fantacid Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 Eχω προβλημα με τα drives μου ρε παιδια,ενω φαινονται στο bios στα winxp+sp1 δεν υπαρχουν. ειναι κ τα δυο σε ενα ide master-slave. δε βλεπει ουτε τα image drives του nero. ενω βλεπει τον j:\ σαν δισκο που ειναι κ αυτος ide. στο device manager υπαρχουν αλλα με το θαυμαστικο. εβγαλα-εβαλα drivers,εκανα repair τα win αλλα τπτ :confused: :confused: Δε ξερω τι μπορει να φταει γι'αυτο χρειαζομαι την βοηθεια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 4, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Υ.Γ.πως βαζω 2 φοτο σε ενα post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Φαντάζομαι τα pin γιά master/slave τα έχεις κοιτάξει. Είχα καί εγώ κάτι παρόμοιο,αλλά ένα από τα drives ήταν προβληματικό.Μόλις το έβγαλα εντελώς όλα κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 4, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 k στα νερο master/slave?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Θα σου πρότεινα να τα ξηλώσεις όλα καί να αφήσεις μόνο ένα physical drive.Tα του nero είναι virtual devices,οπότε είναι θέμα windows αν τα βλέπουν ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 4, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 το ιδιο πρβλημα εχουν,αφου τον j:\ που ειναι κ αυτος σε IDE τον βλεπουν κανονικα τα win,ενω τα images δε τα βλεπουν οπως κ τα physical cd-roms Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 4, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 μπορει καποις να μου δωσει ενα τετοιο screenshot? device manager-cdrom properties-driver details Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 4, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 To sony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.