Jump to content



Έχετε πρόβλημα στο BF4; Αν ναι, πως παίζετε;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Μπου χου χου...μπα....:dots: :hi:

Δεν διαφωνώ πως ίσως θέλει πολύ vram το παιχνίδι απλά μην υπερβάλλεις εκεί διαφωνώ :)

δεν υπερβάλω καθόλου !!!

Και επίσης αυτές οι μετρήσεις γίνονται με ένα σύστημα 4 χρονών..Δεν βγαίνουν συμπεράσματα έτσι απλά είναι και αυτό κάτι για όσους έχουν παρόμοια συστήματα :)

εδώ θα διαφωνήσω η κάρτα ναι είναι παλιά αλλά ο cpu έχει να δώσει ακόμα

Θέλω να σου πω πως βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα διότι το game βρίσκεται σε φάση beta και γενικά δεν έχει υποστεί το καλύτερο optimisation, είναι ένα μαύρο χάλι πάνω κάτω ειδικά για nvidia.

Εγώ σε windows 7 με i7 920 3.8 ghz και GTX 770 windforce και με τους beta drivers της nvidia με όλα ultra 4x ΜSAA και HBAO σε 1080p ειχα κοντά στα 60 fps κατά μ.ο. σε 64αρη αν και είχε αισθητό stuttering ενώ με τους 327.. το game είχε τοσο stuttering που δεν παιζόταν. Θεωρώ πως στην τελική έκδοση με την κυκλοφορία και νεων driver απο την nvidia αν βάλω και windows 8 (εκτος και αν βελτιώσουν την αποδοση στα 7) το game θα τρέχει ομαλότατα. Δε θέλει ουτε 3 ουτε 13 gb vram σε 1080p. Αν απο την άλλη το game τρέχει ΓΤΠ λογω των dollars πο έδωσε η AMD στην EA τότε θα πάρουνε τα @@ μου και ελπιζω να τα πάρουνε απο πολύ κόσμο.

ΥΓ:

ROHOS 2/RS FTW!:dirol:

ε πες το παιδάκι μου εσύ γκρινιάζεις γιατί έχεις πράσινη πάμε παρακάτω θα στρώσει και για σας

μόνο ο @Freak27 Με καταλαβαίνει

Link to comment
Share on other sites

Υπομονη ενα 1.5 μηνα περιπου και τα αποτελεσματα θα ειναι φανερα σε ολους. Δεν ειναι αναγκη να εχουμε αντιπαραθεσεις για ενα παιχνιδι που ειναι σε Beta. Ειδαμε το πρωτο δειγμα, καταλαβαμε πως θα κυλησει(οσοι μπορουμε και εμπιστευομαστε την κριση μας).

Τα υπολοιπα στο Official Release. Ουτε θα συνεχισω να παιζω γιατι θα μπουχτισω αν πεσω με τα μουτρα.

Link to comment
Share on other sites

Seriously, this game eats CPUs for breakfast. I have a 4.5GHz 4770K and it's still crazy high usage. Does DICE expect everyone to have heavily overclocked high-end procs? Rest of the specs in the sig, but it runs silky smooth on ultra at 1080p, ~60 FPS, no stuttering at all in Windows 8. Screenshot (click for full size):

mlZAS3Yl.png

On a related note, the "Battlescreen" feature (display a fullscreen, realtime map on your second monitor), while a really cool feature, uses waaaay too much CPU. That actually does peg me at 100% usage and makes my framerate tank into the mid 30's.

Battlefield 4 Beta Discussion - Page 20 - [H]ard|Forum

Μακαρι να γινει κατι με το 11.1 και το mantle γιατι αλλιως βλεπω τις πωλησεις σε PC να πατωνουν, δεν ειναι μονο οτι θελει αυστηρα τουμπανο pc, θελει να ειναι και βαμμενο κοκκινο.

Για το gameplay δεν εχουν γραφτει πολλα γιατι προφανως δεν εχει και τοση διαφορα απο το αμεσως προηγουμενο bug field, πραγμα καθολου περιεργο αφου για πρωτη φορα στην 11 χρονη πονεμενη ιστορια της σειρας εχουμε full sequel στο ραφι σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα. Λιγο που επαιξα εγω παντως παντως το auto-lean και οι περισσοτερες αλλαγες στο HUD δεν μου αρεσαν καθολου.

