είχε "συγκινήσεις"...) αλλά και τα fps ήταν καλύτερα..

h6mfvSG.png

KJeLiwK.png

Ωραίος :T: