Guest Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Για σας, εχω κανα 2-3 χρονια μια gtx 480 και αποφασισα να την βαλω τώρα σε νερο να αντεξει και παραπανω.στον επεξεργαστη εχω αερα, θελω κατι φθηνο και αποδοτικο οσο το δυνατον περισσοτερο γινεται. σε λινκς θα παρακαλεσω fans/block/ οτι χρειαζεται για μια καρτα . και ενα βιντεακι πως γινεται δεν ειμαι εντελος ασχετος θα τα καταφερω.case : corsair 600t black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 για μπλοκακι σου εχω ηδη στειλει πμ, επεσες στην περιπτωσηγια τα υπολοιπα, θα χρειαστει να μας πεις ποιους απο τους χωρους του κουτιου χρησιμοποιεις και ποιοι ειναι διαθεσιμοιωστε να βρεθουν οι καταλληλες λυσεις για ψυγειο αντλια και reservoir.γενικα στο 600αρι χωρις πολλες μοντες βαζεις 2χ120 πανω ή 1χ200 εμπρος και 1χ120 πισω φυσικα.Τωρα απο αντλια εαν εχεις μονο ενα ψυγειο και ενα vga blockκανεις δουλεια ακομα και με μια τετοιατα υπολοιπα (ρακορ, λασττιχα, υγρο, fans κτλ)πανε αναλογα με το budget και το εαν σε ενδιαφερει η εμφανιση ή οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιούλιος 13, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 BLOCKS PUMP Swiftech MCP655-B RADIATOR Black Ice GT Stealth 280 TANK tanks Μετά θες fans σωλήνα υγρό και ρακόρ. Φτηνό...δύσκολο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.