fantacid Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 Eχω προβλημα με τα drives μου ρε παιδια,ενω φαινονται στο bios στα winxp+sp1 δεν υπαρχουν. ειναι κ τα δυο σε ενα ide master-slave. δε βλεπει ουτε τα image drives του nero. ενω βλεπει τον j:\ σαν δισκο που ειναι κ αυτος ide. στο device manager υπαρχουν αλλα με το θαυμαστικο. εβγαλα-εβαλα drivers,εκανα repair τα win αλλα τπτ :confused: :confused: Δε ξερω τι μπορει να φταει γι'αυτο χρειαζομαι την βοηθεια σας.
wrong method Αύγουστος 4, 2004 #3 Αύγουστος 4, 2004 Φαντάζομαι τα pin γιά master/slave τα έχεις κοιτάξει. Είχα καί εγώ κάτι παρόμοιο,αλλά ένα από τα drives ήταν προβληματικό.Μόλις το έβγαλα εντελώς όλα κανονικά.
wrong method Αύγουστος 4, 2004 #5 Αύγουστος 4, 2004 Θα σου πρότεινα να τα ξηλώσεις όλα καί να αφήσεις μόνο ένα physical drive.Tα του nero είναι virtual devices,οπότε είναι θέμα windows αν τα βλέπουν ή όχι.
fantacid Αύγουστος 4, 2004 Author #6 Αύγουστος 4, 2004 το ιδιο πρβλημα εχουν,αφου τον j:\ που ειναι κ αυτος σε IDE τον βλεπουν κανονικα τα win,ενω τα images δε τα βλεπουν οπως κ τα physical cd-roms
fantacid Αύγουστος 4, 2004 Author #7 Αύγουστος 4, 2004 μπορει καποις να μου δωσει ενα τετοιο screenshot? device manager-cdrom properties-driver details
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.