Jump to content

windows 7 boot time too long.

venom7

Recommended Posts

Κοίταξε να δεις...θα μπορούσα αλλά είναι κανα δυο ακόμα λεπτομέρειες που συνολικά γίνονται τρεις :p και είναι και το ότι τι τον έχουμε τον ssd αν δε μπουτάρουμε και σφαίρα.Οπότε..είμαι στα πρόθυρα, εκτός αν τα λύσω!

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

απο ότι έχω καταλάβει εκτός απο αυτήν τη καθυστέρηση δεν παρατηρείς γενικά μειωση στην απόδοση του ssd στα Windows σε ότι κάνεις (?). Δηλαδή είναι μόνο μερικα extra seconds απο κάποιο υπόλειμμα προγράματος εκκίνησης, οκ καταλαβαίνω ότι είναι ψυχολογικό σου έρχεται κάπως, αλλα επειδή σε βλέπω ότι δεν θέλεις να κάνεις format θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις μια παραχώρηση και να το αφήσεις να πέσει κάτω απο το τραπέζι :ph34r:

Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση από μεριάς ssd.Πάει σβέλτα!

Βασικά το πήρα απόφαση και έκανα φορμάτ!!!Ναι,έκανα...δεν άντεξα.Τώρα είμαι στη φάση των updates.

Τελικά όλα καλά.Όλα έφτιαξαν και πάνε ρολόι.

Θα ενημερώσω μόλις ολοκληρωθούν όλα αν τελικά όλα πήγαν καλά ή έχω και πάλι κανα θέμα.

Σας ευχαριστώ όλους!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.