Ουτε commander εχει η beta ουτε obliteration ουτε defuse ουτε τιποτα, τωρα για τα γραφικα πιστευω οτι θα μπορεσουμε να βγαλουμε ασφαλες συμπερασμα οταν βγει το second assault DLC, μεχρι τοτε ....

image.png

:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θέλει optimazation ένα παιχνίδι που χρησιμοποιεί την ήδη optimized μηχανή του BF3? σιγά δηλαδή τις διαφορές που έχει στα γραφικά. Δεν μπορεί το BF3 να μου τρέχει νερό σε medium/high και εδώ όλα Low να σέρνεται, πιστεύω είναι εσκεμμένο το όλο σκηνικό να κρατάνε τις επιδόσεις χαμηλά.

Link to comment
Share on other sites

ναι όλα foul να δω ποσα θα πιάσει

overclocked φιλε ξαδερφουλα ειναι :big_boss::big_boss::big_boss::big_boss:

Μα και παλι... 99% load στα minimum?? 2.2GB VRAM?? Σιγουρα σου τρεχει ενταξει το παιχνιδι? Δεν εξηγουνται λογικα οι τιμες σου.

Link to comment
Share on other sites

Εμενα μου αρεσει παρα πολυ. Δεν εχω παιξει το BC2, αλλα απο οτι διαβασα με δηλωσεις της η DICE επε οτι θα υπαρχπυν πιστες οπου θα μπορεις να γκρεμισεις τα παντα, να τις κανεις μια ευθεια. Αλλες οπως η Shanghal δεν θα ριχνεις σπιτια, εστιαζει στο Levolution.

Αυτά θέλω να ακούω. Μου αρέσουν οι ανοιχτοί χώροι.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικα δεν μου αρεσε καθόλου το game..

7 ωρες μεχρι να κανει revive ολα τα οπλα μου φαίνονται το ίδιο. Δεν ειναι τοσο ρεαλιστικο

δεν ξερω..

Μπορει να ειμαι και γω ο περιεργος :p

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικα δεν μου αρεσε καθόλου το game..

7 ωρες μεχρι να κανει revive ολα τα οπλα μου φαίνονται το ίδιο. Δεν ειναι τοσο ρεαλιστικο

δεν ξερω..

Μπορει να ειμαι και γω ο περιεργος :p

στο bf3 παραπονιόντουσαν για τα πολύ γρήγορα revive,για τα deploy και για πολλά αλλα θέματα

καμια φορα να ξέρουμε και να θέλουμε από ένα game.

αυτά αλλάζουν όμως

Link to comment
Share on other sites

Εγω να πω τι γνωμη μου εχοντας παιξει και το alpha version το καλοκαιρι η μονη αλλαγη στο beta ειναι καποια ελαχιστα unlocks τουλαχιστον στα αρχικα γιατι με iron sights δε παλευονταν και λιγα παραπανω textures.Το netcode δε ειναι ασχημο επαιζα χθες σε 64αρη full server Φρανκφουρτη με 49ms ping σταθεροτατο(χωρις jitter) τη στιγμη που στη καλυτερη περιπτωση το bf3 εχω 60-65.

Το engine ειναι αθλιο,το interface αισχρο,(με εξαιρεση το map selection με το live feed διπλα λιγο)

τα οπλα μουντα,τα οχηματα ετσι και ετσι αντε λιγο καλα τα ελικοπτερα και τα οχηματα θαλασσης.To destruction ανυπαρκτο.Δε ειπα να πεφτει ο ουρανοξυστης απο πυρα tank η ελικοπτερου αλλα τουλαχιστον τα lobby που ειναι η σημαιες επρεπε να γινονται γιαπι απο τις εκρηξεις.

Γενικα ενα παιχνιδι χωρις χαρακτηρα βλεπω με πολλες δυνατοτητες αλλα ανετοιμο γενικα απ αυτο που βλεπουμε στο beta.

Σαν να βλεπω στα trailers αλλο παιχνιδι.Προσωπικη αποψη αν ειναι ετσι και στο release πρεπει να παει ακλαφτο τουλαχιστον για κανενα εξαμηνο μεχρι να το στρωσουν.

Link to comment
Share on other sites

7 ωρες μεχρι να κανει revive ολα τα οπλα μου φαίνονται το ίδιο.

Για να όπλα συμφωνώ, αλλά είναι νωρίς. Το revive είναι σπαστικό. Πρέπει να είσαι πολύ κοντά; Νομίζω δεν το κάνει πατώντας το πλή΄κτρο; Στο 3, πατώντας το πλήκτρο, έκανε revive, εδώ νομίζω απλά το βγάζει. Ή από συνήθεια είμαι μακρυά και θέλει πιό κοντά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.