nucleus Ιούλιος 13, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Έχεις εγκατεστημένο το .net framework 4 πριν το sdk?ΕDIT:1.4 Required ResourcesThis release of the Windows SDK does not include a .NET Framework Redistributable Package. .NET Framework 4 (Required)· The Microsoft Windows SDK for Windows 7 and .NET Framework 4 requires the RTM version of the full, extended .NET Framework 4 Redistributable Components http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=187668 · The .NET Framework 4 Redistributable Components must be installed prior to installing the Windows SDK for Windows 7 and .NET Framework 4NOTE: The Client version of the .NET Framework 4 is not sufficient and the SDK will not install on a computer that has a pre-release (Beta or RC) version of the .NET Framework 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 13, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Τα windows 7 είναι original ή "original"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 13, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 original. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 13, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Κάποια βοήθεια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 13, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Δεν έβαλες το sdk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 13, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Δεν μπαίνει!!!Μου βγάζει αυτό το σφάλμα που ανέφερα πριν.Τι να κάνω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούλιος 13, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Format ??? :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 13, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Ίσως...θέλω ακόμα να ψαχτώ λιγάκι μήπως και, αλλά και επίσης μήπως τελικά μπορέσει και βοηθήσει κανείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 13, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 1.4 Required ResourcesThis release of the Windows SDK does not include a .NET Framework Redistributable Package..NET Framework 4 (Required)· The Microsoft Windows SDK for Windows 7 and .NET Framework 4 requires the RTM version of the full, extended .NET Framework 4 Redistributable Components Download .NET Framework· The .NET Framework 4 Redistributable Components must be installed prior to installing the Windows SDK for Windows 7 and .NET Framework 4NOTE: The Client version of the .NET Framework 4 is not sufficient and the SDK will not install on a computer that has a pre-release (Beta or RC) version of the .NET Framework 4.To έβαλες αυτό πριν το sdk?Aν ναι και δεν δούλεψε too bad δεν δοκιμάζεις αυτό με το event viewer στο link που postαρες αρχικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 13, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Το έχω περάσει και αυτό και δεν έγινε τίποτα.Το ίδιο αποτέλεσμα!!!Τι ακριβώς να δοκιμάσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιούλιος 13, 2012 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Αν έχεις και μηχανικούς δίσκους (hdd) απάνω στο boot κάνει αρκετή ώρα παραπάνω απ'ότι σκέτος ssd.Αν και άσχετο παίζει να σου βελτιώσει boot times..Κλείσε τα indexing&search στα services. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 13, 2012 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 What’s Taking So Long? How to Fight Slow Startup Times in Windows 7 « IT Expert Voice Αυτή την διαδικασία εννοώ.Πας στο κατάλληλο τμήμα του event viewer όπως λέει στο link και κοιτάς τα warning ένα ένα.Αρχικά click-άρεις μια την επικεφαλίδα της στήλης Task Category για να sort άρει τα events ανάλογα με αυτή την στήλη.Κοιτάς τα warnings ή errors που έχουν Τask Category σαν Boot Performance Monitoring. Παράδειγμα warning χωρίς αντίκτυπο στην απόδοση της εκκίνησης Παράδειγμα warning με αντίκτυπο στην απόδοση της εκκίνησης Όπως βλέπεις λέει τι προξένησε την καθυστέρηση στα details του event.Οπότε βλέποντας όλα τα warning σαν του δεύτερου screenshot μπορείς να βρεις τι καθυστερεί την εκκίνηση. EDIT:Aν θες να αποφύγεις το παραπάνω ένα screenshot απο το startup tab του msconfig θα βοηθούσε αρκετά.Επίσης πάλι στο msconfig (ή αλλιώς system Configuration) μπορείς να δοκιμάσεις τις επιλογές στο General tab. Έχει 3 επιλογές -Normal (φορτώνει τα πάντα) -Diagnostic startup (βασικά devices και services μόνο) -Selective startup (επιλέγεις εσύ τι θα φορτώσει) Πειραματίσου με τις επιλογές εκεί και δες πιο boot είναι πιο γρήγορο.Άντε και καλά reboots Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 14, 2012 Author #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 [MENTION=1215]nucleus[/MENTION] Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και που ασχολείσαι! Στο παράδειγμα που μου παρέθεσες μου δείχνεις για error που προκάλεσε καθυστέρηση με event id 110 ενώ στη διαδικασία λέει να κοιτάω για τα evet με ID 100! Ορίστε και ένα msconfig... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 14, 2012 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Καλημέραααααααααα!Τα events με ID 100 είναι τα "normal" που δεν λένε τι άργησε αλλά πόσο είναι to boot time.Τα events me ID διαφορετικό από 100 λένε τι καθυστερεί.Από το msconfig δεν φαίνεται κάτι περίεργο.Δοκίμασες τα options στο tab General για την εκκίνηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 14, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Καλημέρες! Ναι,τα έχω δοκιμάσει! Βασικά έψαξα το event viewer και τι το καθυστερεί και είναι 8 διαφορετικά πράγματα.Το θέμα είναι όμως πως όταν είδα τις ημερομηνίες που αντιστοιχούσε το καθένα από αυτά,ήταν παλιές!!!Δλδ Φλεβάρη,Ιούνη και καμία δεν ήταν από τώρα και από αυτές τις μέρες!!! Άρα δε φαινόταν κάτι ας πούμε κατά την χθεσινή ή σημερινή ή τωρινή τέλος πάντων εκκίνηση που να το καθυστερεί!!! Οπότε,τι κάνω??? Άσε που αυτά που βρήκα ότι έκαναν την καθυστέρηση δεν ξέρω πως να τα διορθώσω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 14, 2012 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Τι βρήκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 14, 2012 Author #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Ορίστε αυτά που καθυστερούν την εκκίνηση(καθυστερούσαν βάση ημερομηνίας όπως είπα και πριν,για τώρα δε βρίσκω τπτ με τωρινές ημερομηνίες,οπότε δε ξέρω τι το καθυστερεί τώρα!). Οπότε τι...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 14, 2012 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Μόνο τον SSD έχεις πάνω?Επίσης δεν έχεις κανένα usb drive?Η "αργότερη εκκίνηση" ξεκίνησε αφού έβαλες τα τελευταία windows updates αυτού του μήνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 14, 2012 Author #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Όχι,έχω και ένα μηχανικό 1TB sata 2.usb drive???Συνδεδεμένο εννοείς?Σε usb έχω μόνο πληκτρολόγιο,mouse και κάμερα.Τπτ άλλο.Μου το έκανε εδώ και αρκετές μέρες ανεξαρτήτως updates.Έχεις καμιά ιδέα πάνω στα προβλήματα που πόσταρα πιο πάνω για το πως θα μπορούσαν να διορθωθούν μπας και???Να πω ότι έχω απενεργοποιήσει το system restore,όπως επίσης το Hibernation και το ClearPageFileAtShutdown το οποίο μου μείωσε τον χρόνο του shutdown αλλά τπτ από αυτά δεν βοήθησαν στη μείωση του χρόνου μπουταρίσματος.Το μόνο που μου μένει είναι να δω αν το avast ή το spybot το κάνουν αλλά το θέμα είναι ότι το αποκλείω γιατί ποτέ δεν είχα θέμα με αυτά! Και επίσης δεν εμφανίζουν σφάλμα αυτά στο event viewer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 14, 2012 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Να υποθέσω δεν μπορείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι μερικά δευτερόλεπτα μόνο επιπλέον, και να το αφήσεις έτσι όπως είναι. :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.