venom7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Καλησπέρα!Για κάποιο λόγο που δε μπορώ να καταλάβω το μπουτάρισμα των windows παίρνει πολύ χρόνο και ότι και να κάνω και να αλλάξω, δεν καταφέρνω τίποτα!!!Το σύστημά μου είναι αυτό της υπογραφής πάνω στον ssd όπως αναφέρω.Ο χρόνος που μου παίρνει για να καταλάβετε είναι περίπου 60sec.Αυτό είναι τσεκαρισμένο με το προγραμματάκι BootRacer.Πείτε μου τι να κάνω γιατί είμαι στα όρια ενός ακόμα format και δε θα το αντέξω ξανα!!!Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούλιος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Για τσεκαρε το MSCONFIG και βγάλε τα start up προγραμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 13, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Το θέμα είναι να εντοπίσεις που κολάει. Στο σήμα των windows είτε στο loading των εφαρμογών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 13, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Για τσεκαρε το MSCONFIG και βγάλε τα start up προγραμματαΤο έχω είδη κάνει και έχω αφήσει μόνο 4 βασικά!Το θέμα είναι να εντοπίσεις που κολάει. Στο σήμα των windows είτε στο loading των εφαρμογών;Στο loading.Στο σήμα κάνει γρήγορα αρκετά!Κάπου διάβασα για διάφορα στο event viewer, αλλά δεν ξέρω τι και πως!Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι από εκεί, τι και πως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούλιος 13, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 τσέκαρε μια και τον SSD σου με κάνα μπεντσοπρογραμμα να δεις αν είναι οκ οι ταχύτητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 13, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Απο το event viewer ακολουθώντας την διαδικασία στο link θα δεις απλώς ποιές εφαρμογές καθυστερούνε την εκκίνηση και τις έχουν επισημάνει τα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 13, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 πόσο καιρό το κάνει αυτό? αν όχι αρκετό ψάξε τι έκανες instal-unistall προγράμματα ή hardware τότε που σου εμφανίστηκε το late boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 13, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Στο loading των προγραμμάτων αφού δεις την επιφάνεια εργασίας σε κολάει ? Το logo των windows πόση ώρα το βλέπεις?? το Welcome screen δεν πρέπει να το βλέπεις καθόλου με SSD απευθείας την επιφάνεια εργασίας πρέπει να σε πηγάινει εκτός και αν έχεις κωδικό πρόσβασης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 13, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 τσέκαρε μια και τον SSD σου με κάνα μπεντσοπρογραμμα να δεις αν είναι οκ οι ταχύτητεςΟι ταχύτητες είναι μια χαρά τσεκαρισμένες με το crystal disk mark.πόσο καιρό το κάνει αυτό? αν όχι αρκετό ψάξε τι έκανες instal-unistall προγράμματα ή hardware τότε που σου εμφανίστηκε το late bootΤο κάνει καιρό και το ψάχνω αλλά δεν είναι εξαιτίας κάποιου προγράμματος γιατί εξάλλου δεν φορτώνεται σχεδόν τίποτα από προγράμματα στην αρχή!Πρέπει να έχει να κάνει με τπτ των windows 7!Στο loading των προγραμμάτων αφού δεις την επιφάνεια εργασίας σε κολάει ? Το logo των windows πόση ώρα το βλέπεις?? το Welcome screen δεν πρέπει να το βλέπεις καθόλου με SSD απευθείας την επιφάνεια εργασίας πρέπει να σε πηγάινει εκτός και αν έχεις κωδικό πρόσβασης..Όχι στην επιφάνεια εργασίας δεν κολλάει.Από τη στιγμή που μπαίνει στα windows και είμαι στην επιφάνεια εργασίας όλα είναι πλήρως λειτουργικά και πολύ γρήγορα.Το welcome screen το βλέπω για 14-15sec(δεν έχω κωδικό) αλλά στην επόμενη εικόνα με το loading("welcome" screen) κάνει πολύ ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 13, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Τσέκαρε εδώ:Slow Windows 7 Boot? One ReadyBoot Fix (that you'll want to apply probably anyways) - "Mark, I've Made A Huge Mistake..." - Site Home - TechNet Blogsκαι εδώ για το hotfixThe Windows 7 startup process is slow when you create many restore points Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 13, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 [MENTION=27]RootX[/MENTION]ΟΚ.Thanks.