Jump to content



Έχετε πρόβλημα στο BF4; Αν ναι, πως παίζετε;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

τι κουλό στο 5ο λεπτό στο video του wolves βαραγε ο τυπάς την ανεμογεννήτρια και έπεσε σαν να ήταν κάποιο δέντρο:giveup:

τεσπα....το bf4 το βλέπω σαν επέκταση /ανανέωση σε πιστες /όπλα του 3 παρά σαν νέο παιχνίδι...δεν εντυπωσιάστηκα

Link to comment
Share on other sites

το εντυπωσιακό που περιμένω είναι κάτι υποκειμενικό...βλέπεις ουσιώδεις βελτιστοποιήσεις σε γραφικά; σε gameplay; όπως παιζεις τώρα bf3 θα παίζεις και το 4 με τις νέες πίστες/όπλα...

το bf3, αν και είχε βγει το bc2 και σε είχε προϊδεάσει τι θα ακολουθούσε, ήταν και είναι ότι καλύτερο μέχρι τώρα...συγκρίνοντας το με παλαιότερο bf2 είναι έτη φωτός μπροστά...εκτιμώ ότι το bf4 βγαίνει "πολύ νωρίς" για να μου ζητάει να ξαναπληρώσω κάτι που το βλέπω σαν expansion του 3...

χώλαινε το 3 σε netcode μπορεί το ίδιο να συμβαίνει και στο 4...έχουν καταντήσει άχρηστους τους sniper στο 3 (το στύλ τους silent/one shot one kill και όχι όπως παίζεις τον χαρακτήρα εσύ:cool:) μπορεί το ίδιο να συμβαίνει και στο 4...

Έγινε επεξεργασία από sstav
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=5271]sstav[/MENTION]

Πες μας ένα παράδειγμα για το τι ακριβώς περίμενες που θα σε έκανε να εντυπωσιαστείς? Για χαρη διαλόγου πάντα. :T:

Ρεαλιστικα,μεσα σε 2 χρονια δεν μπορεις να περιμενεις μεγαλες αλλαγες...

Αλλα καποια πραματα που θελω να δω γενικοτερα ειναι,ναναι ολο το παιχνιδι λιγοτερο scripted,γιατι να καταστρεφεται ΜΟΝΟ σε καποια σημεια ο χαρτης,με συγκεκριμενο τροπο,και οχι ακανονιστα και παντου,ο καιρος μαρεσε αλλα επισης θαθελα ναναι παντου και οχι σε μια πιστα,οπως επισης ναχει πρωι-απογευμα βράδυ στις πιστες (αν και ειπαν το βραδυ δεν βγαινει καλο απο αποψη gameplay).Αυτα ενδεικτικα.

Εγω παντος ενω αρχικα ελεγα οτι θαναι ενα BF3.5,εχω αλλαξει γνωμη...

Link to comment
Share on other sites

βλέπεις ουσιώδεις βελτιστοποιήσεις σε γραφικά

Και αυτο υποκειμενικό ειναι. Προσωπικα παρατηρώ πιο καλοσχεδιασμενες πίστες με περισσοτερες λεπτομερειες.

σε gameplay

Μα δε θελω να ναι διαφορετικο σε gameplay :bigsmile:

για να μου ζητάει να ξαναπληρώσω κάτι που το βλέπω σαν expansion του 3...

Ακόμα και ετσι να το δεις, που δεν ισχυει γτ οι τυποι εχουν βελτιώσει/προσθέσει πολλες μικρολεπτομερειες πάλι κερδισμενος θα βγεις. Το 3 μετα απο 1500+ ωρες ακομα να το βαρεθώ. Αν είναι να πληρωσω άλλα 100 για αλλα 2 χρονια παιχνιδιου με τη τωρινή μου κάρτα θα το κάνω ευχαρίστως. Αυτο για τη περίπτωση που λες οτι είναι απλο expansion, που δε το πιστεύω.

