Jump to content

Έχετε πρόβλημα στο BF4; Αν ναι, πως παίζετε;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Παιδιά αν το αγοράσουμε από εδώ Battlefield 4 + Battlefield 4 Premium Service DLC (Bundle) | Origin Keys | SimplyCDKeys επειδή βλέπω δεν είναι ευρώ αλλά λίρες, πόσα € πρέπει να καταθέσουμε στην paypal για να είμαστε οκ ;

Παιδιά αν το αγοράσουμε από εδώ Battlefield 4 + Battlefield 4 Premium Service DLC (Bundle) | Origin Keys | SimplyCDKeys επειδή βλέπω δεν είναι ευρώ αλλά λίρες, πόσα € πρέπει να καταθέσουμε στην paypal για να είμαστε οκ ;

65€ βγαίνει η ισοτιμία αυτη τη στιγμή, αλλα συν τι κραταει το paypal (1-2€??), δεν ξέρω αν παιζει και τπτ αλλο, βάλε 70€ να σαι μέσα σίγουρα.

ρε παιδιά νομίζω ότι είναι πολλά αυτά που ζητάει η EA........ντάξει ....θέλω να το παίξω αλλά όχι και 70 ευρω...

η ΕΑ στο origin ζηταει αρκετα πιο πολλα...:p

Για μενα το θεμα εχει ως εξης:

Progression - sc_wolves - Battlelog / Battlefield 3

Time played: 1324h 33m

2 χρονια απειρου καψιματος και απιστευτου χαβαλε στο voice με παιδια που γνωρισα λογω του παιχνιδιου....

Ακομα και τα μισα να μου συμβουν στο 4, τα 70 ειναι καλο deal...;)

[MENTION=11666]wolves[/MENTION]...εσύ που έχεις 1324 ώρες να πληρώσεις τα 70 ευρώ και γω με μόλις 174h (το 13% των ωρών σου) να πληρώσω και το 13% άντε το 25% των 70 ευρώ;:rofl::rofl:

μισο λεπτο να σου δωσω το τηλεφωνο της EA να τους πεις οτι θα παιξεις μια ωριτσα (βαρια δυο) να σε χρεωσουνε 26 σεντς...

εχει και πακετο με 2 ωρες BF + popcorn + μεγαλη (κοκα) κολα με 3 ευρα (πιο φτηνο και απο τον σταθη ψαλτη...)

:p

ΥΓ: ααααα ρε $^%$*%^ σοιμπλε, κοσμο που εχεις καψει... :banging:

Και εγω θα αγορασω απο simply, αλλα δεν ξερω αν ειναι "νομιμο" να αγοραζουμε κλειδια απο sites, παιζει να φαμε κανα ban σε καποια φαση? Επισης, οταν κανουμε register το key "κλειδωνει" σε εμας, ετσι? Δεν γινετε να το χρησιμοποιησει αλλος? Ρωταω μπας και αυτοι απο αυτα τα sites πουλανε τα ιδια κλειδια σε πολλα ατομα..

Και εγω θα αγορασω απο simply, αλλα δεν ξερω αν ειναι "νομιμο" να αγοραζουμε κλειδια απο sites, παιζει να φαμε κανα ban σε καποια φαση? Επισης, οταν κανουμε register το key "κλειδωνει" σε εμας, ετσι? Δεν γινετε να το χρησιμοποιησει αλλος? Ρωταω μπας και αυτοι απο αυτα τα sites πουλανε τα ιδια κλειδια σε πολλα ατομα..

Ίσως κάποια από αυτά τα sites να μην είναι νόμιμα. Για αυτό τα βάζουμε εδώ και ρωτάμε τους άλλους για την αξιοπιστία τους. Μην αγοράσεις από το φθηνότερο, αλλά από αυτό που προτείνουν παιδιά που έχουν πάρει.

Τα κλειδιά είναι για το origin, εκεί τα βάζεις και το origin σου δίνει το παιχνίδι, οπότε ban δεν παίζει αν το δεχθεί.

Επίσης, είναι μοναδικά και "κολλάνε" με το λογαριασμό σου. Δεν πωλούνται, δεν μεταβιβάζονται μετά την ενεργοποίηση.

Φιλος εκανε την αγορα απο simply χτες και περιμενει e-mail σε 40 μερες για τα κλειδια.

Mέσα στη βδομάδα σκέφτομαι να το τσιμπήσω από simply κι εγώ...

40 μέρες ε;Καρδιακός θα γίνω μέχρι να έρθει! :hehe:

Beta θα παίτσουμε άμα το πάρουμε από κει;Ή πρέπει να το τσιμπήσουμε από Origin;

Battlefield 4 Premium CD Key for Origin

Αυτό εδώ ποιο είναι γιατί έχω χάσει τη μπάλα με τις εκδόσεις..?..

Είναι μόνο το premium key.

THIS ITEM REQUIRES THAT YOU ALREADY OWN THE BATTLEFIELD 4 GAME.

THIS PRODUCT DOES NOT INCLUDE THE BATTLEFIELD 4 BASE GAME.

Beta θα παίτσουμε άμα το πάρουμε από κει;Ή πρέπει να το τσιμπήσουμε από Origin;

Beta θα παιξεις ετσι και αλλιως γιατι εισαι premium...

Δεν σου εχει εμφανισει εικονακι bf4 beta στο origin;