Θα το κοιτάξω και θα το κάνω αλλά μπορείς να μου πεις τι κάνει αυτή η ¨εντολή¨,τι αλλάζει δλδ με την αλλαγή αυτή?Και αν γνωρίζεις τι μπορεί να δημιούργησε το σφάλμα αυτό?editΜπήκα στο συγκεκριμένο σημείο και είναι αρκετά event με ID 1016 και με Reason: System boot completion.Και σχεδόν όλα 20/23 είναι με 0x0.Τρία από αυτά έχουν διαφορετικό αριθμό(σε δύο είναι 0x3E3 και σε ένα 0xE8).Οπότε τι παίζει???Να περάσω το πατσάκι?Το θέμα είναι ότι έχω απενεργοποιήσει το system restore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 13, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Να σου μεταφράσω τα άρθρα του Technet θέλεις? Δεν ξέρω εάν αυτό το hotfix(ένα patch/update είναι) θα σου λύσει το πρόβλημα. Δεν ξέρω καν εάν έχεις το πρόβλημα που περιγράφεται στο link που σου έδωσα. Γι'αυτό το παρέθεσα, για να τσεκάρεις. Εντελώς περιληπτικά, το Readyboot (μην το μπερδεύετε με το readyboost) έχει έναν περιορισμό, στα 512KB. Εάν το boot plan στο πισι σου, έχει ξεπεράσει τα 512KB, (είτε λόγω πολλών εφαρμογών, registry entries, restore points, κλπ) τότε θα καθυστερεί να bootαρει στο λειτουργικό. Το hotfix διορθώνει αυτό το πρόβλημα. Το αν έχει ξεπεράσει τα 512 ΚΒ μπορείς να το δείς στον event viewer, στο link που παρέθεσα στο προηγούμενο μήνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 13, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Μπήκα στο συγκεκριμένο σημείο και είναι αρκετά event με ID 1016 και με Reason: System boot completion.Και σχεδόν όλα 20/23 είναι με 0x0.Τρία από αυτά έχουν διαφορετικό αριθμό(σε δύο είναι 0x3E3 και σε ένα 0xE8).Οπότε τι παίζει???Να περάσω το πατσάκι?Το θέμα είναι ότι έχω απενεργοποιήσει το system restore!To system restore δεν είναι η μοναδική αιτία που μπορεί να δημιουργήσει το πρόβλημα με το Readyboot. Εάν είσαι 0x0 είσαι ΟΚ. Το patch θα το έβαζα (το βάζω δλδ) έχω δεν έχω πρόβλημα.Υποθέτω πως δεν θα λύσει το δικό σου πρόβλημα, δεν χάνεις τίποτε να το βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 13, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Όχι ρε συ!Δεν ήθελα να μου μεταφράσεις.Από αγγλικά γνωρίζω καλά!Έκατσα και τα διάβασα όλα και κατάλαβα περί τίνος πρόκειται.Εγώ θα το περάσω καλού κακού και βλέπουμε.Αλλά όπως είπες δεν πιστεύω να μου λύσει το πρόβλημα!!!Οπότε χρειάζομαι και άλλη βοήθεια!!!Οπότε please...:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 13, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Υπάρχει και ο δύσκολος δρόμος Εγκαθιστάς τα WPT http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8279 και ακολουθείς αυτά που λέει ο τύπος παρακάτω, να βρεις τι καθυστερεί: Dipping My Toe Into The Xbootmgr Water - "Mark, I've Made A Huge Mistake..." - Site Home - TechNet Blogs Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 13, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Yap!That DID NOT work!!! Οπότε κάτσε να δοκιμάσω και το δύσκολο δρόμο!!! edit Πήγα να το κάνω εγκατάσταση και μου σταματάει το download με μήνυμα λάθους και ότι σταμάτησε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 13, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 :OT: *περιμένει υπομονετικά να δει τι θα σπάσει ο venom με το sdk* :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 13, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Δεν το'πιασα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούλιος 13, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 διαβαζοντας στα γρηγορα πας για φορματ... Εκτος κι αν σου κατσει καμια αλχημεια! (για ποσο καιρο αραγε..?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 13, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Αυτό θέλω να αποφύγω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.