fanisk Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 Παιδες οπως διαβασατε ψαχνω για μια καλη web camera!!!!! Δεν θελω λυσεις πχ σαν της creative μια που κανει 160 και ειναι και κανονικη φωτογραφικη Αλλωστε για φωτογραφιες εχω την Canon Powershot S50 που ειναι τ ε λ ε ι α:banging: :banging: Θελω μια καμερουλα για να chatαρω με τους φιλους :D Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω? Εσεις εχετε και αν ναι ποια? Ακουω τις προτασεις σας:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Με φιλους η με καμια.......ρωσιδοσουηδεζα κ τα ρεστα?????? να κανω κ εγω μια ερωτηση ως ασχετος???Οι web cam βγαζουν καλες φωτογραφιες η τσου(σαν κινητο δηλαδη)...?????Δηλ αξιζει η αγορα μιας των 30-40 ευρω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Αύγουστος 4, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Σιγα μη βγαλουμε τη φατσα μας online σε αγνωστους!!!!! :p Οχι βρε συ για chat και μλκιουλες με φιλους Ε βγαζουν λιγο καλυτερες απο τα κινητα αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι τοσο καθαρες σαν πχ αυτες που ποσταρουμε εδω οι περισσοτεροι!!!!! Τωρα κανω μια ερευνα αγορας στο site του Πλαισιου και ειδα μερικα ωραια μοντελακια... Αν ενδιαφερεσαι κι εσυ πηγαινε και κοιτα για να διασταυρωσουμε τις αποψεις μας :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Εγω λεω να παρω μια μαυρη sony που εχω δει στα 4 η 5 megapixel...!!!Κοντα 250 με 300 νομιζω οτι την εχω δει!Οι sony καλες δεν ειναι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Αύγουστος 4, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Κατα τη γνωμη μου οι Sony δεν ειναι σαν τις Canon....Η δικη μου ειναι η Canon Powershot S50 και εχει 5mpixel!!!!! Μου την εκαναν δωρο οι γονεις μου για τη πρωτοχρονια φετος...πρεπει να εκανε γυρω στα 500+ τοτε αλλα τωρα εχει πεσει η τιμη της αλλα δεν ξερω ποσο.....Τωρα βγηκε η Powershot S60!!!!!Αν θυμαμαι καλα εχουν λιγες διαφορες ομως...Να ξερεις οτι παιζει μεγαλο ρολο και ο φακος...υπαρχουν φωτο με 5mp και φακο μαπα και αλλες με 3mp και καλο φακο και βγαζουν παπαδες!!!!!Και στο αρχικο μας θεμα...εχω βρει 3 που μου αρεσουν..θα ποσταρω στοιχεια για να μου πειτε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Λεγε....λεγε να ακουω κ εγω......Λες αμα παρουμε μαζι 2 να μας κανουν καλυτερη τιμη?????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Αύγουστος 4, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 χαχαχα λες????? Αμα ηταν κανενας γνωστος η κανενα μικρο μαγαζακι μπορει....αλλα στο Πλαισιο και 1 cent να πεσει κατω θα σκυψουν να το μαζεψουν!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Αύγουστος 4, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Βασιλη αρχιζουμε!!!!! CREATIVE WEBCAM NX ULTRA 50.90+ΦΠΑ Κωδικός προϊόντος : 595381 Κατασκευαστής : CREATIVE Μέγιστη ανάλυση εικόνας: 640x480 Δυνατότητα capture εικόνας σε μέγιστη ανάλυση 1280x960 Σύνδεση : USB Ευρυγώνια λήψη 75 μοιρών και φακό Manual focus Εύκολη εγκατάσταση Υποστηρίζει τις εφαρμογές messaging and videoconferencing Ειδικό software για video e-mail, web album, Internet broadcast, live Spycam UNIBRAIN FIRE DIGITAL KIT 88.90+ΦΠΑ Κωδικός προϊόντος : 580422 Κατασκευαστής : UNIBRAIN Webcam μοναδικού design με σύνδεση FireWire Για πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων ώς και 400Mbps Μέγιστη ανάλυση κινούμενης εικόνας: 640x480 με φακό τεχνολογίας CCD SONY Δυνατότητα frame capture σε μέγιστη ανάλυση 640χ480 pixels FrameRate 3.75 - 30 fps Διαστάσεις 62 x 62 x 35 mm Συσκευασία που περιλαμβάνει κάρτα PCI Firewire και καλώδιο 4.5m Εγγύηση : 2 έτη Περιλαμβάνει software ιδανικό για παρακολούθηση χώρου ακόμα και μέσω Internet ..................................................................................................................................................... Η πρωτη ειναι πιο ομορφη και μαλλον πιο διακριτικη.... Η δευτερη ειναι πιο χοντροκομμενη αλλα κοιτα στα χαρακτηριστικα της! Τωρα και οι 2 ειναι κομματακι ακριβουτσικες...αλλα δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ γιατι θα πληρωσει η μαμα :p :p Για πες μου και τη γνωμη σου τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 25, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Μια που ψαχνω κ εγω μια για την πλακα μου, τι πηρες ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Γιαννη τελικα πηρα τελη Αυγουστου, απο Κωτσοβολο την Crypto see U+ στα 39,50 αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι με/χωρις ΦΠΑ...εχω το κουτι μπροστα μου τωρα! Μια χαρα ειναι για τη δουλεια που τη θελω Την προτεινω σαν μια πολυ καλη λυση για αποδοση/τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gl0bAlZer0 Σεπτέμβριος 25, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Κουμπάκι διόρθωση και το ξαναγράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.