έχουν καταντήσει άχρηστους τους sniper στο 3

Οσο για αυτο, και μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σε χαλάει ακριβώς. Θες aggressive παιζεις aggressive. Θες να κατσεις μακρυα και να ριχνεις silently οπως λες, ωραια τωρα εχεις zeroing, 40x (!!) και παιζεις. Και μη μου πεις για τη λαμψη γτ δε παιζει να τη βγαλεις ετσι καθαρη οταν καμπερωνεσαι, αλλα ακομα και αυτο το μειώσανε.

Link to comment
Share on other sites

Levolution.

Ακόμα και scripted να είναι, εμένα μου άρεσει σαν ιδέα.

Plus screens απο china rising στο τέλος του video. ;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Q3W4FbsAqIY]Battlefield 4: Official Levolution Features Video - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Και μη μου πεις για τη λαμψη γτ δε παιζει να τη βγαλεις ετσι καθαρη οταν καμπερωνεσαι, αλλα ακομα και αυτο το μειώσανε.

Παίζει να τη βγάλεις καθαρή, αν παίζεις σε hc server. Με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει kill cam, είναι πολύ πιό δύσκολο να βρεις από που σου ήρθε, ειδικά στις μεγάλες πίστες. Εδώ μάλιστα, είδαμε στα perks ότι έχει 14Χ σε συνδυασμό με ότι διόπτρα έχεις. Βάζεις δηλαδή μια 4Χ για να παρατηρείς χωρίς να φαίνεσαι και όταν βρεις το στόχο, γυρνάς στη 14Χ και ρίχνεις. Αυτό ακριβώς αλλάζει και τον τρόπο που θα ενεργούν οι snipers.

Επίσης, κάτι άλλο που φαίνεται είναι πως όλα τα auto-sniper θα είναι διαθέσιμα και στις άλλες κλάσεις. Έτσι κατάλαβα τουλάχιστον από το video.

Link to comment
Share on other sites

τι κουλό στο 5ο λεπτό στο video του wolves βαραγε ο τυπάς την ανεμογεννήτρια και έπεσε σαν να ήταν κάποιο δέντρο

δεν την βαραγε μονο αυτος...

Αλλα καποια πραματα που θελω να δω γενικοτερα ειναι,ναναι ολο το παιχνιδι λιγοτερο scripted,γιατι να καταστρεφεται ΜΟΝΟ σε καποια σημεια ο χαρτης,με συγκεκριμενο τροπο,και οχι ακανονιστα και παντου,.

Unscripted physics-based destruction especially on such a large scale needs a lot of resources. In multiplayer, not only will the server need to calculate all that for every "boom" that any of the 64 players creates, it would also probably have to sync all that. The load on the servers will be too big, so I doubt you will see something like that anytime soon.
Link to comment
Share on other sites

Κι εγω παρολο που εχω δει μονο 2 κομματια απο το Livestream και τα τραιλερ καμια 20αρια φορες στην μαπα οταν προσπαθουσα να παρακαλουθησω το καναλι live απο το κινητο, τολμω να πω πως δεν προκειται για BF 3.5 αλλα για 3.6 :p

- φημες για καλυτερο hitreg/sound positioning (I'll believe when I see it :p )

- μηδενισμος στις διοπτρες και δυνατοτητα να βγαλεις το ματι σου για να σημαδευσεις με τα iron sights στο πλαι

- 5 ατομα ανα squad και rebalance στις κλασεις

- πιο ρεαλιστικο suppresion

- ingame-VOIP (?)

- obliteration mode

- νεα κουμπουρια + attachment + customization στα πιστολια

- counter-knife απο μπροστα και δυνατοτητα για μαχαιρωμα στο νερο αντι να κοιταζεστε σαν καθυστερημενα, serverside κυματα και διαφορα αλλα εφφε

- ψιψινια και κοκοψοψαρα μεσω battlelog ή/και tablet, οταν θα εχει καταλαγιασει το hype θα δουμε σε βαθος χρονου τι ακριβως κανει το καθενα και ποσα απο αυτα ειναι ανουσιες μισοτελειωμενες gimmickιες

- moar destruction !

- second assault DLC ( το μονο "must buy" προς το παρων απο τα 5 )

- commander

- ο commander μετραει σαν εξτρα παιχτης, αρα μπορουν να παιζουν σε εναν σερβερ μεχρι 66 ατομα ( 32vs32 + ενας commander σε καθε πλευρα )

- κινεζικο faction (BF2 <3)

- δυνατοτητα να κανεις heal/rearm/repair τον συμπαικτη σου χωρις βγεις εξω απο το οχημα (BF2 <3)

- spectator mode + battle recorder (BF2 <3)

- flashbangs (BF2 <3)

- .50 cal sniper (επιτελους :p)

Η απουσια mod tools δεν με τσουζει τοσο πολυ πλεον, αρκει να υπαρχει ενα καλο και ισοροποιημενο mode που να παιζεται ευκολα 5vs5 για να λυνουν τις διαφορες μεταξυ τους οι κλαν-ιαρηδες :p, κατι σε squad rush αλλα με pause / restart round κλπ :)

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=11666]wolves[/MENTION] γι'αυτο ειπα οτι δεν το περιμενα απο το BF4,αλλα αυτο ειναι που περιμενω για να πω, "πω,τι κανανε οι μαγκες",το BF4 ειναι μια σωστη συνεχεια,ανετα θα το παρω οπως και το premium,αλλα δεν ειναι κατι τρομερο.

Αυτο που περιμενω πως και πως να δω οταν το παιξω ειναι το netcode-hit detection,και αλλα τετοια πραματακια που δεν μπορουμε να τα δουμε σε βιντεο,εκει θελω να δω διαφορα.

Link to comment
Share on other sites

Στον φιλο απο πανω που δεν ειδε κατι ουσιαστικο..

Μπορει να φανταστει, ποσες χιλιαδες ωρες χρειάζονται για να βγει αυτο εδω;

Πάντως πιστεύω ότι δε θα είναι τόσο μαγικό όσο μας το παρουσιάζουν. Δηλαδή, πέφτει ένα κτήριο. Δε θα πέφτουν όλα. Ρίχνει ένα πρέκι για να ανέβει στο μπαλκόνι, δε θα πέφτουν όλα. Και στο 3 γίνονταν αυτά. Πχ σε Bazaar & Seine έριχνες κάποια δέντρα και ανέβαινες σε σημεία που κανονικά δεν είχες πρόσβαση. Αλλά στις ίδιες πίστες, δεν γκρεμίζονταν όλα τα κτήρια, αλλά κάποια.

Link to comment
Share on other sites

Παίδες δεν διαβασα τίποτα πιο πισω για να δω τι γίνεται.. Αλλά άνοιξα το Origin και μου έχει βγάλει το BF4 αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι τι παίζει? Premium Beta?

ρουμανε που εισαι; ολοι παιζουμε απο χτες...:tomato:

Link to comment
Share on other sites

Πάντως πιστεύω ότι δε θα είναι τόσο μαγικό όσο μας το παρουσιάζουν. Δηλαδή, πέφτει ένα κτήριο. Δε θα πέφτουν όλα. Ρίχνει ένα πρέκι για να ανέβει στο μπαλκόνι, δε θα πέφτουν όλα. Και στο 3 γίνονταν αυτά. Πχ σε Bazaar & Seine έριχνες κάποια δέντρα και ανέβαινες σε σημεία που κανονικά δεν είχες πρόσβαση. Αλλά στις ίδιες πίστες, δεν γκρεμίζονταν όλα τα κτήρια, αλλά κάποια.

Καλα ναι εννοείται..

*mobile

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.